• Med indkvartering

4-stjernet wellnessferie i Harzen

 • Miniferie
 • 2, 3 eller 5 overnatninger
 • Goslar
kr. 1.415,- -37%
Pris fra kr. 899,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 37 gange

Wellness i idylliske omgivelser: 3, 4 eller 6 dage på det 4-stjernede Hotel Der Achtermann inkl. morgenmad, 3-retters middag, adgang til 1000 m² stort wellnessområde samt en massage

Kom med til Harzen og nyd en ferie fyldt med luksus, wellness og ren idyl. I bor på et storslået 4-stjernet hotel, hvor I bliver vartet op i de mest spektakulære omgivelser. Hotellet ligger midt i den bedårende middelalderby Goslar, hvor bindingsværkshuse ligger side om side, og hvor hvert et torv og hver en restaurant er en ferieselfie værdig. Landskabet i Harzen er intet mindre end fuldstændig bjergtagende, med bjerge og skove, så langt øjet rækker samt storslåede eventyrslotte, som vækker minder om en svunden tid.

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Der Achtermann****
 • Velkomstdrink
 • Morgenmad
 • 1x 3-retters middag
 • Fri afbenyttelse af wellnessområdet
 • 1x 25 minutters massage
 • Lån af badekåbe og tøfler
Harzen

Harzen er den højeste bjergkæde i det nordlige Tyskland, og udover de fantastiske bjerge er det især områdets mangfoldige dyre- og planteliv, der har gjort Harzen til en populær rejsedestination. Naturelskere vil føle sig helt hjemme her og vil med garanti sætte pris på et besøg i en af Harzens 3 fantastiske naturparker. For de aktive er der gode muligheder for vandreture, mountainbiking, kanosejlads og endda svæveflyvning. I bor i byen Goslar, som også er det rette sted for historieinteresserede. Byen har sit helt eget kejserslot, mere end 1500 bindingsværkshuse samt flere andre bygninger og monumenter, som er op mod 1000 år gamle. I Goslar finder I også den tidligere mine Rammelsberg, som nu fungerer som et museum, hvor man kan komme ned i dybet og opleve livet som minearbejder. Kort sagt, så har Harzen noget for enhver smag!

Hotel Der Achtermann

20 Anmeldelser
 • Hotel
 • Goslar, Tyskland
pool

Det 4-stjernede hotel kombinerer på fineste vis nyt og gammelt. Det er nemlig helt nyrenoveret, men ligger i en gammel fort-ligende bygning. Det skaber en spændende blanding af helt moderne møbler i rum med århundrede gamle mursten. Hotellets 1000 m² store wellnessafdeling byder på hele tre forskellige saunaer, swimmingpool og boblebad. I restauranten, som ligger i et imponerende, historisk lokale, kan I bestille både traditionelle, lokale specialiteter og mere eksotiske, internationale retter.

 • +3
Læs mere
Komfortzimmer © Hotel Der Achtermann

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De yderst stilfulde dobbeltværelser er indrettet i lyse farver med træmøbler. Der er alle udstyret med dobbeltseng, skrivebord, pengeskab, TV, minibar og eget badeværelse med toilet og bruser.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Der Achtermann. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Der Achtermann. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Preise

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-3 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

1 kæledyr kan medbringes for 12 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Hotellet har ikke egen parkeringsplads. Der er offentlig parkering til 10 € per overnatning

Babyseng

I kan selv medbringe en babyseng eller låne en på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Der Achtermann ligger i midten af den hyggelige by Goslar ved foden af Harzens bjerge. Fra Hamborg er der omkring 235 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice