• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Lejlighed ved stranden på Gran Canaria

 • Solferie
 • 7 eller 10 overnatninger
 • Maspalomas
Pris fra kr. 3.419,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 9 gange

Hold ferie i egen lejlighed 150 meter fra stranden på Gran Canaria: 7 eller 10 overnatninger på Apartamentos Las Arenas inkl. transport mellem lufthavnen og hotellet samt fly tur-retur fra København eller Hamborg

Hop på flyveren, og hold årets solskinsferie på Gran Canaria! Glæd jer til endeløse sandstrande med palmer, dybblåt hav og det dejlige, varme klima med 20-25 grader året rundt. Smag på Spaniens skønne køkken og oplev vulkanøens varierede natur med majestætiske bjerge, klare søer og bløde klitter – alt sammen omsluttet af Atlanterhavet. I bor i egen ferielejlighed blot 150 meter fra stranden Playa del Inglés i byen Maspalomas. Så det er bare med at sætte kryds i kalenderen og nyde det skønne ferieliv!

Inklusive
 • 7 eller 10 overnatninger i ferielejlighed (maks. 3 personer + 1 baby 0-2 år) på Apartamentos Las Arenas
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Gran Canaria
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Velkommen til Gran Canaria

Ørken, bjerge, sandstrande og kilometervis af uspoleret natur — Gran Canaria ligger 150 km fra Afrikas nordkyst og tiltrækker året rundt solglade feriegæster. La Playa del Inglés ligger på sydsiden af Gran Canaria og er med sine langstrakte, bløde sandsstrande et yndet feriested. Her kan I dyrke alle mulige vandsportsaktiviteter, vandre ad de mange naturskønne ruter eller blot dase ved vandet. Omkring Maspalomas kan I tage på opdagelse i de imponerende ørken-agtige klitter, der også kaldes mini-Sahara, og fra det 68 meter høje fyrtårn El Faro de las Palomas, som blev bygget i 1886, får I en fantastisk udsigt over både klitterne og stranden — og det er helt sikkert et besøg værd! I kan udforske det smagfulde spanske køkken og tage en slapper med en iskold drink, før I måske runder aftenen af med en dans i nattelivet. Velkommen til Gran Canaria!

Apartamentos Las Arenas

 • Hotel
 • Maspalomas, Spanien

Apartamentos Las Arenas ligger i dejlige omgivelser blot 150 meter fra stranden Playa del Inglés i Maspalomas. I bor i egen lejlighed og ved lejlighedskomplekset finder i en udendørs fælles swimmingpool.

Læs mere
living room

3-personers lejlighed

3 voksne per værelse

Jeres lejlighed er indrettet med et lille køkken med mikroovn og køleskab. Derudover er der et lille sidde-område samt et privat badeværelse.

Vejret på Gran Canaria

Laveste og højeste temperaturer på Gran Canaria:

Januar: 12°C - 18°C
Februar: 12°C - 18°C
Marts: 13°C - 20°C
April: 13°C - 20°C
Maj: 14°C - 21°C
Juni: 16°C - 23°C
Juli: 18°C - 25°C
August: 19°C - 26°C
September: 18°C - 25°C
Oktober: 17°C - 23°C
November: 15°C - 21°C
December: 13°C - 19°C

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Det er muligt at tilkøbe morgenmad i bookingprocessen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00 - 21:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Lejlighed: maks. 3 voksne + baby 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per lejlighed:
Børn i alderen 0-5 år: bor gratis i lejligheden
Børn fra 6 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Internet

Der er gratis WiFi på fællesområderne. Det er muligt at tilkøbe WiFi i lejligheden mod et gebyr på 2 € per dag (betales på destinationen)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Morgenmad

Det er muligt at tilkøbe morgenmad i bookingprocessen.
Apartamentos Las Arenas har egen restaurant og bar

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthaven og hotellet

I lufthavnen vil en chauffør vente på jer med et TravelBird skilt eller et skilt med jeres navne.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Apartamentos Las Arenas ligger blot 150 meter fra stranden Playa del Inglés i Maspalomas og ca. 30 km fra Gran Canaria lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice