Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

4-stjernet miniferie i Prag

 • Storbyferie
 • Prag
7 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.869,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i Prag: 2, 3, 4 eller 5 nætter på det 4-stjernede Hotel Plaza Alta inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København, Aarhus eller Hamborg

Glæd jer til at opleve en af Europas smukkeste, historiske hovedstæder – Prag! Her kan I tilbringe op til 5 overnatninger på et 4-stjernet hotel nær centrum, og I kommer nemt rundt og ser de mange seværdigheder som Karlsbroen, Prag Slot og den gamle bydel, Staré Město. Så flyv med til Prag, hvor der venter jer en storbyferie med kulturoplevelser i topklasse, hyggelige slentreture gennem brostensbelagte gader og cafébesøg med gode, tjekkiske øl.

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aarhus, København, Hamborg til Prag tur-retur
 • Håndbagage
Prag

Prag er en storby fyldt med prægtig arkitektur, et sprudlende byliv og en fascinerende kulturhistorie. Byens skønhed og charme kan nemt måle sig med den, man finder i storbyer som Paris og Rom, og byen byder på et væld af oplevelser. I den gamle bydel, Staré Město, kan I blandt andet se det imponerende astronomiske kirkeur og det tankevækkende jødiske museum. På den anden side af floden Moldau finder I Prags historiske borg samt Wallenstein-paladset med de tilhørende slotshaver.

Bevæger I jer lidt udenfor bymidten, kan I gå på opdagelse i de mange kringlede brostensbelagte gader. Her finder I blandt andet hyggelige caféer, gamle kapeller, duftende haver, spøjse butikker og små gallerier. Prag er desuden kendt for sin sublime øl, og ethvert etablissement med respekt for sig selv har mindst et par forskellige tjekkiske øl på fad!

Hotel Plaza Alta

 • Hotel
 • Prag, Tjekkiet
Aussenansicht

Det 4-stjernede Hotel Plaza Alta ligger nord for Prags centrum og hotellet fik EUs miljømærke "Blomsten" i 2009 for sine miljøvenlige tiltag. Hotellet råder over en morgenmadsstue, hvor I spiser morgenmad hver morgen, samt en grill-restaurant, hvor I får 10% rabat. I kan desuden frit benytte jer af hotellets fitnessrum. I kommer nemt rundt i byen med sporvogn (250 meter til nærmeste stop) eller metro (800 meter til nærmeste stop).

 • +4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et hyggeligt dobbeltværelse med komfortable senge, aircondition, minibar, satellit-TV og gratis WiFi. Der er desuden badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer.

Executive Room 1

Deluxe dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Deluxe værelset tilbyder ekstra komfort med gratis trådløs internetadgang, en stor dobbeltseng eller to enkeltsenge, te- og kaffefaciliteter, aircondition, minibar (mod betaling), TV med satellitkanaler og værdiboks. Derudover har værelset privat badeværelse med badekar og bruser, Eco Boutique-toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Det Dansende Hus er en kontorbygning med en udformning, der skulle lede tankerne hen på et dansende par. Vil I ikke blot betragte den flotte bygning udefra, kan I besøge den eksklusive franske restaurant på øverste etage, hvorfra I har en enestående udsigt over Prag.
 • På den elegante bar, Tretter's Bar, er der blevet langet cocktails over disken de sidste 90 år, og her forstår bartenderne i den grad a ryste en cocktail sammen. I vil med garanti føle, I er trådt direkte ind i en tidslomme, for interiøret ville passe perfekt ind i en parisisk bar fra 1930'erne!
 • I retrobiografen BIO OKO kan I lade jer synke ned i salens alternative stolearrangement, der bl.a. tæller strandstole og endda en gammel bil! Her vises både ældre og nyere film, og hvis jeres tjekkiske er lidt rustent, er der heldigvis også engelske film I kan se.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 14:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Plaza Alta ligger nord for Prags centrum. Nærmeste stoppested, Ortenovo náměstí, ligger 250 meter fra hotellet, og herfra tager det ca. 10 minutter at køre til den gamle bydel. Fra lufthavnen kan I med offentlig transport nå hotellet på omkring 1 time.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice