Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Værdibevis for 2 personer til Bogense Hotel

 • Miniferie
 • Bogense
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Udforsk den enestående nordfynske natur: 1 overnatning på Bogense Hotel med kaffe og kringle ved ankomst, 3-retters middag og morgenbuffet

Tag på tur til Nordfyn og få en enestående naturoplevelse. Her er nemlig et natur- og dyreliv som intet andet, en af Fyns bedste strande og blot en kort køretur fra Odense. Med dette tilbud får I et værdibevis til en overnatning for 2 på Bogense Hotel midt på den hyggelige gågade i Bogense. Der sørges kaffe og kringle, når I ankommer til hotellet om eftermiddagen, og om aftenen serveres der en 3-retters middag bestående af traditionelle danske retter. I sendes godt afsted næste morgen med morgenbuffet, så I er klar på at udforske resten af skønne Nordfyn.

Inklusive
 • 1 overnatning for 2 personer i dobbeltværelse på Bogense Hotel***
 • Kaffe og kringle ved ankomst
 • 3-retters middag
 • Morgenbuffet
Bogense

Bogense Hotel ligger midt på Bogenses hyggelige Adelgade, omgivet af bindingsværkshuse. Herfra er der en kort gåtur ned til Marinaen, hvor man næsten skal unde sig selv en aftentur i solnedgangens skær. I bør bestemt ikke snyde jer selv for en tur til Gyldensteen Strand, hvor fjorden for nogle år siden blev inddæmmet og nu er blevet til en ferskvandssø med en helt unik natur og et dyreliv uden lige. Tag også en tur forbi Enebærodde nord for Odense eller slik sol på Nordfyns bedste strand Hasmark. For en ekstra eventyrlig tur, kan I lægge vejen forbi H.C. Andersens barndomsby Odense på vej hjem fra det skønne lille afbræk fra hverdagen.

Bogense Hotel

 • Hotel
 • Bogense, Danmark
Hotel

Det charmerende Bogense Hotel blev opført helt tilbage i 1822 og er siden da blevet restaureret mange gange. Værtsparret Inge Marie og Torkild Kaspersen overtog hotellet i 1972, og har tilføjet en ny værelsesfløj og en festsal. I hotellets restaurant får I serveret en 3-retters middag bestående af traditionelle danske retter tilberedt med friske råvarer. Om sommeren kan I nyde solen og måske en kold øl på terrassen.

 • +-4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

I bor på et hyggeligt indrettet dobbeltværelse med to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Alle værelser har eget badeværelse med toilet og bruser. Jeres værelse ligger enten i hotellets hovedbygning eller i sidebygningen.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Miljøtillæg på 35 DKK per person (betales på hotellet)
 • Weekendgebyr på 100 DKK per værelse ved ankomst om fredagen (betales på hotellet)
 • Weekendgebyr på 200 DKK per værelse ved ankomst om lørdagen (betales på hotellet)
 • Sæsontillæg på 200 DKK per værelse ved ankomst i juli eller august (betales på hotellet)
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner D Bogense Hotel. Du indgår derfor direkte aftale med D Bogense Hotel. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per værdibevis og gælder for 2 personer

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer per værelse

Tillæg

Bemærk venligst de obligatoriske weekendtillæg og sæsontillæg, som fremgår under punktet Eksklusive. Tillæggene vil også figurere på det købte værdibevis

Kæledyr

1 kæledyr kan medbringes for 100 DKK per nat. I forbindelse med bestilling hos Bogense Hotel bedes I oplyse, hvis I medbringer et kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Gratis parkering

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Indløsning af værdibeviset

BEMÆRK: Værdibeviset skal indløses inden 31. maj 2018

Værdibeviset kan bruges til at bestille et ophold på Bogense Hotel med ankomst indtil d. 31. maj 2018. Værdibeviset indløses ved at kontakte Bogense Hotel. Bookingen afhænger af ledighed på den givne dato

Flere værdibeviser

I bookingprocessen er det muligt at købe op til 10 værdibeviser ad gangen

Sted

Bogense Hotel ligger midt på den hyggelige gamle Adelgade i centrum af Bogense, få minutters gang fra marinaen og stranden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice