Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Spændende storbyferie i trendy Krakow

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Krakow
Pris fra kr. 669,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til Krakow: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det centrale Aparthotel Maly inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København, Malmø el. Hamborg

Velkommen til Krakow, en af Europas hittende storbyer! Krakow har en unik historie, som har budt på kongeriger, et arkitektuelt foranderligt landskab og dystre minder fra krige. Men Krakow er også et fantastisk eksempel på, hvordan moderniteten har formået at få lov til at blomstre, for I storbyen finder I pulserende byliv med alt, hvad hjertet begærer af luksusbutikker, markeder og kulinariske oplevelser, side om side med det fredfyldte jødiske kvarter og storslåede bygninger fra 1100-tallet. Glæd jer til at opdage den fascinerende storby med en skøn miniferie på det super centrale Aparthotel Maly med morgenmad inkluderet. Szczęśliwej podróży!

Inklusive
 • Aparthotel Maly: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg, Malmø til Krakow tur-retur
 • Håndbagage
Krakow

Ifølge sagnet blev Krakow grundlagt, efter den heltemodige prins Krakus besejrede en frygtelig drage, der boede i en hule i Wawel-højen. Om dette virkelig fandt sted, kan vi ikke svare på, men én ting er sikker – byens kerne emmer stadig af middelalderlige charme og eventyr! Her kan I slentre langs de brostensbelagte gader og beskue de smukke gotiske kirker og renæssancehuse, hygge over en kop kaffe på en café eller snuse rundt i en af de spændende butikker. Krakow undgik 2. verdenskrigs bomber, og landets næststørste by står i dag stærkt i al sin pragt: Byen er et sandt skatkammer af historie- og kulturoplevelser — besøg f.eks. Mariakirken, Wawel-slottet, det jødiske kvarter, Kazimierz, eller kig forbi et af byens mange museer. Uanset hvad I finder på, vil Krakow vil helt sikkert overraske jer!

Aparthotel Maly

 • Hotel
 • Krakow, Polen
Aparthotel Maly Krakow

Aparthotel Maly er det ideelle valg, når det kommer til storbyferie i Krakow. Med en optimal beliggenhed i hjertet af byen har I blot 350 meter til togstationen Kraków Główny og ca. 800 meter fra store markedsplads Rynek Główny. Hotellet ligger kun 100 meter fra shoppingcentret Galeria Krakowska, hvor I finder stort set alt, hvad hjertet kunne begære. Hotellet serverer morgenmad hver dag, og i den døgnåbne reception kan I få råd og tips til oplevelser i Krakow. I spiser jeres inkluderede morgenmad på Hotel Matejko, som ligger 120 meter fra hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
Læs mere
rum

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det komfortable dobbeltværelse er udstyret med TV, telefon, skrivebord og klædeskab. Værelset har desuden elkedel til at lave te og kaffe. I sover i en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge og har eget badeværelse med føntørrer.

Vi anbefaler

 • Det oplagte sted at starte jeres eventyr er uden tvivl den store markedsplads Rynek Główny kun 800 meter fra jeres hotel med stribevis af souvenirboder og den gotiske Mariakirke. I er desuden blot 250 meter fra Krakow Barbican og den gamle bydel.
 • Hvis I har mod på at gå på trapper, kan I komme op i det høje tårn, hvor belønningen er en betagende udsigt over byen.
 • Den jødiske bydel Kazimierz bugner af hundredvis af restauranter, barer og klubber — og i dagstimerne kan I udforske de mange sidegader, hvor I finder designerbutikker, kunstgallerier og vintagebutikker.
 • Kazimierz byder desuden på farverig street art, så husk at pakke kameraet.
 • Er I interesserede i at lære landets unikke historie at kende, er der masser af monumenter (eller ruinerne af dem), som fortæller byens tragiske historie under den store krig.
 • Besøg f.eks. Schindlers fabrik, hvor I kan se en masse fascinerende udstillinger.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn (0-4 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-4 år: Gratis
Børn fra 5 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Babyseng

Det er gratis at låne en babyseng. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Parkering

Parkering ved hotellet koster 30 PLN per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice for at reservere plads

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Morgenmad er inkluderet i rejsen.
I spiser jeres inkluderede morgenmad på Hotel Matejko, som ligger 120 meter fra hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Aparthotel Maly ligger centralt i Krakow ca. 350 meter fra togstationen Kraków Główny. Der er ca. 15 km til lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice