Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Lejlighed og helpension på Gran Canaria

 • Solferie
 • Maspalomas
Pris fra kr. 5.009,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sol og strand på Gran Canaria: Tilbring 7 eller 9 overnatninger i egen hytte eller studiolejlighed inkl. helpension samt fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg

Drømmer I jer langt væk fra Danmarks rusk og regn? Så tag med til Gran Canaria, der byder på sol og behagelige temperaturer hele året rundt. Her tilbringer I 7 eller 9 overnatninger i egen hytte eller studiolejlighed og bliver forkælet med helpension under hele opholdet. På hotellet har I en swimmingpool, men det er i den grad også oplagt at gå ned til stranden og bruge en dag på at nyde solens varme stråler og det forfriskende havvand. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til nogle skønne dage med masser af afslapning!

Inklusive
 • 7 eller 9 overnatninger i studiolejlighed (maks. 2 voksne) eller hytte (maks. 3 voksne) på San Valentin & Terraflor Park**
 • Helpension (morgenmad, frokost og middag ekskl. drikkevarer)
 • Adgang til swimmingpool
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg til Gran Canaria
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Gran Canaria & Playa del Inglés

Velkommen til Gran Canaria! Med behagelige temperaturer året rundt og en fabelagtig kyststrækning med fantastiske sandstrande er det ikke nogen overraskelse, at øen er det foretrukne tilflugtssted for utallige solhungrende feriegæster fra nær og fjern. I bor i feriebyen Playa del Inglés, hvor I kun har 1,5 kilometer til stranden. Her kan I bruge dagevis på at slikke sol, slå jeres indre vandhund løs i bølgen blå eller blot nyde den betagende udsigt over Atlanterhavet. Til frokost kan I begive jer ind i byen, hvor der venter jer en masse hyggelige restauranter og også små butikker, som I kan gå på opdagelse i efter, I har spist. Skal I have brændt lidt krudt af, byder den skønne natur ind til utallige gåture, eller I kan prøve en af de mange vandaktiviteter som windsurfing eller paragliding ved kysten. Mulighederne er uendelige på Gran Canaria, men en ting er sikkert: I kommer ikke til at kede jer!

San Valentin y Terraflor Park

 • Bungalow
 • Maspalomas, Spanien
Bathroom

Jeres resort San Valentin y Terraflor Park er beliggende 1,5 kilometer fra stranden i feriebyen Maspalomas. Her finder I en udendørs swimmingpool, der er åben året rundt. Hotellet byder desuden på golf, bordtennis og en restaurant, hvor I kan nyde jeres inkluderede måltider. WiFi er tilgængeligt mod betaling i hotellets fællesområder.

 • +2
Læs mere
terrace

Standard hytte

3 voksne per hytte

Jeres hytte kan rumme op til tre personer. Den er indrettet med et soveværelse, et badeværelse, et køkken og en terrasse eller altan. I køkkenet har I en brødrister, køleskab og kaffemaskine. I hytten finder I desuden en telefon og en værdiboks.

bedroom 3

Standard studiolejlighed

2 voksne per studio

Studiolejlighederne er velegnet til 2 personer. De er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, tekøkken med kaffemaskine og egen altan eller terrasse.

Vi anbefaler
 • Maspalomas er verdensberømt for de ikoniske klitter langs kysten. Selvom de ligger lige ud til havet, føles det næsten som at være strandet i Saharas Ørken. Kom her forbi ved solopgang eller -nedgang, hvor sandet får den smukkeste røde farve.
 • Skal I have en pause fra stranden, kan I hoppe på en bus og køre cirka 13 kilometer ind på øen, hvor der venter jer den skønneste natur i Palmitos Park. Parken byder på en botanisk have, delfiner og en zoologisk have. Den perfekte lille dagstur for børnefamilierne!
 • Skal I have en souvenir med hjem fra jeres ferie, skal det helt sikkert være lavet af læder, som de specialiserer sig i her. På Gran Canaria finder I alverdens autentiske markeder og butikker med lædervarer. Uanset om I er på udkig efter en ny håndtaske, armbånd eller et bælte, kan I finde det her.
Vejret på Gran Canaria

Laveste og højeste temperaturer på Gran Canaria:
Januar: 12°C - 18°C
Februar: 12°C - 18°C
Marts: 13°C - 20°C
April: 13°C - 20°C
Maj: 14°C - 21°C
Juni: 16°C - 23°C
Juli: 18°C - 15°C
August: 19°C - 26°C
September: 18°C - 25°C
Oktober: 17°C - 23°C
November: 15°C - 21°C
December: 13°C - 19°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkevarer
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 21:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Studiolejlighed: Maks. 2 voksne
Hytte: Maks. 3 voksne

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-10 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 11 år og en 3. voksen: 20 % rabat på hotelværelset

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for ferieboligen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over feriehjem egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi er tilgængeligt på hotellet for følgende priser:
6 € for 1 dag
20 € for 7 dage
28 € for 14 dage

Flere feriehjem

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 feriehjem ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Helpension omfatter morgenmad, frokost og aftensmad ekskl. drikkevarer

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er ca. 70 minutter.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel er beliggende 1,5 kilometer fra stranden i feriebyen Maspalomas på den sydlige spids af Gran Canaria. Lufthavnen på Gran Canaria (Las Palmas) er cirka 30 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice