Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet
 • Med oplevelse

Sol og eventyr på Tenerife

 • Solferie
 • Puerto de la Cruz
Pris fra kr. 4.279,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

5, 7 eller 10 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Puerto Palace på Tenerife inkl. morgenmad, halv- eller helpension, udflugt til øen Gomera, fly tur-retur fra København eller Hamborg og transport mellem lufthavn og hotel

Sandstrand og tyrkisblåt hav knap halvanden kilometer fra hotellet, en uendelig skyfri himmel og hotelophold i 4-stjernede rammer. I tilbringer 5, 7 eller 10 overnatninger på Hotel Puerto Palace, hvor I kan glæde jer til at sole jer ved en af hotellets 3 pools. Med i opholdet får I lov til at udforske den smukke ø La Gomera, som I besøger med færge og i selskab med en professionel guide. I vælger selv, om I vil nyde godt af den inkluderede morgenmad eller tilkøbe halv- eller helpension - og så er transporten mellem lufthavnen og hotellet selvfølgelig sørget for. Rigtig god rejse!

Inklusive
 • 5, 7 eller 10 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-9 år) på Hotel Puerto Palace****
 • Morgenmad (det er muligt at opgradere til halvpension eller helpension)
 • Udflugt til øen La Gomera inkl. guide og frokost
 • Frugtanretning ved ankomst
 • Velkomstdrink (Cava eller sangria)
 • Fri afbenyttelse af udendørs pools
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Tilkøb af drikkevarer til halvpension
Puerto de la Cruz og Tenerife

Velkommen til Puerto de la Cruz! I befinder jer blot 1,2 km fra den imponerende vulkanøs kyst, hvor der er rig mulighed for svømmeture i det blå hav og forskellige vandsportaktiviteter. På øen kan I opleve Spaniens højeste punkt, bjerget Teide, som med sine 3718 meter også er verdens tredjestørste vulkan. Begiv jer ud på vandreturen til toppen, og nyd en betagende udsigt over øen. Udforsk den gamle bydel i Puerto de la Cruz, hvor I kan slentre i smalle gader mellem gamle, farverige huse. Er I glade for undervandslivets skabninger, så skal I unde jer selv en tur til havnen i Los Gigantes, hvor I kan booke en hvalsafari og beundre både hvaler og delfiner. Fra hotellet er I kun en kort køretur fra det populære Playa de las Americas, der byder på utallige barer og restauranter samt et pulserende natteliv. Hvad end I er på udkig efter smuk natur, drinks i nattelivet eller blot en afslappende solferie, vil I finde, hvad I søger på Tenerife!

Hotel Puerto Palace

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spanien
Pools

Jeres 4-stjernede hotel tæller over 290 værelser, 3 pools, restaurant, poolbar, tennisbane (mod gebyr), minigolf, volleyballbane, fitnesscenter (mod gebyr) og et stort underholdningsprogram med masser af aktiviteter for børn og unge. Hotellet ligger i et roligt område i Puerto de la Cruz, lidt over en kilometer fra byens centrum og strande. Find jeres favoritplads ved poolen og nyd en iskold drink i liggestolene, og når sulten melder sig, byder restauranten på kanariske og internationale retter.

 • +5
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse med udsigt til pool

Dobbeltværelset er 32 m² stort og har altan med udsigt til poolen. Værelset har en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge, satellit-TV, telefon, minibar (mod gebyr), aircondition og gratis WiFi samt eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Værelset har desuden en værdiboks, som kan benyttes mod betaling.

Udflugt til øen La Gomera

På jeres inkluderede udflugt til øen Gomera tager I færgen fra Tenerifes sydligste havn Los Christianos ca. 70 km fra hotellet. I ankommer til Gomera ø i San Sebastián havn, som er øens hovedstad. Nu starter eventyret, for i dag skal I se nationalparken Garajonay. Parken er et unikt subtropisk område med en af de ældste naturlige skove i verden. Her finder I mere end 450 forskellige planter og træer, og i 1986 blev parken da også optaget på UNESCO's verdensarvsliste. I gør holdt i Degollada de Peraza, hvorfra I kan nyde udsigten i et storslået panoramablik. Jeres rute fortsætter herefter til Palmita, indtil I når smålandsbyerne Las Rosas og Agulo. Her vil I spise jeres inkluderede frokost på en hyggelig lokal gomerorestaurant og smage på øens regionale delikatesser, mens I - hvis I er heldige - lytter til den fortryllende lyd af fløjtespil fra Silbo Gomero-fløjten, som øen er så kendt for. Efter frokost går turen gennem Hermigua-dalen retur til San Sebastián, hvor I kan besøge Casa de Colón, huset, hvor Columbus efter sigende skulle have opholdt sig samt det gotiske tårn Torre del Conde fra 1447.

I bliver hentet i San Antonio park kl. 05.55 (torsdag og lørdag) eller kl. 06.25 (mandag og onsdag) og kørt direkte til færgen. I er tilbage igen omkring kl. 17.30. Udflugten er inkl. færge tur-retur, frokost og guide.

Bemærk venligst, at udflugten desværre ikke egner sig til kørestolsbrugere.

Vejret i Puerto de la Cruz

Laveste og højeste temperaturer i Puerto de la Cruz:
Januar: 11°C - 16°C
Februar: 11°C - 17°C
Marts: 11°C - 18°C
April: 11°C - 18°C
Maj: 13°C - 19°C
Juni: 14°C - 21°C
Juli: 16°C - 24°C
August: 17°C - 25°C
September: 17°C - 24°C
Oktober: 15°C - 22°C
November: 14°C - 19°C
December: 12°C - 17°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Adgang til fitnessrum, spa og sportsfaciliteter (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn (0-9 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-9 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 10 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at medbringe eller låne en babyseng gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så får du rabat på hotelværelset afhængigt af rejsens varighed og sæson (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i værelserne

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed, der er i alt 25 pladser)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Elevator

Hotellet har elevator

Pools

Hotellet har 3 udendørs pools: 1 børnepool og 2 almindelige pools. Alle pools er åbne mellem kl. 09.00 og kl. 20.00

Forplejning

Det er muligt at opgradere til halvpension eller helpension i forbindelse med booking

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer. Det er muligt at tilkøbe drikkevarer til halvpension i forbindelse med booking

Helpension omfatter morgenmad, frokost og aftensmad ekskl. drikkevarer

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger 1,3 km fra Plaza de la Iglesia i centrum af Puerto de la Cruz. Der er 1,2 km til strandene Castillo San Felipe og Muelle. Lufthavnen Tenerife Sud er ca. 90 km væk, og køreturen tager omkring halvanden time.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice