Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

Nyd livet på solrige Cypern inkl. fly

 • Solferie
 • Pissouri
Pris fra kr. 7.329,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg smukke Cypern: 7 eller 14 overnatninger i ferielejlighed i Hylatio Tourist Village med swimmingpool. I bor i den sydlige græske del af øen blot 1½ km fra stranden. Prisen er inkl. fly tur-retur fra Hamborg, transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur og morgenmad (det er muligt at tilkøbe halvpension eller all-inclusive i bookingprocessen)

Glæd jer til at slappe af under varmere himmelstrøg på smukke Cypern. Her kan I nyde livet ved swimmingpoolen med en iskold drink, dase ved stranden eller gå på opdagelse i den spændende cypriotiske kultur og historie. I bor i egen ferielejlighed i Hylatio Tourist Village, hvor rammerne er sat for, at I kan lade batterierne op og nyde hinandens selskab. Så sæt kryds i kalenderen, find solcremen frem og glæd jer til at nyde livet i Cypern!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i 1-værelses lejlighed (maks. 4 voksne + 1 barn 0-1 år) eller studio-lejlighed (maks. 3 voksne + 1 barn 0-1 år) i Hylatio Tourist Village
 • Swimmingpool
 • Fly tur-retur fra Hamborg til Cypern
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen tur-retur
 • Morgenmad (det er muligt at tilkøbe halvpension eller all-inclusive i bookingprocessen)
Nyd livet på Cypern

Velkommen til Cypern! Her kan I lade batterierne op i solen eller med en iskold drink ved swimmingpoolen eller hoppe en tur i bølgerne ved de nærliggende strande. I bor ved den hyggelige by Pissouri, hvor I kan gå på opdagelse i de lækre restauranter og lokale butikker.

Cypern er udover at være et ægte ferieparadis også fyldt med spændende kultur og gamle historier. Ifølge græsk mytologi var Cypern fødestedet for den græske gudinde Afrodite, og på øen finder I i dag arkæologiske fund og ruiner fra de gamle romere, persere og egyptere. Landets farverige historie sætter sine tydelige spor på det moderne Cypern. I finder spændende fortidslevn og ruiner spredt ud over hele øen og monumenterne står i smuk kontrast til det klare blå hav og gyldne strande.

Hylatio Tourist Village

 • Apartment
 • Pissouri, Cypern
Pool

Hylatio Tourist Village er et lille familiedrevet sted, der ligger i skønne omgivelser blot få minutters gang fra badestranden Pissouri. På hotellet finder I en have med en swimmingpool, så her er rig mulighed for at dase i solen. Derudover finder I også en restaurant samt en bar på stedet.

 • +3
Læs mere
Appartment

1-værelses lejlighed

4 voksne per lejlighed

Denne 1-værelses lejlighed (maks. 4 personer) er indrettet med et lille køkken med køleskab, elkedel og køkken udstyr. Derudover har lejligheden privat badeværelse.

Studio

Studio-lejlighed

3 voksne per studio

Denne studio-lejlighed (maks. 3 personer) er indrettet med privat badeværelse. Derudover har lejligheden et lille køkken med køleskab, elkedel og køkken udstyr.

Vejret på Cypern

Laveste og højeste temperaturer på Cypern:

Januar: 6 °C - 15°C
Februar: 6°C - 16°C
Marts: 7°C - 18°C
April: 11°C - 23°C
Maj: 15 °C - 28°C
Juni: 19°C - 32°C
Juli: 22°C - 35°C
August: 21°C - 35°C
September: 19°C - 32°C
Oktober:15°C - 27°C
November: 10°C - 21°C
December: 7°C - 14°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

1-værelses lejlighed: Maks. 4 voksne + 1 baby 0-1 år
Studio-lejlighed: Maks. 3 voksne +1 baby 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis i lejligheden
Børn i alderen 2-11 år: Får rabat på hotelopholdet
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Lejlighederne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på fællesområderne

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Det er i bookingprocessen muligt at tilkøbe halvpension eller all-inclusive:

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

All-inclusive omfatter morgenmadsbuffet, formiddagssnacks, frokost, eftermiddagskaffe og kage samt aftensmad. Derudover omfatter all-inclusive drikkevarer sodavand, juice, lokale mærker af øl, vin og spiritus

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthaven og hotellet

Ved ankomst til hotellet venter en repræsentant på jer med et skilt, hvorpå der står TravelBird, jeres navne eller Hylatio Tourist Village

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hylatio Tourist Village ligger på den sydlige del af Cypern blot få minutters gang fra Pissouri-stranden. Hotellet er placeret ca. 120 km fra øens hovedby Nicosia og omkring 30 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice