Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Sol og strand i Foz do Arelho i Portugal

 • Solferie
 • Foz do Arelho
Pris fra kr. 3.419,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sol og strand i Portugal: 5 eller 7 overnatninger i kystbyen Foz do Arelho på Agua d'Alma Hotel med morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Bem-vindo a Portugal! I den lille kystby Foz do Arelho knap 750 meter fra Atlanterhavet er I indlogeret på det hyggelige Agua d'Alma Hotel. Foz do Arelho byder på smukke sandstrande, hyggelige barer og lækre fisk- og skaldyrsrestauranter. I bor lige ved byens centrum, hvor I finder butikker, lokalliv og et stort udvalg af udbydere af vandsportsaktiviteter - særligt surfing er populært i området grundet de optimale vejrforhold. Der er kort sagt lagt op til en dejlig solferie ved Portugals kyst!

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse eller superior dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-12 år) på Agua d'Alma Hotel***
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Lissabon
 • Morgenmad
 • Håndbagage
Pittoreske Foz do Arelho

Foz do Arelho ligger ca. 100 km nord for Porto. Stedet er et skønt strandparadis, der endnu ikke er blevet overfyldt af turister. Her kan I slappe af ved stranden, se de lokale fiskere arbejde og spotte rejsende, der er kommet til området for at windsurfe. I kan gå på opdagelse i områdets lækre restauranter og besøge Lagoa de Obidos, der er den største saltvands-lagune i Portugal. I kan også besøge den charmerende middelalderby Óbidos, ca. 15 km fra jeres hotel. Her kan I udforske labyrinten af gader og beundre byens arkitektur. I kan besøge byens gamle slot, der i dag er blevet indrettet som luksushotel, eller I kan slentre ned af Rua Direita, der især er kendt for sine mange chokolade- og likørbutikker.

Hotel Água d'Alma

 • Hotel
 • Foz do Arelho, Portugal
Bar

Hotel Água d'Alma ligger i byen Foz do Arelho ved søen Lagoa de Obidos. Hotellet er indrettet i en lys og moderne stil med en terrasse, en bar og en morgenmadsrestaurant.

 • +4
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

Jeres 19 m² store dobbeltværelse er indrettet i moderne stil og er udstyret med TV, gratis WiFi og eget badeværelse.

Twin room

Superior dobbeltværelse

Jeres 32 m² store superior dobbeltværelse er indrettet i moderne stil med naturligt lysindfald. Værelset har udsigt til Lagoa de Óbidos, som ligger 900 meter fra hotellet. Der er fladskærms-TV, aircondition, gratis WiFi og eget badeværelse. I sover enten i en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge.

Vejret i Foz do Arelho

Laveste og højeste temperaturer i Foz do Arelho:

 • Januar: 8°C - 14°C
 • Februar: 7°C - 14°C
 • Marts: 9°C - 17°C
 • April: 11°C - 18°C
 • Maj: 13°C - 20°C
 • Juni: 16°C - 23°C
 • Juli: 17°C - 24°C
 • August: 17°C - 26°C
 • September: 16°C - 25°C
 • Oktober: 14°C - 22°C
 • November: 9°C - 17°C
 • December: 8°C - 15°C
Vi anbefaler

- Udforsk jeres fantastiske nærområde: Tag nogle lange vandreture langs Atlanterhavet og følg de paradisiske strande indtil solnedgangen kalder jer hjem. Havet er især spændende at udforske ved ebbe, hvor det lave vand danner sandbanker længere ude på havet.
- Kast jer ud til vandsportsaktiviteter: Foz do Arelho er kendt for sine mange udbud af vandsport. Prøv for eksempel at surfe - her har I nemlig de ideelle vejrforhold.
- Tag en dagstur til Nazaré: Nazaré er en historisk by ca. 25 km fra jeres hotel, som byder på storslåede udsigtspunkter og en dragende middelalderstemning.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år får rabat på hotellet afhængigt af rejsens varighed og sæson
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Elevator

Hotellet har elevator

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering på hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Wellness på hotellet

Det er muligt at tilkøbe massagebehandlinger på hotellet. Vi anbefaler, at I booker i god tid

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Foz do Arelho ligger knap 750 meter fra Atlanterhavet på Portugals kystlinje. Hotellet ligger ca. 230 km syd for Porto og ca. 90 km fra Lissabon Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice