Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet i Berlins hippe Kreuzberg

 • Storbyferie
 • 2 overnatninger
 • Berlin
kr. 684,- -33%
Pris fra kr. 459,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3, 4 eller 5 dage på det 4-stjernede Hotel Vier Jahreszeiten Berlin Kreuzberg i populære Kreuzberg i Berlin med morgenmad og rabat i hotelbaren

Tag på storbyferie til Tysklands sprudlende hovedstad, og bo i det berømte Kreuzberg kvarter! Kreuzberg ligger tæt på centrum, offentlig transport og er et af Berlins hits, når det kommer til områder. Kvarteret er nemlig fyldt med kunst, kultur, spisesteder, torvehaller og loppemarkeder! Her er det let at mærke den typiske 'berlinerstemning', som hovedstaden er så elsket for. I er indlogeret på det elegante 4-stjernede Hotel Vier Jahreszeiten Berlin Kreuzberg, hvor I bliver forkælet med både morgenmad og et superior dobbeltværelse. Glæd jer til at opdage en af Berlins vigtigste områder med en skøn miniferie i Tysklands bedste storby.

Inklusive
 • 1, 2, 3 eller 4 overnatninger i superior dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Vier Jahreszeiten Berlin Kreuzberg****
 • Morgenmad
 • 10% rabat på drinks i hotelbaren
 • Turistskat
Berlin & Kreuzberg

Kreuzberg er indbegrebet af den berlinske forening af historie og modernitet. Da Berlin blev delt af Berlinmuren, var Kreuzberg den tættest befolkede del af byen, hvor forskellige typer og nationaliteter levede side om side. Sammenstødet skabte en unik sammensmeltning af kulturer, som har gjort Kreuzberg til det pulserende og kulturelle mekka det er i dag med grønne parker, hyggelige beværtninger og kulturelle højdepunkter.

Men Berlin er meget mere end Kreuzberg, for der foregår altid noget i Tysklands livlige hovedstad, særligt når det drejer sig kunst og kultur. Hvis I ønsker at suge storbyen til jer, er det oplagt at tage på en shoppingtur til det nærliggende Kurfürstendamm, som er kendt for at huse eksklusive modebutikker, og i bydelen Charlottenburg vil I også finde Tysklands største zoo, hvor I kan hilse på ikke mindre end 14.000 dyr. Tag også med metroen og udforsk nogle af byens andre kvarterer: Se f.eks. de jødiske mindesten tæt ved Brandenburger Tor, få en øl på en hip bar i Prenzlauer Berg, eller besøg det mangfoldige Kreuzberg, der er et pulserende og kulturelt mekka med grønne parker, hyggelige beværtninger og kulturelle højdepunkter.

Hotel Vier Jahreszeiten Berlin Kreuzberg

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Superior Room 1

Jeres 4-stjernede hotel har en fantastisk beliggenhed i bydelen Kreuzberg ikke langt fra Berlins centrum. Der er masser af restauranter, barer og butikker i nærheden af hotellet, og I er tæt på offentlig transport med blot 100 meter til Görlitzer Bahnhof og 500 meter til Kottbusser Tor. Hotellet er stilfuldt indrettet med døgnåben reception, bar og fitnessrum samt gratis WiFi overalt.

 • +4
Læs mere
Superior Room 1

Superior dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Jeres rummelige superior dobbeltværelse er mellem
24 og 26 m² stort. Værelset er indrettet med en dobbeltseng (180 x 200 cm) eller to enkeltsenge (90 x 200 cm) samt eget badeværelse med hårtørrer. Værelset er udstyret med skrivebord, stol, lænestol, minibar (mod gebyr), TV, telefon samt kaffe- og tefaciliteter. Fra vinduet har I udsigt til byen.

Vi anbefaler

 • Kaffe med udsigt: I toppen af Rådhuset på Yorckstraße har I fra 10. sal i kantinen en imponerende udsigt over Kreuzberg. Få formiddagskaffen her, mens I får blik for Kreuzbergs geografi.
 • Torvehal: Markthalle Neun på EIsenbahnstraße er et historisk overdækket marked, hvis livlige stemning lokker madglade gæster til fra nær og fjern. Her finder I blomster, delikatessebutikker og friske frugter. Spis jeres frokost på Big Stuff Smoked BBQ, hvor I kan sætte tænderne i en mundvandsløbende god svinekødssandwich.
 • Gin & Tonics: Das Hotel laver kvarterets bedste G&T og er en af de hippeste barer i området. Om dagen er caféen hyggelig og afslappet, og om aftenen er der livemusik og livlig stemning.
 • Room 77: Skal aftensmaden være af den uprætentiøse og afslappede slags, så besøg Room 77, der serverer gode burgere og lokalbryggede øl i charmerende, trendy omgivelser.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Vier Jahreszeiten Hotel GmbH (Hotel Vier Jahreszeiten Berlin Kreuzberg****). Du indgår derfor direkte aftale med Vier Jahreszeiten Hotel GmbH (Hotel Vier Jahreszeiten Berlin Kreuzberg****). TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Superior dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis (i forældres seng eller babyseng)
En 3. person fra 6 år får rabat på hotelopholdet afhængigt af opholdets varighed og sæson

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Elevator

Hotellet har elevator

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Der er offentlige parkeringspladser nær hotellet (mod betaling)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger i hjertet af Kreuzberg i Berlin. Der er ca. 100 meter til Görlitzer Bahnhof og 500 meter til Kottbusser Tor, hvorfra I kan komme til centrum på blot 15 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice