Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Sol, strand og vand på Tenerife

 • Solferie
 • Costa Adeje
Pris fra kr. 4.559,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Lad batterierne op på skønne Tenerife! I bor 7 eller 9 overnatninger i ferielejlighed i Laguna Park I blot 700 meter fra stranden. Inkl. halvpension (det er muligt at tilkøbe all-inclusive) og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Trænger I til at få fornyet energi under solens stråler? Så tag med til varmere himmelstrøg og hold ferie på skønne Tenerife. Her kan I nyde livet på stranden, slappe af med en iskold drink ved hotellets swimmingpool eller gå på opdagelse i øens fantastiske natur. I bor i egen ferielejlighed i Laguna Park I hvor I også kan nyde halvpension (det er muligt at tilkøbe all-inclusive i bookingprocessen). Så glæd jer til at sætte hverdagen på pause, og nyd en ferie på Tenerife!

Inklusive
 • 7 eller 9 overnatninger i lejlighed (maks. 4 voksne) eller lejlighed med udsigt til swimmingpool (maks. 4 voksne) i Laguna Park I
 • Halvpension (mulighed for at tilkøbe all-inclusive i bookingprocessen)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Håndbagage
Velkommen til Tenerife og Costa Adeje

Velkommen til den livlige ferieby Costa Adeje. Her på den sydlige del af Tenerife kan I for alvor sætte hverdagen på pause og nyde livet i solen. På øen finder I fantastiske badestrande, der bl.a. er udstyret med brusere, beachvolleybaner og solstole. I kan også slentre hen ad byens hyggelige promenade, og til de mere aktive er en løbeture her, med udsigt til horisonten, også en herlig måde at forbrænde lidt af den lækre spanske mad og vin.

Men Costa Adeje og Tenerife er mere end bare strand og vand. Især den fantastiske natur er noget, I ikke må gå glip af. Blot 1,5 kilometer fra jeres hotel finder I den grønne Siam Park, og I kan også tage på udflugt til øens vandfald Barranco del Infierno ca. 7,5 kilometer fra hotellet. I kan også bruge en hel dag i bjergene og vandre op ad Ifonche eller Paisaje Lunar. Efter en dag fyldt med oplevelser i det grønne eller ved havet kan I blive kølet af i poolen eller nyde et glas vino i aftensolen. I Costa Adeje finder I også masser af charmerende gader, hyggelige udendørs restauranter og ægte spansk idyl. God ferie!

Laguna Park I

 • Apartment
 • Costa Adeje, Spanien
Laguna Park I

Jeres ferielejlighed ligger i ferieresortet Laguna Park I i den hyggelige by Costa Adeje i den sydlige del af Tenerife. I Laguna Park I finder I alt lige fra en restaurant, en bar og en swimmingpool til alverdens sportsaktiviteter så som bordtennis, billiard, pétanque samt en miniklub for børnene. Resortet ligger blot 700 meter fra en badestrand, så I har rig mulighed for at slappe af i solen.

Læs mere
Laguna Park I, appartement

1-værelses lejlighed

4 voksne per lejlighed

I Laguna Park I finder I 178 lejligheder. Denne lejlighed er indrettet med 1 soveværelse med 2 enkeltsenge samt en sovesofa. Derudover har lejligheden et lille køkken med køleskab, mikroovn, elkedel og kogeplade. Lejligheden har privat badeværelse samt TV, værdiboks og en lille møbleret altan.

Laguna Park I, terrasse

1-værelses lejlighed med udsigt til pool

4 voksne per lejlighed

Denne lejlighed på ca. 40 m² er indrettet med altan med møbler og udsigt til swimmingpoolen. Lejligheden har 1 soveværelse med 2 enkeltsenge samt en sovesofa. Lejligheden har et privat badeværelse, et TV samt en værdiboks. Derudover har lejligheden et lille køkken med køleskab, mikroovn, elkedel og kogeplade.

Tilvalg af all-inclusive omfatter


 • Morgenmad fra kl. 07.30-10.00
 • Snacks fra kl. 10.30-13.30
 • Frokost fra kl. 13.00-15.00
 • Aftensmad fra kl. 18.30-21.00
 • Drikkevarer: lokale mærker af sodavand og alkohol
 • Drinks i discobar: Fra kl. 18.00-23.00
Vejret på Tenerife

Laveste og højeste temperaturer på Tenerife:

Januar: 12°C - 18°C
Februar: 12°C - 19°C
Marts: 13°C - 20°C
April: 13°C - 20°C
Maj: 14°C - 21°C
Juni: 16°C - 23°C
Juli: 18°C - 25°C
August: 19°C - 26°C
September: 18°C - 25°C
Oktober: 17°C - 24°C
November: 15°C - 21°C
December: 13°C - 19°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Lejlighed: Maks. 4 personer
Lejlighed med udsigt til swimmingpool: Maks. 4 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: 50% rabat på hotelopholdet
En 3. person over 13 år får 20% på hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Lejlighederne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er WiFi i fællesområderne

Parkering

Det er ikke muligt at parkere ved resortet

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad
I bookingprocessen er det muligt at tilkøbe all-inclusive. All-inclusive indeholder:
Morgenmad fra kl. 07.30-10.00
Snacks fra kl. 10.30-13.30
Frokost fra kl. 13.00-15.00
Aftensmad fra kl. 18.30-21.00
Drikkevarer: lokale mærker af sodavand og alkohol
Drinks i discobar: Fra kl. 18.00-23.00

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Laguna Park I ligger i den hyggelige by Costa Adeje i den sydlige del af Tenerife på De kanariske Øer. Hotellet ligger ca. 18 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice