• Med fly
 • Med indkvartering

Besøg Budapests kulturperler

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Ungarn
15 Anmeldelser
Pris fra kr. 649,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 93 gange

Storbyferie i Budapest: Vælg mellem 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Baross City Hotel inkl. morgenmad og fly tur-retur

Tag på tur til en af Europas smukkeste storbyer og kombiner storbyferien med lidt forkælelse. Budapest vrimler med varme kilder og termiske bade med afslapning og velvære på programmet, men her er også god gullasch, masser af historie og flot arkitektur. Scenen er sat for en ferie fyldt op med lækre aktiviteter, og I byen byder ind til spændende oplevelser og masser af kvalitetstid! I har mulighed for at booke værelse til 2 til 3 personer, så uanset om den står på kærestetur, vennetid eller hygge med den lille familie, er I garanteret en dejlig ferie i mageløse Budapest!

Inklusive
 • Baross City Hotel: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, Malmø, Aalborg, København, Hamborg til Budapest tur-retur
 • Håndbagage
Budapest

Budapest blev grundlagt af de gamle romere for over 2000 år siden, og gennem byens lange og begivenhedsrige historie har en lang række forskellige stilarter og kunstneriske impulser været med til at sætte deres præg på det, der i dag er en pulserende og trendy metropol og en af Europas største byer. Se den storslåede Helteplads og det smukke Buda Slot, der knejser stolt ved Donaus bred, spis ægte ungarsk gullasch på en af byens mange hyggelige restauranter, og tag en spadseretur ned ad boulevarden Andrássy út, der med sine mange bygninger i nyrenæssance-stil er blevet beskrevet som en af verdens smukkeste gader.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Baross City Hotel

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Triple room type: Room

Lige ved banegården Keleti og i gåafstand fra alle de vigtigste seværdigheder finder I det hyggelige Baross City Hotel, der ligger i en historisk bygning. Hotellet serverer morgenmad hver dag, og i den døgnåbne reception er I altid velkomne til at henvende jer, hvis I har nogen spørgsmål.

 • +2
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover har værelset et fladskærms-TV med internationale kanaler og airconditionsamt privat badeværelse.

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personerværelset er indrettet med 3 enkeltsenge eller en dobbeltseng og en enkeltseng. Værelset er udstyret med et privat badeværelse, et fladskærms-TV med internationale kanaler og aircondition.

Vi anbefaler

 • På Buda-siden finder I byens ældste og smukkeste monumenter, og især Fiskerbastionen og de mange spændende museer er værd at besøge.
 • Tag en bådtur på Donau-floden og se nogle af byens særlige seværdigheder, der ligger på begge sider af flodbredden.
 • En tur til Budapest er ikke fuldendt, før man har besøgt et af byens mange termiske badehuse. Széchenyi-badet og Gellertbadet er byens to smukkeste og allermest populære!
 • Ungarn er udover gullasch også kendt for sin gode chokolade, så besøg en af de mange lækre chokoladebutikker og forkæl jer selv med håndlavet chokolade med en kop varm, flydende chokolade.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 0,50 € per værelse per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per 3-personersværelse

Solorejsende

Ikke gyldig med hotelprisen

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Baross City Hotel ligger centralt i Budapest lige ved banegården Keleti. Det tager omkring 1 time at komme fra lufthavnen til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice