• Med indkvartering

Selvforkælelse ved Polens østersøkyst

Wellness 3, 5 eller 7 overnatninger Dźwirzyno

per person fra kr. 1.069,-
baseret på 2 personer

4-stjernet afslapning: Tilbring 4, 6 eller 8 dage på Hotel Senator ved Polens østersøkyst inkl. halvpension og adgang til wellness- og fitnessområde

Trænger I til et pusterum fra en travl og hektisk hverdag? Så tag med på nydelsesferie i Polen og få forkælet alle sanser på det 4-stjernede Hotel Senator. Her kan I koble fuldstændigt af i hotellets wellnessområde med swimmingpool og boblebad, som I har daglig adgang til. Hver dag kan I nyde godt af den inkluderede halvpension på hotellet, før den står på enten afslapning i wellnessområdet eller lange gåture i den grønne natur eller skønne østersøkyst. I har mulighed for at booke et værelse til op til 4 personer, så uanset om I trænger til lidt alenetid, kærestetid eller kvalitetstid med familie eller venner, vil der være et værelse, der passer jeres behov.

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i enkeltværelse, dobbeltværelse, 3-personernesværelse (maks. 3 voksne og 1 barn 0-12 år) eller 4-personersværelse på Senator Hotel****
 • Halvpension (buffet til morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer)
 • Fri adgang til wellessområde (2 indendørs swimmingpools, dampbad, sauna og boblebad)
 • Fri adgang til fitnessområde
 • 1x flaske vand på værelset ved ankomst
Afslapning i Dźwirzyno

Jeres hotel ligger ved det lille fiskerleje Dźwirzyno, som har en smuk placering ved Østersøen. Udover at være et af Europas førende kurområder udmærker den polske nordkyst sig ved sin smukke natur. Der er rig mulighed for vandre- og cykelture, og en af de mest populære ruter fører jer til søen Resko Przymorskie, hvor I kan fiske eller betragte de mange vandfugle. Tag også en spadseretur ved den smukke, brede strand, som er afgrænset af en vold af klitter, der er bevokset med fyrreskov. Et besøg ved Polens nordkyst er en dejlig oplevelse for krop og sjæl!

Senator Hotel

Hotel Dźwirzyno, Polen
hotel2

Det 4-stjernede hotel ligger ved Polens nordkyst, bare 300 meter fra hotellets private strand. Hotellet er yderst børnevenligt, og der er både legeplads, børnepool for de mindste og en bowlingbane for både børn og barnlige sjæle. Hotellets wellnessområde anses for at være et af de bedste i området og frister med sine mange afslappende behandlinger, sin store swimmingpool og sit herlige saunaområde. Hotellet har desuden en biograf og to restauranter, hvor I får serveret morgenmad og middag hver dag.

 • +5
Læs mere
room 1

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres 23 m² store dobbeltværelse er indrettet med 2 senge, TV, siddeområde samt en minibar (mod betaling). Det private badeværelse er udstyret med bruser, badekåbe og hårtørrer.

room 2

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personerværelset med plads til 3 voksne og 1 barn er 23 m² stort og indrettet med 2-4 senge, en altan, TV, siddeområde samt en minibar (mod betaling). Det private badeværelse er udstyret med bruser, badekåbe og hårtørrer.

room 3

4-personersværelse

4 voksne per værelse

Jeres 4-personersværelse er 23 m² stort og udstyret med 2-4 senge, altan, TV, siddeområde, minibar (mod betaling) og har udsigt til skoven. Det private badeværelse er udstyret med bruser, badekåbe og hårtørrer.

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er 18-21 m² stort og indrettet med en seng samt eget badeværelse med bruser, badekåbe og hårtørrer.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer under måltiderne
 • Turistskat: 0,80 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Eurotours Land. Du indgår derfor direkte aftale med Eurotours Land. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen
Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 voksne
3-personersværelse: Min. 2 og maks. 3 voksne og 1 barn (0-12 år)
Familieværelse: Min. 2 og maks. 4 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-12 år: 50% rabat
Børn i alderen 13-17 år: 30% rabat

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 20 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 6,50 € per nat (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension omfatter buffet til morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer

Sted

Hotel Senator ligger i den lille by Dźwirzyno ved Polens nordkyst, omkring 130 km fra Stettin. Kører I fra Danmark, tager turen omkring 6½ time fra den dansk-tyske grænse og omkring 8 timer fra København.