Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Nyd Tyrol med udflugt og all-inclusive

 • Miniferie
Pris fra kr. 1.589,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3, 6 eller 8 dage i den rene bjergluft i tyrolske Zillertal. Inkl. guidet vandretur eller udflugt til den lokale osteproducent Hochzillertaler Käsealm, samt all-inclusive og adgang til saunaområdet på det hyggelige first mountain Hotel Zillertal.

Tilbring sommeren i de smukke naturomgivelser i Tyrol. I bor i området Aschau i østrigske Zillertal, der bl.a. byder på cykelruter, rafting, golf, vandreture — du vælger selv. Brug saunaområdet på hotellet eller tag en gåtur til de stille søer, når der er brug for ro til sindet og sjælen. På hotellet kan I nyde den ægte tyrolske atmosfære med noget koldt til ganen på solterrassen og udsigt over Alpernes bjergtoppe.

Inklusive
 • 2, 5, eller 7 nætter i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 baby 0-2 år) , dobbeltværelse med 1 ekstra opredning (maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år + 1 baby 0-2 år) eller dobbeltværelse med 2 ekstra opredninger (min. 3 personer og maks. 2 voksne og 2 børn 0-13 år + 1 baby 0-2 år) på first mountain Hotel Zillertal***
 • All-inclusive
 • 1x guidet vandretur i området eller besøg til osteproducenten Hochzillertaler Käsealm (gælder kun ved 5 eller 7 nætter og arrangeres oftest på mandage)
 • 1x grill-aften på hotellet
 • Adgang til saunaområde
 • 10% rabat på leje af cykel
Området Zillertal

Gear helt ned i selskab med natur i topklasse og de forskellige aktiviteter i tyrolske Zillertal. Zillertal er en østrigsk favorit hele året rundt. Mens vinteren byder på ski og sneklædte bjergsider, bliver Zillertal til et sandt vandremekka om sommeren. Området byder dog på meget mere end adskillige vandreruter; cykelture, golfbaner og rafting kan med fordel nævnes. Den største by tættest på hotellet er hyggelige Innsbruck, som har været vært for de vinter olympiske lege op til flere gange. Besøg bl.a. museet Swarovski Crystal Worlds, Ambras-slottet eller paladset Hofburg. God tur til Tyrol!

first mountain Hotel Zillertal

 • Hotel
 • Schwaz District, Østrig
hotel

First mountain Hotel Zillertal er beliggende i byen Aschau i hjertet af Zillertal, og omkring hotellet finder I floder, panoramaudsigter og de grønneste græsenge. Hotellet er indrettet i rigtig tyrolerstil og har egen solterrasse. Det er desuden muligt at leje cykler (mod gebyr), og hver mandag fra juni til oktober arrangeres der guidede vandreture.

 • +2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er på 20 m² og er indrettet med en dobbeltseng. Til værelset tilhører privat badeværelse, TV og hårtørrer.

room

Dobbeltværelse med 1 ekstra opredninger

3 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse på 25 m² er indrettet med dobbeltseng og der er mulighed for en ekstra opredning. Til værelset tilhører privat badeværelse, TV og hårtørrer.

room

Dobbeltværelse med 2 ekstra opredninger

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse å 25 m² er indrettet med dobbeltseng og mulighed for to ekstra opredninger. Til værelset tilhører privat badeværelse, TV og hårtørrer.

Inkluderede udflugter

Inkluderet i opholdet er enten en guidet vandretur eller besøg hos en osteproducent (gælder ved 5 eller 7 nætter). I vælger hvilken udflugt I ønsker at deltage i ved ankomst på hotellet, og her vil I få ydereligere information om den valgte udflugt:

 • Kom med på guidet vandretur og oplev de smukkeste udkigsposter og panoramaudsigter. Vandreturen vil måske inspirere jer til at opleve mere på egen hånd, da der er masser at opleve i området.
 • Tag med på udflugt til den lokale osteproducent Hochzillertaler Käsealm og oplev hvordan ostene blev lavet i gamle dage. På stedet kan andre lokale delikatesser også købes med hjem til senere.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat 1 € per person per nat (fra 15 år)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner First Mountain Hotel Zillertal. Du indgår derfor direkte aftale med First Mountain Hotel Zillertal. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 1 og maks. 2 voksne + 1 baby 0-3 år
Dobbeltværelse med 1 ekstra opredning: Min. og maks. 2 voksne og 1 barn (0-13 år) + 1 baby 0-3 år
Dobbeltværelse med 2 ekstra opredninger: Min. 3 personer og maks. 2 voksne, 2 børn (0-13 år) + 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Gratis
Børn i alderen 12-13 år: 50% rabat
Børn fra 14 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe en hund for 10 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Parkering

Parkering ved hotellet koster 1 € per nat (betales på hotellet)

Sted

First mountain Hotel Zillertal ligger i landsbyen Aschau i Zillertal. Hotellet ligger ca. 1000 km fra Hamborg og ca. 50 km fra østrigske Innsbruck. I kan også tage flyet til den nærliggende lufthavn i Innsbruck.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice