Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Egen lejlighed på solrige Tenerife

 • Solferie
 • Costa Adeje
Pris fra kr. 3.819,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tenerife: 7 eller 10 nætter i egen lejlighed i Costa Adeje med adgang til pool inkl. transfer og fly tur- retur fra København eller Hamborg

Trænger I til at komme væk fra Danmarks rusk og regn? Så sæt kursen mod sydens sol og den vidunderlige paradisø Tenerife, der byder på fantastiske badestrande, hyggelige feriebyer og uspoleret natur. Her tilbringer I 7 eller 10 overnatninger i egen lejlighed til 3 personer på Aparthotel Neptuno i feriebyen Costa Adeje. Start dagen ud med vandring i øens grønne områder, tag en forfriskende dukkert i hotellets pool og besøg den skønne sandstrand. Slut en dag i feriens tegn af med en gåtur langs den maleriske strandpromenade og en middag på en af byens hyggelige restauranter eller med et hjemmelavet måltid med lokale råvarer i jeres lejlighed. Så pak solhatten og glæd jer til varme minder på Tenerife!

Inklusive
 • 7 eller 10 overnatninger i 3-personerslejlighed på Aparthotel Neptuno***
 • Adgang til en uopvarmet udendørs swimmingpool, en opvarmet udendørs swimmingpool med hydromassage og et fitnessrum
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Velkommen til Costa Adeje!

Den livlige ferieby Costa Adeje byder solskinshungrende feriegæster velkommen med de skønneste badestrande på den sydlige del af Tenerife. Strandene er udstyret med brusere, beachvolleybaner, solstole og alt hvad I magler til en dag på stranden. Når dagen går på hæld inviterer den hyggelige promenade til gå- eller løbeture med udsigt til solen, der går ned over havet i horisonten.
Men Costa Adeje og Tenerife er mere end bare strand og vand. Især den fantastiske natur er noget, man ikke må gå glip af her. 2,5 kilometer fra jeres hotel finder I den grønne Siam Park, mens I kan opleve øens vandfald Barranco del Infierno 7,9 kilometer fra hotellet. Skal en hel dag sættes af til bjergvandring, ligger Ifonche 20,6 kilometer væk og Paisaje Lunar 36 kilometer fra hotellet. Efter en aktiv dag i den grønne natur kan I vende hjem til hotellet til en forfriskende dukkert i poolen for derefter at sætte snuden mod den hyggelige bymidte, hvor der venter jer charmerende gader og hyggelige udendørs restauranter. Velkommen til Costa Adeje!

Aparthotel Neptuno

 • Hotel
 • Costa Adeje, Spanien
Pool

Aparthotel Neptuno består af 106 lejligheder og studiolejligheder og er beliggende på bakkerne i Costa Adeje. Her har I 1,5 km til stranden i Torviscas og 450 meter til Gran Sur indkøbscenter med butikker, restauranter, en biograf og et supermarked. Hotellet råder over en uopvarmet udendørs swimmingpool, en opvarmet udendørs swimmingpool med hydromassage og skal I være aktive, kan I besøge hotellets fitnessrum. Derudover tilbyder hotellet gratis transport til byens centrum og stranden.

 • +1
Læs mere
Apartment general

3-personerslejlighed

3 voksne per lejlighed

Jeres 67 m² store 3-personerslejlighed er indrettet med et soveværelse, en stue med satellit-TV og spiseplads, et køkken og en altan eller terrasse. Køkkenet er udstyret med en elkedel, brødrister og mikrobølgeovn. På badeværelset har I en bruser, toilet og en hårtørrer.

Vejret på Tenerife

Laveste og højeste temperaturer på Tenerife:
Januar: 12°C - 18°C
Februar: 12°C - 19°C
Marts: 13°C - 20°C
April: 13°C - 20°C
Maj: 14°C - 21°C
Juni: 16°C - 23°C
Juli: 18°C - 25°C
August: 19°C - 26°C
September: 18°C - 25°C
Oktober: 17°C - 24°C
November: 15°C - 21°C
December: 13°C - 19°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Lejlighedskapacitet

3-personerslejlighed: Maks. 3 voksne

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per lejlighed:
Børn i alderen 0-17 år: Bor gratis på hotellet
En 3. voksen bor på hotellet gratis

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i hotellets reception

Parkering

Privat parkering er til rådighed på anmodning mod et tillæg på 40 € per uge samt et depositum op til 60 € (betales på hotellet og afhængigt af tilgængelighed)

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er cirka 45 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres lejlighed er beliggende i byen Costa Adeje på den sydlige kyst af Tenerife. Tenerife Sur Lufthavn er 19 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice