Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Ferielejlighed ved Italiens kyst

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Pietra Ligure
Pris fra kr. 2.209,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Pak bilen og tag familien med til Italiens sol: 8 dage i egen lejlighed ved kysten i Ligurien inkl. adgang til swimmingpool. Prisen er per lejlighed!

Længes I efter den perfekte ferie fyldt med høj sol, dasen og herlige middelhavsretter på menuen? Så tag på kør-selv-ferie til den smukke italienske badeby Pietra Ligure. Her bor I i egen lejlighed på Residence Sant'Anna, der har den skønneste udsigt over den italienske kyst. Pjask løs i swimmingpoolen, hop en tur i bølgen blå, mæsk jer i gelato og frisklavet pasta og tag på opdaglese i den hyggelige bymidte. La Dolce Vita under Italiens sol venter både familiens vandhunde og madører!

Inklusive
 • 7 overnatninger i lejlighed til 3, 4 eller 6 personer på Residence Sant'Anna***
 • Adgang til swimmingpool
 • Forbrug af el, vand og varme
 • Leje af sengelinned, håndklæder, viskestykker og duge
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Pietra Ligure på den italienske riviera

Den lille kystby Pietra Ligure ligger i provinsen Savona i Ligurien på den vestlige side af den italienske riviera. Byen er en perfekt feriedestination, hvor I nemt kan få flere timer til at gå på sandstranden med at slikke sol, slappe af og lege i sandet og vandet. I den hyggelige bymidte kan I slentre rundt blandt gamle huse og besøge markedspladsen ved kirken San Nicoló di Bari fra det 18. århundrede, hvor I hver lørdag kan opleve en klassisk italiensk markedsdag. Blot 3 km fra Pietra Ligure ligger Loano, endnu en skøn badeby, hvor I kan gå en tur langs den godt 2 km lange strandpromenade, inden I nyder et glas vin på en af byens hyggelige beværtninger.

Résidence Sant'Anna

 • Apartment
 • Pietra Ligure, Italien
Residence Sant'Anna

Residence Sant'Anna ligger 600 meter fra både stranden og Pietra Ligures bymidte. Lejlighedskomplekset ligger på en bjergskråning bag Pietra Ligure, hvilket giver den skønneste havudsigt man kan tænke sig. Der er desuden et fællesrum med TV, bar, grillfaciliteter, et minimarked, vaskeri samt en terrasse med en udendørs swimmingpool og børnebassin. For familiens yngste er der bordtennis, en lille fodboldbane, legeplads og legerum.

Læs mere
Balcony

3-personerslejlighed

3 voksne per lejlighed

3-personerslejlighederne er ca. 30 m² store og består af en stue med tekøkken, et separat værelse med dobbeltseng samt et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Den 3. seng er enten placeret i soveværelset eller stuen. Disse lejligheder har også en altan med havudsigt, 1 bord og 2 stole. I tekøkkenet finder I mikroovn, komfur (elektrisk eller gas), køle/fryseskab, service og køkkengrej. Derudover er der satellit-TV, værdiboks og telefon. Der er ikke aircondition i denne type lejlighed.

Kitchen

4-personerslejlighed

4 voksne per lejlighed

4-personerslejlighederne er ca. 30 m² store og har en stue med sovesofa til 2 personer og tekøkken, et separat værelse med dobbeltseng samt et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Der er også en altan med havudsigt, 1 bord og 2 stole. I tekøkkenet finder I mikroovn, komfur (elektrisk eller gas), køle/fryseskab, service og køkkengrej. Derudover er der satellit-TV, værdiboks og telefon. Der er ikke aircondition i denne type lejlighed.

Bedroom with bunk bed

6-personerslejlighed

6 voksne per lejlighed

6-personerslejlighederne er på ca. 35 m² og består af en stue med sovesofa til 2 personer og tekøkken, et separat værelse med dobbeltseng og køjeseng samt et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Der er også en altan med havudsigt, 1 bord og 2 stole. I tekøkkenet finder I mikroovn, komfur (elektrisk eller gas), køle/fryseskab, service og køkkengrej. Derudover er der satellit-TV, værdiboks og telefon. Der er aircondition (15 € per lejlighed per dag) i nogle af disse lejligheder.

Dagsture fra Pietra Ligure

Har I lyst til at tage på opdagelse lidt længere væk er der gode muligheder for at tage på spændende dagsture:

 • Liguriens hovedby, Genova, ligger 80 km fra jeres hotel. Her kan I gå rundt i de hyggelige gader, tage på museum eller besøge byens akvarium, der er Europas næststørste af slagsen.
 • I kan selvfølgelig også tage i den anden retning og rulle over grænsen til Frankrig. Her lokker den maleriske natur og de hyggelige strandpromenader på den franske riviera og den summende storbystemning i Nice (125 km fra hotellet).
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Depositum: 100 € (returneres ved afrejse såfremt lejligheden efterlades i god stand)
 • Slutrengøring: 30 € (trækkes fra depositummet hvis ikke lejligheden efterlades ren)
 • Forbrug af gas (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per lejlighed

Kapacitet

3-personerslejlighed: Min. 2 og maks. 3 personer
4-personerslejlighed: Min. 2 og maks. 4 personer
6-personerslejlighed: Min. 2 og maks. 6 personer

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 15 € per uge (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over 2 lejligheder egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Mindre kæledyr kan medbringes for 5 € per kæledyr per dag. Kontakt venligst vores kundeservice.

Internet

Gratis WiFi i hotellets lobby

Parkering

Gratis parkering ved hotellet (afhængigt af tilgængelighed)
Parkering i garage for 5 € per dag (afhængigt af tilgængelighed)

Sengelinned og håndkæder

Leje af sengelinned, håndklæder, viskestykker og duge er inkluderet. Dette skiftes ikke under opholdet

Swimmingpool

Den udendørs swimmingpool har åben fra midt i maj til midt i oktober (afhængigt af vejrforhold)

Liggestole og parasoller

Liggestole og parasoller ved swimmingpoolen kan benyttes for 5 € per person per dag eller 20 € per person per uge

Aircondition

Kun 6-personerslejlighederne har aircondition, hvilket kan benyttes for 15 € per lejlighed per dag. Kontakt venligst vores kundeservice for at sikre en lejlighed med aircondition

Sted

Residence Sant'Anna ligger i Pietra Ligure på den italienske riviera omkring 80 km fra Liguriens hovedby Genova, hvor også den nærmeste lufthavn Aeroporto Cristoforo Colombo ligger.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice