Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Afslapning i de norditalienske bjerge

 • Solferie
 • Vason
kr. 1.430,- -29%
Pris fra kr. 1.019,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Afslapning i Italien: 4, 5 eller 8 dage på Hotel Montana inkl. halvpension og adgang til wellnessområde

Skal sommeren stå på afslapning og forkælelse med dit livs udkårne eller måske hele familien? Så sæt kursen mod den italienske bjergkæde Dolomitterne, hvor der venter jer en dejlig wellnessferie i de skønneste oplevelser! Her tilbringer I 4, 5 eller 8 dage på Hotel Montana, hvor I har en smuk udsigt over Brenta-bjergene. På hotellet kan I hver dag nyde godt af halvpension og adgang til wellnessområdet og indendørs pool. Selv familiens mindste medlemmer kan blive underholdt her i hotellets mini-klub, mens de voksne slapper af. Så pak bilen og glæd jer til vidunderlig natur, forkælelse og nærvær i Italiens bjerge!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-17 år) på Hotel Montana***
 • Halvpension (Morgenmadsbuffet og 3-retters middag med salatbuffet) ekskl. drikkevarer
 • Velkomstdrink
 • Adgang til wellnessområde (sauna, tyrkisk bad og indendørs pool)
 • Mini-klub for børn mellem 3 og 10 år
Vason og Dolomitterne

Jeres hotel er beliggende i billedskønne omgivelser i landsbyen Vason i Monte Bondone. Den lille landsby byder ind til gåture i de brostensbelagte gader med små butikker, hyggelige restauranter og utallige caféer. Tag også et smut forbi Trento, der ligger knap en halv times kørsel fra jeres hotel. Her kan I lade jer charmere af de fine malede huse på Domkirkepladsen, Neptun-springvandet og Torre Civica. Vil I opleve ferieparadiset Gardasøen, har I kun knap 50 km til Trentino på søens nordlige bred, hvor I kan bruge en dag på solbadning, vandsjov i søen eller windsurfing.

Det allerbedste ved Dolomitterne er dog de utallige udendørs aktiviteter for både børn og voksne. Brug dagene på bjergvandring eller spænd cyklen på bilen og sæt benene på prøve i de stejle bjerge. Især området Adamello-Brenta er perfekt til vandre- eller cykelture, hvor I kommer forbi den smukkeste grønne natur. Efter en aktiv dag kan I vende tilbage til hotellet, hvor I kan lade musklerne slappe af i wellnessområdet, mens I nyder udsigten over Brenta-bjergene, der sammen med Dolomitterne har været optaget på UNESCOs verdensarvsliste siden 2009. Velkommen til Dolomitterne!

Hotel Montana

 • Hotel
 • Vason, Italien
hotel panorama

Det familievenlige Hotel Montana er beliggende i 1.650 meters højde i landsbyen Vason. Her kan I nyde en velfortjent omgang afslapning i hotellets wellnessområde, hvor I har en imponerende udsigt over Brenta-bjergene. Er de mindste med på ferie, kan de slippes løs i hotellets mini-klub, mens de voksne slapper af.

 • +2
Læs mere
room 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse kan rumme 2 voksne og 2 børn og har eget badeværelse med brusebad eller badekar samt hårtørrer. De fleste værelser har udsigt over Brenta Dolomitterne mod vest, og nogle af dem er udstyret med en altan.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 og maks. 2 voksne + 2 børn 0-17 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-7 år: Gratis
Børn i alderen 8-11 år: 50% rabat
Børn i alderen 12-17 år: 20% rabat

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Maks. 1 kæledyr kan medbringes for 6 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmadsbuffet og 3-retters middag med salatbar. Halvpension er ekskl. drikkevarer

Sted

Jeres hotel er beliggende i midten af ​​landsbyen Vason og kun 21,7 km fra Trento. Vil I et smut forbi Gardasøen, ligger Trentino på den nordlige bred cirka 50 km herfra. Fra Flensborg er der cirka 1.300 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice