Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Livlige Napoli og naturskønne Ischia

Rundrejse 9 overnatninger Italien

per person fra kr. 4.779,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Rundrejse i Italien: Tilbring 2 overnatninger i Napoli og 7 overnatninger på Ischia inkl. morgenmad, transport og fly tur-retur fra København

Skal årets forkælelsesferie stå på masser af afslapning, kultur og vidunderligt vejr? Så tag med på denne skønne rundrejse i Napolibugten. I starter i den sprudlende og historiske havneby Napoli, hvor I tilbringer 2 overnatninger med vandring i byens rustikke gader og katedraler, bestigning af det majestætiske vulkanske bjerg Vesuv, kaffedrikning og ikke mindst spisning af den lokale pizza margherita. De næste 7 overnatninger står på afstressning på naturskønne Ischia, der bugner med termiske bade, maleriske landsbyer og vidunderlige udsigter. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til nogle dejlige dage langt væk fra hverdagens stress og jag!

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på Grand Hotel Europa*** i Napoli
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Capizzo*** på Ischia
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink
 • En flaske vin ved ankomst på Hotel Capizzo
 • 20% rabat på de termiske parker Negombo og Podeison
 • Al transport mellem destinationerne
 • Fly tur-retur fra København til Napoli
 • Håndbagage
 1. Dag 1 & 2: Napoli

  Velkommen til Napoli! Jeres to første overnatninger på jeres rejse bliver brugt i den sprudlende italienske havneby. Byens placering ved kysten og den fantastiske udsigt til den mægtige vulkan Vesuv hvor end I går, gør Napoli til en helt særlig by. Brug jeres dage her på gåture på Piazza del Plebiscito - den største plads i byen - og se det kongelige palads, hvor I i de omkringliggende gader finder hyggelige restauranter, hvor der serveres den klassiske pizza margherita. Napolitanerne hævder, at deres kaffe er den bedste i Italien, så den skal I selvfølgelig også smage, før turen går videre! Vejen bør også lægges forbi den smukke Napoli Katedral fra det 14. århundrede, som blev bygget til ære for byens skytshelgen San Gennaro. Sidst men ikke mindst må I endelig ikke gå glip af en bådtur og en bestigning af Vesuv. Mulighederne er uendelige I Napoli!

  Grand Hotel Europa Napoli, reception

  Grand Hotel Europa

  (89 anmeldelser)
  Hotel Napoli, Italien

  Hotellet er placeret i hjertet af Napoli i en elegant bygning fra 1800-tallet og er et ideelt udgangspunkt for at udforske byen. Hotellet er løbende blevet renoveret og er udsmykket med blomster, skulpturer og malerier. Hotellet har restauranten "The Moth", hvor I indtager jeres morgenmad, og om aftenen serveres der både internationale retter og traditionelle italienske retter fra Napoli. Hotellet har desuden gratis WiFi.

  Læs mere
 2. Dag 3 - 10: Ischia

  På rejsens dag 3 sættes kursen mod havnen, hvor I stiger på en færge, der tager jer til øen Ischia. På denne vulkanske ø ud for Napolibugten kommer I til at tilbringe de næste 7 overnatninger. Fra jeres hotel kan I udforske det naturskønne område, der byder på alt fra termiske bade, idylliske haver, maleriske byer og et spektakulært landskab bestående af skove og vinmarker.

  Tip: Med i rejsen får I 20% rabat på de termiske bade og haver Poseidon og Negombo
  - Giardini Poseidon (500 meter fra hotellet) er den største termiske park på øen, og består af 20 bassiner med udsigt over den smukke bugt Citara, en privat strand, en spa og en park på 6 hektar.
  - The Spa Negombo inviterer jer til at slappe af i 12 varme bade (24°C - 36°C) og prøve et japansk bad (18°C - 38 °C). Der er også en swimmingpool med saltvand, der byder på en fantastisk udsigt over bugten i San Montano.

  På dag 10 fragter færgen jer tilbage til fastlandet, I sætter kursen mod Napoli lufthavn med kufferten fuld af dejlige minder fra sprudlende Napoli og afslappende Ischia!

  pool

  Hotel Capizzo

  (15 anmeldelser)
  Hotel Forio, Italien

  Hotel Capizzo ligger på øen Ischia i landsbyen Forio. På terrassen har I en flot udsigt over Citara Strand og Poseidon Thermal Park. I loungen kan I nyde en let aperitivo, mens restauranten serverer italienske retter. I den opvarmede pool med liggestole og parasoller kan I komme helt ned i gear og slappe fuldstændigt af, før hverdagen venter derhjemme.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat i Napoli: 2,50 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Turistskat på Ischia: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport med færge

På rejsens dag 3 vil I blive hentet på jeres hotel i Napoli mellem kl. 12.00 og kl. 12.30. I vil her blive kørt til den havn, hvor I tager med færgen til Ischia og derefter vil blive kørt videre til hotellet her. På rejsens dag 10 vil I blive kørt tilbage til havnen, hvor I tager færgen tilbage til fastlandet og kørt til lufthavnen