Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Norditaliensk naturskønhed i Trentino

 • Miniferie
 • 3 overnatninger
 • Compet
kr. 1.472,- -51%
Pris fra kr. 729,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Ren velvære i maleriske Norditalien: 4, 5 eller 8 dage på Hotel Compet i Trentino med plads til børnene, halvpension, wellness og grappa- og oste-smagninger

Skal ferien i år byde på smukke bjerglandskab, gastronomi, afslapning og wellness? Så er dette ophold i Trentino lige noget for jer! Her kan I nyde udsigten over de omkringliggende bjerge, tage en forfriskende dukkert i en af de mange søer eller hoppe på en cykel og udforske området. På jeres hotel bliver I forkælet med Trentino-specialiteter, når I skal smage grappa og ost, og I får serveret morgen- og aftensmad i hotelrestauranten, hvor I også har 20% rabat på vinkortet. Buona vacanza!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i enkelt-, dobbelt- eller familieværelse (maks. 2 voksne + 2 børn 0-17 år) på Hotel Compet***
 • Halvpension inkl. 1 glas øl, vin eller vand
 • 1x regionaltypisk afskedsgave
 • 1x grappa-smagning
 • 1x oste-smagning
 • 20% rabat på vinkortet i hotelrestauranten
 • Fri afbenyttelse af wellnessområde (urtesauna, aromadampbad og finsk sauna)
 • Parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Trentino

Kurbyen Levico Terme ligger i en højde af 520 meter over havets overflade i den smukke dal Valsugana for foden af Vetriolo-bjerget. Byen byder på termiske bade, skønne bjergtoppe, romantiske enge, grønne skove, naturskønne stier og smukke bjergsøer – med andre ord en perfekt feriedestination for livsnydere! Uanset om I er til cykling, vandreture, stavgang eller afkøling i en af de 297 bjergsøer, er her noget for enhver smag. Jeres hotel ligger tæt på Levicosøen, hvor I kan nyde en dag på den fantastiske strand med en frisk dukkert og udsigten til de skovklædte skråninger, der rejser sig på kanten af søbredden. Besøg også Trentinos hovedstad Trento, hvis charmerende gamle renæssancebydel byder på mange gode og hyggelige restauranter og et stort udvalg af butikker.

Hotel Compet

 • Hotel
 • Compet, Italien
Restaurant

Det charmerende familiedrevne Hotel Compet ligger placeret i 1.000 meters højde, 11 kilometer fra kurbyen Levico Terme i Valsugana. Hotellet har egen restaurant og wellnessområde med finsk og infrarød sauna, boblebad, tyrkisk bad, solarium og fitnessområde (adgang til de 2 sidstnævnte mod gebyr). Nyd en traditionel italiensk Aperol Spritz på hotellets skønne solterrasse, mens I nyder udsigten over de idylliske bjerge og dale. I får serveret jeres morgen- og aftensmad i hotelrestauranten.

Læs mere
DR

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det hyggelige dobbeltværelse er udstyret med eget badeværelse med bruser og hårtørrer, aircondition, telefon, satellit-TV og pengeskab.

Room with bathroom

Familieværelse

2 voksne per værelse

Familieværelset har plads til 4 personer og er indrettet med en dobbeltseng og en sovesofa. Værelset er udstyret med eget badeværelse med bruser og hårtørrer, aircondition, telefon, satellit-TV og pengeskab.

feet

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er indrettet med enkeltseng og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelset er udstyret med aircondition, telefon, satellit-TV og pengeskab.

Vi anbefaler

 • Cykel- og vandreture: Trentino opfylder alle krav til den perfekte bjergferie i Dolomitterne, hvor maleriske landskaber og det milde klima indbyder til lange cykel- og gåture i det grønne.
 • Flora og flora: Besøg det store naturreservat Adamello Brenta, der grænser op til Trentino, hvor ukrudt blomstrer smukt omkring Tavel-søen og vandfaldet i Val di Fumo.
 • Vandsport: Sejling, kajak, river rafting og windsurfing er populære interesser i Trentino, og I er kun 30 km fra Gardasøen, hvor I finder uendelige muligheder for vandsportsaktiviteter.
Wellnessområde

I har fri adgang til hotellets wellnessområde. Her får I lov til at nyde godt af følgende spafaciliteter:

- Urtesauna
- Aromadampbad
- Finsk sauna
- Infrarød sauna
- Boblebad
- Tyrkisk bad

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2 € per person per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 personer
Familieværelse: Min. 2 personer og maks. 2 voksne + 2 børn (0-17 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-7 år: Gratis
Børn i alderen 8-13 år: 50% rabat
Børn i alderen 14-17 år: 30% rabat

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 5 € per nat (betales på hotellet) eller medbringe egen babyseng gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad inkl. 1 glas vin, øl eller vand til aftensmaden

Sted

Hotellet ligger 11 kilometer fra kurbyen Levico Terme og 4 kilometer fra skiområdet Panarotta i Valsugana. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1.300 km. Den nærmeste lufthavn er Bolzano (Bozen) lufthavn ca. 90 km fra Levico Terme.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice