Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

All-inclusive og udeliv i Østrig

 • Miniferie
 • 5 eller 7 overnatninger
 • Gaschurn
kr. 2.417,- -70%
Pris fra kr. 729,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Aktiv ferie i Østrig: Tilbring 3, 6 eller 8 dage på first mountain Hotel Montafon med all-inclusive, wellness og børneunderholdning

Skal årets kærestetur eller familieferie stå på udendørs aktiviteter og afslapning? Så sæt kursen mod first mountain Hotel Montafon, der er beliggende midt i Østrigs pragtfulde natur! Montafon er et populært skiområde om vinteren, men om sommeren er området mindst lige så skønt, når landskabet bliver forvandlet fra hvidt til grønt og byder ind til spændende vandreture og sjove aktiviteter i varmen. Her kan I nyde godt af all-inclusive, og når den ikke skal stå på oplevelser i naturen, kan I koble af i hotellets spa, mens børnene slår sig løs i hotellets udvalg af børneunderholdning. Så sæt kryds i kalenderen og husk at pakke jeres bedste vandresko og det store kamera til at fange de mest fantastiske panoramaudsigter!

Inklusive
 • 2, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse eller familieværelse (maks. 2 voksne + 2 børn 0-17 år) på first mountain Hotel Montafon***
 • All-inclusive
 • 1x ugentlig BBQ, hvis vejret tillader det
 • 1x guidet vandretur på mandage (gældende for 5 overnatninger)
 • Fri adgang til wellness-området med sauna
 • Børneunderholdning: Boldrum, hoppeborg, børnebiograf og legeplads
Velkommen til Montafon!

Hotellet ligger i det naturskønne Montafon med en fantastisk udsigt over de fascinerende bjergkæder. Om vinteren er dette tilflugtsstedet for massevis af skihungrende turister, men om sommeren bliver Montafon forvandlet fra et fortryllende vinterparadis til et frodigt område omringet af fyrreskove og grønne enge. Her har I rig mulighed for spændende udflugter midt i den skønne natur, hvor I kan få nogle uforglemmelige minder sammen med familien. Tag for eksempel forbi St. Gallenkirch, der byder ind til skønne vandreture. Eller besøg Hochjoch, hvor I kan tage et velfortjent hvil på Restaurant Kapell, mens I nyder den billedskønne udsigt over smukke Bodensø. Velkommen til Montafon!

First mountain Hotel Montafon

 • Hotel
 • Gaschurn, Østrig
Terrace

I udkanten af Gaschurn omgivet af skøn natur finder I det hyggelige og moderne first mountain Hotel Montafon. Hvis I trænger til noget forkælelse og komplet afslapning ovenpå en dags aktiviteter i naturen, råder hotellet over et hyggeligt saunaområde med Kneipp-bad og tropisk bruser, som I frit kan benytte på jeres ophold (mellem kl. 16.00 og 19.00). I indtager jeres måltider i hotellets hyggelige restaurant, og i den nydesignede bar og lounge kan I om aftenen købe forfriskende drikkevarer og slappe af efter en aktiv dag. Hotellet har desuden gratis WiFi.

 • +3
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets hyggelige dobbeltværelser er 20 m² store og enkelt indrettet med en dobbeltseng, satellit-TV og eget badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer. Alle hotellets værelser råder over gratis WiFi.

Family room

Familieværelse

2 voksne per værelse

Hotellets familieværelser er 30 m² store og kan rumme op til 2 voksne og 2 børn (0-17 år) samt 1 baby (0-2 år). Disse værelser er indrettet med to soveværelser, hvor det ene er med en dobbeltseng, og det andet er med en køjeseng. Værelset er udstyret med et satellit-TV og eget badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer.

All-inclusive

All-inclusive omfatter:

 • Morgenmadsbuffet
 • Let frokost med suppe
 • Kaffe og kage om eftermiddagen
 • 4-retters middag med salatbar
 • Drikkevarer (sodavand, vin og øl) fra kl. 10.00 til 21.00
 • 1x ugentlig BBQ, hvis vejret tillader det
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,47 € per person over 15 år per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner First mountain Hotel Montafon. Du indgår derfor direkte aftale med First mountain Hotel Montafon. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby 0-3 år
Familieværelse: Min 3 personer og maks. 2 voksne, 2 børn 0-17 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-10 år: Gratis
Børn i alderen 11-13 år: 50% rabat
Børn fra 14 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Maks. 2 hunde per værelse kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering er tilgængeligt på hotellet for 1 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

All-inclusive omfatter: Morgenmadsbuffet, let frokost med suppe, kaffe og kage om eftermiddagen, 4-retters middag med salatbar, drikkevarer (sodavand, vin og øl) fra kl. 10.00 til 21.00, 1x ugentlig BBQ, hvis vejret tillader det

Sted

first mountain Hotel Montafon er beliggende i rolige omgivelser i udkanten af Gaschurn i Montafon-dalen i det vestlige Østrig. Centrum af byen med forskellige restauranter og butikker ligger ca. 900 m fra hotellet. Hotellet er beliggende cirka 1100 kilometer fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice