Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie på 4* Best Western hotel i London

 • Storbyferie
 • London
Pris fra kr. 3.659,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Altid dejlige London venter: 2, 3 eller 4 overnatninger på 4-stjernet hotel inklusive morgenmad og fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus

Flyv med til Europas største hovedstad, hvor I kan gå i The Beatles' fodspor over Abbey Road, besøge Sherlock Holmes' hjem i Baker Street og nyde den smukke natur i Hyde Park. Læg også vejen forbi Portobello-markedet i Notting Hill, den ikoniske bro Tower Bridge og det fascinerende British Museum, der bugner af historiske skatte. Det er faktisk helt umuligt at kede sig i London! I bor på et 4-stjernet Best Western hotel i bydelen Hammersmith i det vestlige London, og herfra kan I med undergrunden nå seværdigheder som London Eye og Big Ben på under en halv time.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i standard eller executive dobbeltværelse på Best Western Plus Seraphine Hammersmith****
 • Fly fra København, Billund, Aarhus eller Aalborg til London
 • Morgenmad
 • Håndbagage
London

Der er altid meget at se og opleve i Englands livlige hovedstad. Man kan nemt bruge en hel menneskealder på at udforske alle Londons skjulte hjørner, så selv hvis I har været i byen før, er der helt sikkert stadig en masse at se. Hop på en rød dobbeltdækkerbus, eller tag med undergrundsbanen til de forskellige bydele. I den centrale del af byen kan I opleve Big Ben, nyde en vidunderlig panoramaudsigt fra London Eye og shoppe på Oxford Street. Besøg Camden i Nordlondon, der er kendt for sit store marked og sine mange barer og spillesteder. Udforsk gourmet-markedet Borough eller antikmarkederne i det vestlige Notting Hill, og køb tøj i de mange vintagebutikker i Østlondon. Om aftenen kan I smage lækker karry på Brick Lane eller kinesisk mad i Chinatown!

Best Western Seraphine Hammersmith

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Standard double

Det 4-stjernede Best Western Plus Seraphine Hammersmith Hotel ligger i bydelen Hammersmith i det vestlige London. Der er ca. 5 minutters gang til den nærmeste undergrundsstation, Hammersmith Station, hvorfra I kan nå Londons centrum på under en halv time. Hotellet byder på et moderne interiør, og hvert og et af hotellets værelser er individuelt indrettet. På hotellet finder I også en døgnåben reception, en bar og en restaurant, hvor I hver morgen får serveret morgenmad.

 • +-2
Læs mere
Executive Doppelzimmer

Executive dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Executive dobbeltværelserne er 15 m² store, elegant indrettet og har værdiboks, skrivebord, gratis WiFi, fladskærms-TV, iPod-dock, kaffe- og tefaciliteter og et badeværelse med hårtørrer.

Standard double

Standard dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Standard dobbeltværelserne er lidt mindre end executive dobbeltværelserne, men er ligeledes udstyret med værdiboks, skrivebord, gratis WiFi, fladskærms-TV, iPod-dock, kaffe- og tefaciliteter og et badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

Har I lyst til at udforske området omkring jeres hotel, så har vi her tre gode bud ting at lave i Hammersmith:

 • Westfield London: Med tube’en tager det ikke mere end 15 minutter at være fremme ved shoppingmekkaet Westfield London, der er den engelske hovedstads næststørste shoppingcenter. Her kan I udforske hele 265 butikker med alt fra high street-mode til eksklusive mærkevarer, og med næsten 50 spisesteder er der noget for enhver smag.
 • Hammersmith Farmer's Market: Hver torsdag fra kl. 11-15 syder gryderne i de små gadekøkkener på Hammersmith Farmer's Market, og I kan blandt andet sætte tænderne i lækkerier fra det thailandske, filippinske og caribiske køkken.
 • London Wetland Centre: Store vådområder er måske ikke lige, hvad man forbinder med en storbyferie i London, men har I lyst til en anderledes oplevelse, kan det anbefales at tage til det flotte London Wetland Centre. Her kan I nyde en malerisk gåtur langs søer og damme, og måske I endda spotter oddere eller sjældne fugle. Fra jeres hotel kan I være fremme på et kvarter. I skal bare hoppe på fx linje 33 eller 72 ved det nærliggende busstoppested.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport fra lufthavnen til hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 22:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Standard dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
Executive dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Best Western Plus Seraphine Hammersmith Hotel ligger i bydelen Hammersmith i det vestlige London. Der er ca. 5 minutters gang til den nærmeste undergrundsstation, Hammersmith Station, og herfra kan I nå Londons centrum på under en halv time. Fra både Stansted Airport og Luton airport kan I med offentlig transport nå hotellet på ca. 1 time og 20 minutter, mens det tager ca. 1 time fra Gatwick Airport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice