Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

På kulturel storbyferie i livlige Wien

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Wien
Pris fra kr. 5.439,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev den fantastiske kulturstad Wien: Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger med morgenmad på det 4-stjernede Hotel Bellevue Vienna inkl. fly fra København eller Hamborg, transport mellem lufthavnen og hotellet og velkomstdrink

Mozart, Beethoven og arkitektoniske vidundere er blot nogle af de få ting, I kan opleve i Wien. Besøg den herlige østrigske hovedstad i 2, 3 eller 4 overnatninger. I bor på det elegante 4-stjernede Hotel Bellevue Vienna i det trendy 9. kvarter, hvor historiske seværdigheder og hippe spisesteder ligger side om side. I får morgenmad på hotellet, og så er fly og transport fra lufthavnen inkluderet i opholdet, så I kan fokusere på at nyde ferien. Glæd jer til at opleve en af Europas smukkeste kulturperler!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Bellevue Vienna****
 • Morgenmad
 • Fri afbenyttelse af fitnessrum
 • Velkomstdrink
 • Turistskat
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Wien
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Håndbagage
Pulserende Wien

Velkommen til vidunderlige Wien! Byen, som var hjemstavn for Mozart, Beethoven og Strauss. Byen, som forkæler ganen med udsøgte kager og god kaffe. Byen, som kan prale af det imponerende Schönbrunn Slot, elegant arkitektur og en og imponerende kulturrigdom, samt en næsten uovertruffen musikhistorie. Et besøg til Wien er altså som at træde tilbage i den kejserlige storhedstid – gå i Prinsesse Sissis eller Mozarts fodspor og mærk historiens vingesus på de mere end 100 museer, i de fine koncertsale eller på Ringstrasse-boulevarden. Vil I mænge jer med de lokale, så skal I besøge en af de mange charmerende kaffebarer og slå jer ned med en kop kaffe og en god bog. I bor ikke langt fra Palais Liechtenstein, Museumskvarteret og 'Bermudadreieck', som det festlige kvarter kaldes pga. sit livlige natteliv og talrige barer. Trænger I til en pause fra sightseeing, kan I tage et hvil ved strandbaren Tel Aviv ved Donau-kanalen eller nyde en picnic i en af byens mange storslåede parker.

Hotel Bellevue Wien

 • Hotel
 • Wien, Østrig
Hotel

Jeres 4-stjernede hotel har en skøn beliggenhed i en historisk traditionel wiensk bygning. Hotellet blev gennemrenoveret i 2016 og er i dag fuldt udstyret med moderne faciliteter og indretning. I spiser jeres inkluderede morgenmad i hotelrestauranten, som også er åben til frokost og aftensmad og serverer både internationale og regionale specialiteter samt et godt vinsortiment.

 • +4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Jeres elegant indrettede dobbeltværelse er udstyret med en dobbeltseng og ved forespørgsel en ekstra enkeltmandsseng. I har eget badeværelse med badekåber- og tøfler samt aircondition, TV, værdiboks, gratis WiFi og kaffe- og tefaciliteter.

Vi anbefaler: Bermudadreieck

Bermunda-trekanten, som navnet refererer til, er et herligt område i Wien, hvor natten er ung og dansen lystig. Det tager ca. 20 minutter med U4 at komme til kvarteret, som ligger tæt på den berømte Donau-kanal. Nyd den festlige stemning, smag på lokalbrygget øl og tag en bid af Wiens natteliv.

 • BermudaBräu: Som navnet antyder er I havnet på en ølbar. Her finder I et stort udvalg af øl og en skøn atmosfære at nyde dem i.
 • Cactus Bar: Tag en svingom i den farverige og prangende Cactus Bar. Den berømte bar byder på musik, dans og drinks hele ugen.
 • s'Eck: En hyggelig lille øl- og vinbar, hvor indretningen er stilfuld men afslappet - det oplagte valg til en velfortjent drink efter en dag med sightseeing.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 06:00 - 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne ved forespørgsel af 1 ekstra enkeltseng

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-9 år: Bor gratis på hotellet (i forældres seng)
En 3. person fra 10 år får 70% rabat på hotelopholdet (i ekstra enkeltseng)

Babyseng

Det er gratis at låne en babyseng (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelserne

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet for 22 € per døgn (betales på stedet)

Hotelrestaurant

Hotelrestauranten er åben hver dag mellem kl. 12.00 og kl. 23.00

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Der er ca. 21 km til lufthavnen. Turen tager omkring 20 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger tæt på Palais Liechtenstein og Wiens centrum. Der ligger masser af butikker, trendy barer og restauranter ved hotellet, og så I er kun få metrostop fra byens historiske seværdigheder som Hofburg borgen og Schönbrunn slottet. Der er ca. 21 km til lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice