Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Moderne hotel i hjertet af livlige Malmø

 • Storbyferie
 • 1, 2 eller 4 overnatninger
 • Malmø
Pris fra kr. 289,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2-5 dage i det centrale Malmø på designhotellet Moment Hotels inkl. morgenmad med hjemme-dyrket frugt og grønt fra hotellets terrasse

Lad jer inspirerer af charmerende Malmø og oplev ægte storbystemning. Hvad enten I er til shopping i stor stil, kulinariske madoplevelser eller interesseret i kunst og kultur - så finder I det her. I bor på designhotellet Moment Hotels Malmø med gåafstand til de fleste attraktioner, smukke promenader og berømte parker. Hotellet byder på en lækker morgenmad, med bl.a. frugt og grønt dyrket på hotellets egen terrasse, inden I begiver jer ud på en begivenhedsrig dag. Glæd jer til at opleve smukke Malmø.

Inklusive
 • 1, 2, 3 eller 4 overnatninger i et dobbeltværelse på Moment Hotels Malmø***
 • Morgenmad
Storbyoplevelser i Malmø

Tag en tur over sundet til livlige og pulsende Malmø. I vil bo i et perfekt shoppingmiljø, hvor der ikke er langt til hverken de ekslusive designerbutikker eller de mange shoppingcentre. I nærheden finder I også adskillige museer og udstillinger, som vil stille jeres kulturelle sult. Oplev bl.a. Moderna Museet, Malmø Konsthall eller de mange offentlige kunstværker, der kan ses på diverse gader og stræder i Malmø. Besøg en af de mange restauranter, der vil forkæle jeres smagsløg eller køb lækre, traditionelle specialiteter på de nærliggende markeder.

Moment Hotels Malmø

 • Hotel
 • Malmø, Sverige
Lobby

Velkommen til det stilfulde og moderne Moment Hotels Malmø. Her har de skåret alle unødvendige dikkedarer fra og fokuseret på det mest nødvendige: Simpel check-ind, moderne design og personlig service. Hotellet har en ideel beliggenhed i centrum af byen med kun nogle få minutters gang fra hovedbanegården og bymidten med mange butikker, restauranter og caféer. På hotellets terrasse avles der lækre grønsager og frugt, som selvfølgelig bliver serveret for hotellets gæster.

Læs mere
Double Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er 10 m² store. Værelserne er udstyret 3/4 seng, skrivebord, fladskærms-TV og privat badeværelse. Her er alt, hvad I behøver for at få en god nats søvn og være godt udhvilet til morgendagens eventyr.

Koncerthuset Malmø Live

I byen finder I også Malmø Live, som er et koncerthus med et altid fuldtspækket program i topklasse. Koncerthuset huser musikarrangementer af alle genre, men også indslag som bl.a. forelæsninger og scenekunst. I vil også kunne opleve en del klassiske musikindslag i koncerthuset, da Malmø Live også er hjemsted for Malmø SymfoniOrkester.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Moment Hotels Malmö. Du indgår derfor direkte aftale med Moment Hotels Malmö. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse med min. 1 og maks. 2 voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 185 SEK per nat (betales på hotellet og er afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Moment Hotels ligger i hjertet af livlige Malmø med kort gang fra både hovedbanegården og gågaden. Det er muligt at flyve til lufthavnen i Malmø, som ligger ca. 30 km fra hotellet og fra København er der ca. 45 km til Malmø .

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice