Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Sæt hverdagen på pause i Budapest

 • Storbyferie
 • Budapest
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.999,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Lion Premium Budapest inkl. morgenmad, en middag og fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund

Budapest byder på masser af kultur, historie og velsmagende måltider. Tag på opdagelse i labyrinten af gamle, brostensbelagte gader, der gemmer på eventyrlig arkitektur og hyggelige butikker. Eller nyd en øl ved floden Donau, der snor sig gennem Budapest og krydrer bybilledet med lidt ekstra romantik. I bor på det centrale Hotel Lion Premuim Budapest, hvor I også kan nyde jeres morgenmad. Så find jeres indre livsnydere og glæd jer til at opleve Budapest!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-12 år + 1 baby 0-1 år) på Hotel Lion Premium Budapest
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink
 • 1x middag eller frokost per person på Fatál Restaurant (aperitif, 3-retters middag og 1 glas vin)
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Budapest
 • Håndbagage
Tag på opdagelse i Budapest

Velkommen til Ungarns hovedstad Budapest! Klassisk musik, smuk arkitektur, shopping, kurbade, en fascinerende historie og et velsmagende køkken — alt dette og meget mere finder I her! Tag på opdagelse i byens spændende historie, og snup en forfriskning ved den berømte flod Donau. Floden deler byen i de to dele Buda og Pest, og derudover er byen inddelt i en række kvarterer, som hver har sin charme og sine attraktioner. Se det pragtfulde Buda-slot i den vestlige bydel, nyd den flotte udsigt over byen fra Fiskerbastionen, lad jer selv fare vild i labyrinten af små gader, og slap af i en af de hyggelige parker. Tag herefter til den livlige østlige bydel, Pest, hvor de fleste af byens 80 museer ligger.
For en omgang afslappende forkælelse kan det anbefales at prøve et af de termiske bade, som Budapest er kendt for. Et godt sted at gøre dette kunne være i det berømte Gellert-kurbad. Her kan I for alvor slappe af og lade batterierne op i fantastiske omgivelser. Kurbadet kombinerer ægte velvære med de smukkeste mosaikker, farverige glasvinduer og statuer, der kan få enhver i den helt rette stemning.

Lion Prémium Hotel

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Dobbeltværelse

Hotel Lion Premium Budapest ligger centralt i byen blot på meter fra Donaus bred og omkring 2 km fra den smukke parlamentsbygning. Hotellet ligger perfekt for jer, der gerne vil bo midt i Budapests kulturliv, og I finder masser af barer og restauranter i området. Hotellet er indrettet med en restaurant, hvor I kan nyde jeres morgenmad.

 • +2
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er omkring 23 m² stort. Værelset er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset et TV samt te- og kaffefaciliteter.

Vi anbefaler: Afslapning og selvforkælelse i termiske bade
 • For en omgang afslappende forkælelse kan det anbefales at prøve et af de termiske bade, som Budapest er kendt for. Et godt sted at gøre dette kunne være i det berømte Gellert-kurbad. Her kan I for alvor slappe af og lade batterierne op i fantastiske omgivelser. Kurbadet kombinerer ægte velvære med de smukkeste mosaikker, farverige glasvinduer og statuer, der kan få enhver i den helt rette stemning.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 4 € per person per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 og maks. 2 voksne + 1 barn 0-12 år + 1 baby 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 7 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Middag på Fatál Restaurant

I får ydeligere information om jeres middag eller frokost på Fatál Restaurant ved ankomst på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Fly information

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Lion Premium Budapest ligger centralt i byen blot få meter fra Donaus bred, omkring 500 meter fra Nationalmuseet og ca. 19 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice