Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Strandferie på paradisiske Gran Canaria

 • Solferie
 • Maspalomas
Pris fra kr. 5.129,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Årets bedste solferie: Tilbring 7 eller 9 overnatninger i jeres egen lejlighed ca. 80 meter fra det azurblå Atlanterhav på Apartamentos MarinaSol & Aqua Spa inkl. halvpension, fly-tur retur og transport mellem lufthavnen og hotellet

Gran Canaria er en paradisisk ø uden for Afrikas kyst, hvis vulkanske naturlandskab og idylliske kystlinje har fascineret rejsende i århundreder. I står op med den morgenrøde sol, svømmer i det safirblå hav og slutter dagene med kolde drinks ved solnedgang. Jeres strandhotel MarinaSol & Aqua Spa Apartments ligger på øens sydligste kyst kun 80 meter fra vandet, hvor vejrudsigten er allerbedst. I har jeres egen lejlighed med udsigt til havet, og I får serveret i hotelrestauranten morgen- og aftensmad hver dag. Glæd jer til sol, strand og naturoplevelser i Gran Canarias utrolige ø-landskab!

Inklusive
 • 7 eller 9 overnatninger i lejlighed (maks. 3 personer) på MarinaSol & Aqua Spa Apartments***
 • Halvpension
 • Fly fra København eller Hamborg til Gran Canaria
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Håndbagage
Gran Canaria

Gran Canaria er en subtropisk destination, hvor solen altid skinner, havet er safirblåt og strandene er uendelige. I er indlogeret blot 8 km fra Saharas sand i Maspalomas klitterne, som i vores sidste istid blev blæst over oceanet fra Afrika. 'Dunes de Maspalomas' klitterne er en af øens vigtigste seværdigheder, som også fortæller historien om Gran Canarias vulkanske flora og fauna: Her finder I varierede og storslåede landskaber, der inviterer til vandreture og udforskning. Godt halvdelen af øens natur er under kommunens beskyttelse i form af naturreservater- og parker, naturmonumenter og videnskabelige interessepunkter. Men I er ikke kun kommet til Gran Canaria for at nyde ø-livet, I er også kommet for at danse til tonerne af den spanske sommernat! Gran Canaria er spækket med spansk stemning, som I let opdager, når I spiser lokale tapas på frokostrestauranterne i byen og får en drink i aftensolen til lyden af klimprende guitarspil.

Apartamentos MarinaSol & Aqua Spa

 • Hotel
 • Maspalomas, Spanien
Pool

Jeres hotel har en helt fantastisk beliggenhed kun 80 meter fra Morro Besudo stranden og ca. 1 kilometer fra San Agustins centrum. Med gåafstand til strand og shopping er der lagt op til en skøn solferie. Har I brug for en pause fra saltvandet, kan I slappe af i liggestolene ved hotelpoolen med kolde drinks og skygge fra parasollen. Hotellet har både pool til børn og voksne samt et indendørs wellnessområde med pool, boblebad, tyrkisk bad og saunaer og et afslapningsrum (nogle af wellnessfaciliteterne opkræver gebyr). I får serveret jeres inkluderede morgen- og aftensmad i hotelrestauranten, som byder på internationale og regionale retter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
Living room

Lejlighed med havudsigt

3 voksne per lejlighed

Jeres lejlighed har en skøn udsigt til havet og er indrettet i lyse farver med eget badeværelse. Lejligheden har et soveværelse med en dobbeltseng, en stue, en sovesofa og et lille køkken med køleskab, mikroovn, brødrister og kaffeapparat. Der er desuden telefon, klædeskab og TV i lejligheden.

Apartment with sea view balconey

Lejlighed med altan/terrasse og havudsigt

3 voksne per lejlighed

Jeres lejlighed har en møbleret terrasse eller altan med skøn udsigt til havet og er indrettet i lyse farver med eget badeværelse. Lejligheden har et soveværelse med en dobbeltseng, en stue, en sovesofa og et lille køkken med køleskab, mikroovn, brødrister og kaffeapparat. Der er desuden telefon, klædeskab og TV i lejligheden.

Vi anbefaler

 • Tag på vandretur i et af de mange beskyttede naturområder: Bestig fx Pico de las Nieves (ca. 50 km fra hotellet) som belønner sine besøgende med en storslået udsigt fra øens højeste punkt. I starter ved stranden og bevæger jer langsomt opad - det kræver en fysisk indsats, men oplevelsen er det hele værd.
 • Den populære strand Playa de Amadores (ca. 27 km fra hotellet), som ligger lige ved Puerto Rico i en bred bugt med gyldent sand og azurblå bølger. Naturskønheden er fuldendt, og stranden er et fint alternativ til hotelstranden, når I har lyst til at udforske Gran Canarias kyst.
 • Mærk lidt af Afrika på en kamelridetur gennem sandklitterne: Blot 8 km fra jeres hotel ligger de imponerende klitter i Maspalomas. Her kan I glide ind i en arabisk drøm om Sahara blandt de utrolige sandbakker, som når helt op i 10 meters højde.
 • Besøg det gamle fyrtårn, Faro de Maspalomas, som blev bygget i 1886 og som stadig leder skibene trygt forbi øens klipper. Når I er på disse kanter, kan I passende booke en hval- og delfinsafari, som bringer jer tæt på de smukke skabninger og lader jer se Gran Canaria fra havet af.
Vejret på Gran Canaria

Laveste og højeste temperaturer på Gran Canaria:

Januar: 13°C - 19°C
Februar: 20°C - 13°C
Marts: 14°C - 21°C
April: 14°C - 21°C
Maj: 16°C - 22°C
Juni: 17°C - 24°C
Juli: 19°C - 26°C
August: 20°C - 27°C
September: 20°C - 26°C
Oktober: 18°C - 25°C
November: 16°C - 22°C
December: 14°C - 20°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Lejligheder: Maks. 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
En 3. person fra 4 år får rabat på hotelopholdet afhængigt af rejsens varighed og sæson

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Bbayseng

Det er gratis at låne en babyseng (afhængigt af tilgængelighed og betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Elevator

Hotellet har elevator

Internet

Det er muligt at tilkøbe brug af WiFi (betales på hotellet)

Pool

Hotellet har 3 pools:
Udendørs pool
Indendørs pool
Børnebassin

Alle pools er åbne året rundt (afhængigt af vejrforhold)

Parkering

Parkering ved hotellet koster 10 € per nat (afhængigt af tilgængelighed, betales på hotellet)

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er ca. 30 minutter.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger kun 80 meter fra Morro Besudo stranden og ca. 1 kilometer fra San Agustins centrum på Gran Canarias sydligste kyst. Der er ca. 25 km til lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice