• Med indkvartering

4* nordtysk familieferie med halvpension

Miniferie 2 eller 4 overnatninger Rheinsberg

(15 Anmeldelser)
kr. 1.108,- -45%
per person fra kr. 619,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 81 gange

Tilbring 3 eller 5 dage med tysk ferieafslapning for hele familien. I bor på det 4-stjernede hotel Precise Resort Marina Wolfsbruch, som ligger i den lille, hyggelige by Rheinsberg. Med i opholdet får I morgen- og aftenbuffet, samt adgang til det familievenlige wellness- og vandlandsområde

Tag familien med på en ferie med aktiviteter for alle aldre. Det tyske søområde, Mecklenburgische Seenplatte, byder på mange oplevelser og aktiviteter, som vandsport, cykelruter og adskillige seværdigheder. I bor på det 4-stjernede hotel Precise Resort Marina Wolfsbruch hvor I bl.a. finder wellness- og vandlandsområdet, Kaskaden. Her kan de voksne nyde det afslappende wellnessområde, mens de mindste tager en tur i vandrutsjebanen. Glæd jer til en ferie i det tyske, fyldt med familiesjov.

Inklusive
  • 2 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse eller familieværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-16 år) på Precise Resort Marina Wolfsbruch****
  • Halvpension (morgenmads- og aftenbuffet)
  • Adgang til wellness- og vandlandsområdet, "Kaskaden"
  • Én dags leje af cykler
  • 20% rabat på leje af kano og kajak (i perioden april-oktober)
Velkommen til tyske Rheinsberg

Precise Resort Marina Wolfsbruch ligger i det smukke søområde, Mecklenburgische Seenplatte, nærmere bestemt i byen Rheinsberg. På resortet finder I wellness- og vandlandsområdet, "Kaskaden", der byder på aktiviteter for hele familien som indendørs svømmebassin, en vandrutsjebane, spabad, sauna, fitnessrum, vandgymnastik. Kombinationen af områdets hoteller, marinaer, restauranter og mange forskellige familieaktiviteter danner rammen for den helt specielle ferieatmosfære. Rheinsberg er kendt for sin lokale porcelænsproduktion og I kan nyde en gåtur i den smukke slotspark, hvor I også finder kirken Sct. Laurentius.

Precise Resort Marina Wolfsbruch

Hotel Rheinsberg, Tyskland
Resort

Precise Resort Marina Wolfsbruch er beliggende i et smukt søområde. Kun få kilometer fra hotellet, kan I opleve den smukke by Rheinsberg. Hotellet råder over flere spændende familiefaciliteter såsom bådudlejning, vandland og legeplads. Derudover kan I slappe af i wellnessområdet med sauna eller smutte en tur i fitness. På resortet finder I flere forskellige restauranter og barer, hvor I kan stillet sulten.

Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er beliggende i stueetagen og er indrettet med en dobbeltseng, samt tilhørende privat badeværelse. Desuden er værelset udstyret med skrivebord, TV og telefon.

Family room

Familieværelse

2 voksne per værelse

Hotellets familieværelser er indrettet med to rum, et med en dobbeltseng og det andet med en køjeseng. Udover de to rum er der privat badeværelse. I vil også finde skrivebord, TV og telefon på værelset. Der er mulighed for at få et værelse med altan (afhængigt af tilgængelighed).

Søområdet Mecklenburgische Seenplatte

Tag på eventyr med hele familien på de mange forbundne søer og oplev det skønne naturområde, Mecklenburgische Seenplatte. I vil være omgivet af uberørte søer og skove, som skaber en helt speciel afslappende stemning. Oplev den tyske vildmark helt tæt på, mens I sejler i de smukke naturomgivelser. Der er mulighed for at leje både, kanoer eller kajakker på hotellet.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 1 og maks. 2 voksne
Familieværelse: Min. 1 og maks. 2 voksne + 2 børn (0-16 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne:
Børn i alderen 0-16 år: Gratis
Børn fra 17 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe 1 kæledyr mod et gebyr på 8 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension består af:
Morgenmads- og aftenbuffet, ekskl. drikkevarer

Sted

Precise Resort Marina Wolfsbruch ligger midt i søområdet Mecklenburgische Seenplatte, ca. 150 km fra Rostock. Hotellet ligger ca. 225 km fra Hamborg, hvor det også er muligt at flyve til.