• Med indkvartering

4* nordtysk familieferie med halvpension

 • Miniferie
 • 2 eller 4 overnatninger
 • Rheinsberg
48 Anmeldelser
kr. 879,- -18%
Pris fra kr. 729,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 135 gange

3, 5 eller 6 dage med tysk ferieafslapning for hele familien i den lille by Rheinsberg inkl. halvpension samt adgang til wellness- og vandlandsområde

Tag familien med på en ferie med aktiviteter for alle aldre. Det tyske søområde, Mecklenburgische Seenplatte, byder på mange oplevelser og aktiviteter, som vandsport, cykelruter og adskillige seværdigheder. I bor på det 4-stjernede hotel Precise Resort Marina Wolfsbruch hvor I bl.a. finder wellness- og vandlandsområdet, Kaskaden. Her kan de voksne nyde det afslappende wellnessområde, mens de mindste tager en tur i vandrutsjebanen. Glæd jer til en ferie i det tyske, fyldt med familiesjov.

Inklusive
 • Precise Resort Marina Wolfsbruch: 2 eller 4 overnatninger
 • Med halvpension
 • 20% rabat på bådleje (afhængigt af vejret)
 • Brug af vandland med swimmingpool, sauna, fitness og spaområde
 • En flaske vand og søde sager
 • Gratis lån af badehåndklæder under hele opholdet
 • Slutrengøring
Mecklenburgische Seenplatte

Den idylliske region Mecklenburgische Seenplatte i Mecklenburg-Vorpommern er en ren oase for de, der søger fred og ro, men også for de aktive naturelskere vil der være rigeligt at give sig til. Her kan I nyde friske gåture i de store grønne skove eller langs de klare søer, mens I nyder roen langt væk fra hverdagens stress og jag. Det unikke landskab er hjemsted for et utal af spændende dyre- og plantearter, og et besøg i nationalparken Müritz er derfor bestemt også en god idé. Området byder også på utallige kulturskatte fra gamle herregårde og slotte til lokale glaspusterier og bryghuse, ligesom det klart kan anbefales at prøve regionens lækre delikatesser på de mange gode restauranter.

Precise Resort Marina Wolfsbruch

 • Hotel
 • Rheinsberg, Tyskland
Hotel outside picture

Precise Resort Marina Wolfsbruch er beliggende i et smukt søområde. Kun få kilometer fra hotellet, kan I opleve den smukke by Rheinsberg. Hotellet råder over flere spændende familiefaciliteter såsom bådudlejning, vandland og legeplads. Derudover kan I slappe af i wellnessområdet med sauna eller smutte en tur i fitness. På resortet finder I flere forskellige restauranter og barer, hvor I kan stillet sulten.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
Achtern Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er beliggende i stueetagen og er ca. 17 m² store. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng, samt tilhørende privat badeværelse. Desuden er værelset udstyret med skrivebord, TV og telefon.

Standard double room

Dobbeltværelse med altan

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er ca. 28 m² store og er indrettet med en dobbeltseng og har fladskærms-TV, stereoanlæg, telefon og badeværelse med bruser. Værelserne har også sin egen altan.

family room 2

Familieværelse

2 voksne per værelse

Hotellets familieværelser er indrettet med to rum, et med en dobbeltseng og det andet med en køjeseng. Udover de to rum er der privat badeværelse. I vil også finde skrivebord, TV og telefon på værelset. Der er mulighed for at få et værelse med altan (afhængigt af tilgængelighed).

Velkommen til Rheinsberg

Precise Resort Marina Wolfsbruch ligger i det smukke søområde, Mecklenburgische Seenplatte, nærmere bestemt i byen Rheinsberg. På resortet finder I wellness- og vandlandsområdet, "Kaskaden", der byder på aktiviteter for hele familien som indendørs svømmebassin, en vandrutsjebane, spabad, sauna, fitnessrum, vandgymnastik. Kombinationen af områdets hoteller, marinaer, restauranter og mange forskellige familieaktiviteter danner rammen for den helt specielle ferieatmosfære. Rheinsberg er kendt for sin lokale porcelænsproduktion og I kan nyde en gåtur i den smukke slotspark, hvor I også finder kirken Sct. Laurentius. Lej både, kanoer eller kajakker på hotellet, og oplev den tyske vildmark helt tæt på, mens I sejler i de smukke naturomgivelser.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,58 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Kunne disse tilbud friste i stedet?
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Precise Resort Marina Wolfsbruch. Du indgår derfor direkte aftale med Precise Resort Marina Wolfsbruch. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 2 børn op til 16 år per Familieværelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe 1 kæledyr mod et gebyr på 8 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension består af:
Morgenmads- og aftenbuffet, ekskl. drikkevarer

Spabehandlinger

Hotellets wellnessområde tilbyder også diverse spabehandlinger (mod betaling). Hvis I ønsker at tilkøbe disse spabehandlinger er det en god idé at kontakte hotellet på forhånd, da tilgængelige tider til spabehandlinger kan være fuldt booket

Ved check-ind på hotellet

Bemærk venligst, at ved check-ind på hotellet skal I sørge for at have printet jeres bookingbekræftelse, og vise denne i receptionen

Juli og august

Bemærk venligst, at der er et minimumsophold på 5 overnatninger i juli og august (indtil den 26. august)

Sted

Precise Resort Marina Wolfsbruch ligger midt i søområdet Mecklenburgische Seenplatte, ca. 150 km fra Rostock. Hotellet ligger ca. 225 km fra Hamborg, hvor det også er muligt at flyve til.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice