Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Tag med på 4* hotel i farverige Prag

 • Storbyferie
 • Prag
Pris fra kr. 1.199,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Indånd ægte storbystemning i Prag: 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Ametyst Prague med morgenmad og fly fra København eller Hamborg

Når I besøger det charmerende Prag, skal I være klar på en blændende kombination af kulturelle indtryk. Storbyens blanding af statelige tårne, maleriske gader og ældgamle arkitektur ses bedst på gåben, så husk at pakke traveskoene. På Hotel Ametyst Prague kan I lade op til en begivenhedsrig dag med morgenmadsbuffet og senere nyde en iskold, tjekkisk øl på en af de lokale barer, samt svælge i de mange fortorvscaféers pragtfulde menukort.

Inklusive
 • 2, 3, eller 4 overnatninger i Superior-værelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år) eller Deluxe-værelse (Maks 2 voksne + 1 barn 0-11 år + 1 baby 0-1 år) på Hotel Ametyst Prague****
 • Velkomstdrink
 • Håndbagage
 • Kun ved ophold af overnatninger på Deluxe-værelse: 1 times brug af sauna per ophold
Prag - en sand kulturperle

Det er ikke uden grund, at Prags bymidte har fundet vej til UNESCOs verdensarvsliste. De gotiske katedraler, smukke barokpaladser og moderne arkitektur - forbered jer på en storbyferie spækket med oplevelser. Sørg for at besøge den gamle bydel, hvor I kan opleve det verdenskendte astronomiske ur, som syner af historie, detaljer og symbolske betydninger. Forkæl jer selv med en romantisk slentretur over Karlsbroen og nyd udsigten over den smukke Vltava-flod. Listen af must-see seværdigheder og attraktioner vil ingen ende tage, så glæd jer til en storbyferie med oplevelser og kulturindtryk ud over der sædvanelige.

Hotel Ametyst

 • Hotel
 • Hlavní město Praha, Tjekkiet
Bar

Det 4-stjernede Hotel Ametyst Prague er beliggende i kvarteret Vinohrady, som ligger i det centrale Prag. Hotellet er moderne indrettet med en rolig og afslappende atmosfære. Tæt på hotellet finder I flere seværdigheder som Nationalmuseet og Statsoperaen, samt gode transportmuligheder. Om morgenen bliver der serveret en morgenmadsbuffet og i hotellets bar kan I smage et udvalg af tjekkiske vine og cocktails.

 • +3
Læs mere
Superior-værelse

Superior-værelse

2 voksne per værelse

Hotellets superior-værelse er ca. 18-20 m² stort og er indrettet med enten en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Værelset er udstyret med TV, aircondition, minibar, værdiboks, telefon, skrivebord, hårtørrer og kaffe- og tefaciliteter. Til værelset er der tilhørende privat badeværelse.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelse

2 voksne per værelse

Hotellets deluxe-værelse er ca. 20-22 m² stort og fås med enten dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, samt privat badeværelse. Værelset er desuden udstyret med diverse faciliteter som: TV, aircondition, minibar, værdiboks, telefon, skrivebord, hårtørrer og kaffe- og tefaciliteter.

Vi anbefaler

 • Bryggeri-besøg: Interesseret i øl og hvordan den produceres? I Prag findes adskillelige bryggerier, hvor I kan komme på rundvisning og tilmed smage på lækkerierne. U Fleků er et af Prags ældste bryggerier og er bestemt et besøg værd. Selvom det har eksisteret siden år 1499 og er vokset siden, er der stadig fokus på håndværket den dag i dag. Den tilhørende restaurant er den største i landet med pladser til 1200 gæster - velbekomme!
 • Lokale markeder: Som i de fleste andre storbyer kan I opleve de lokale specialiteter og varer på markeder rundt om i byen. Besøg et af de ugentlige markeder, hvor I kan smage eller købe bl.a. lokale afgrøder, hjemmelavede specialiteter, blomster og tjekkiske drikkevarer.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
1 anmeldelse
Skrevet af TravelBirds rejsende
Læs anmeldelser
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport fra lufthavnen til hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Superior-værelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år
Deluxe-værelse: Maks 2 voksne + 1 barn 0-11 år + 1 baby 0-1 år.

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-14 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres 4-stjernede hotel ligger i hjertet af Prag, i det hyggelige område Vinohrady. Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 20 km og der er både metro- og togforbindelser ind til Prag, samt mulighed for bus- og taxitransport.

1 anmeldelse
Skrevet af TravelBirds rejsende
 • Hotel
 • TravelBirds service
 • Værdi for pengene
 • Tips til turen
 • avatar
  • Rejste i april 2018
  • 4 overnatninger

  Denne rejsende har ikke skrevet en anmeldelse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice