Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

4* komfort nær Vatikanstaten i Rom

 • Storbyferie
 • Rom
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.399,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4* Hotel Club House nær Vatikanstaten inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Heldigvis siges det, at alle veje fører til Rom, da byen bør være på alles besøgsliste. Her vil I finde utallige attraktioner og seværdigheder, hvor I kan fornemme de mange historiske begivenheder, som har fundet sted i flere århundrede. Enhver besøgende bør give sig tid til at finde de små, atmosfæriske gader, hvor butikker med lokale specialiteter eller italiensk design kan udforskes. Prøv også de traditionelle pastaretter, pizzaer eller måske en himmelsk tiramisu på en af de mange hyggelige restauranter. Glæd jer til at opleve romantiske og inspirerende Rom!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse eller på familieværelse på Hotel Club House****
 • Morgenmadsbuffet
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Rom
 • Håndbagage
Historiske Rom

Italien har en begivenhedsrig historie, der går helt tilbage til romernes rige. Masser af seværdigheder fra denne tid og gennem flere århundreder kan stadig opleves i smukke Rom. Oplev Vatikanstaten og dens smukke omgivelser, hvor bl.a. Det Sixtiske Kapel og Peterskirken kan ses. Ved en guidet rundtur i Vatikanet vil I få den spændende historie om selve statens dagligdag, de mange paver og apostle, Michelangelo og meget mere. Den Spanske Trappe, Trevi-fontænen og Colosseum er alle attraktioner, som er et besøg værd!

Hotel Club House Rome

 • Hotel
 • Rom, Italien
Lobby

Hotel Club House ligger i den vestlige del af Rom, tæt på Vatikanstaten og adskillige andre historiske seværdigheder. Receptionen på hotellet har åbent 24 timer i døgnet og I vil hurtigt kunne være i hjertet af Rom, da der er gode transportforbindelser med både metro og bus tæt ved hotellet. Hotellet ligger perfekt for jer, der gerne vil være tæt på det italienske kulturliv og masser af restauranter.

 • +-2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelse har eget badeværelse og er desuden udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar, hårtørrer og værdiboks.

room

3-personersværelse

2 voksne per værelse

3-personersværelset har eget badeværelse og er desuden udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar, hårtørrer og værdiboks.

Perler i Rom

En af de bedste udkigsposter i Rom er i parken Pincio Promenade bag Piazza del Popolo, ikke langt fra Den Spanske Trappe. Her har I en formidabel udsigt over det meste af Rom, specielt når solen er gået ned over den oplysende by. Hvis I er til søde sager, er den familie-ejede iskiosk Giolitti et besøg værd. Her kan den italienske gelato fås med adskillige smage og nuancer. Et af de bedste steder at købe de lokale råvarer og specialiteter, er på de lokale markeder. Markedet på Campo de’ Fiori byder på dette og mere til.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 6 € per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
Familieværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-19 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 7-14 år: 50% rabat på hotelværelset
Personer i alderen 15-19 år: 20% rabat på hotelværelset
Personer fra 20 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er mulighed for internet på hotellets fællesareal - internet point 3 € for 3 timer

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Club House ligger i den vestlige del af Rom, ca. 12 km fra den centrale togstation. Hotellet ligger ca. 30 km fra lufthavnen Fiumicino og ca. 35 km fra lufthavnen Ciampino.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice