Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Oplev Dubai med 4*hotel, morgenmad & fly

 • Storbyferie
 • Dubai
Pris fra kr. 5.689,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev den specielle stemning i Dubai: 7, 8 eller 9 overnatninger på Somwhere Hotel Tecom inkl. morgenmad, transport mellem lufthavnen og hotellet samt fly tur-retur fra København eller Hamborg

Dubai — stedet hvor høje skyskrabere, kulturelle traditioner og gyldent ørkensand mødes i perfekt harmoni! Blandt hvidklædte sheiker og forretningsmænd kan I blive forbløffet og betaget af en verden, hvor Janteloven ikke eksisterer, og mulighederne er uendelige. I kan gå på opdagelse i byens mange muligheder og dase ved poolen på hotellets tagterrasse. I bor på det 4-stjernede Somewhere Hotel Tecom, hvor I også kan nyde jeres morgenmad inden i tager på eventyr. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til en ferie i Dubai!

Inklusive
 • 7, 8 eller 9 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år ) på Somewhere Hotel Tecom****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Tilvalg
 • Dubai byrundvisning
 • Bådtur med middag
 • Ørkensafari
Velkommen til Dubai

Stor, større, Dubai! Velkommen til De Forenede Arabiske Emiraters overdådige paradis, som byder på alt fra farverige markeder til moderne skyskrabere. Denne ørkenperle skiller sig ud fra resten af verden, og I vil helt sikkert opleve en anderledes og fascinerende kombination af kultur, traditioner og moderne byliv. Dubais mange kontraster gør det til et helt unikt sted, og i dag er området en velbesøgt oase for såvel rige sheiker som børnefamilier.

Somewhere Hotel Tecom

 • Hotel
 • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Reception Area

Det 4-stjernede Somewhere Hotel Tecom ligger i hjertet af bydelen Barsha Heights. Hotellet er bygget i et moderne design og huser ikke mindre end 301 værelser. På hotellets tagterrasse finder I en pool, et fitnesscenter samt et spa- og wellness-område. I spiser jeres morgenmad i hotellets restaurant, som om aftenen serverer retter fra det libanesisk køkken med et twist. Der findes også en hyggelig musik-lounge, hvor I kan nyde en bred vifte drikkevarer. I baren er der happy hour hver dag fra kl.17.00-20.00. En hurtig snack eller frisk bagværk kan fås i hovedlobbyens eget bageri.

 • +-2
Læs mere
TravelBird anbefaler
 • Besøg det enorme Dubai Mall, som sammen med West Edmonton Mall i Canada er det 10. største shoppingcenter i verden.
 • Dubai Fountain er verdens største koreograferede springvandssystem. Besøg det om aftenen, når lysene er tændt, og få en helt unik oplevelse.
 • Er I til historie og arkitektur, kan en tur til Sheikh Saeed Al Maktoums hus varmt anbefales. I en by, der mest af alt består af moderne arkitektur og imponerende bygninger, er dette hus fra slutningen af 1800-tallet et spændende indblik i en svunden tid.
Tilvalg af udflugter

I har i bookingprocessen også mulighed for at vælge en eller flere ture.

Dubai byrundvisning:
Denne tur tager jer med rundt til det nye og gamle Dubai — I kommer forbi Dubai Creek, der demonstrer rigdom om moderne byggeri. Herefter går turen videre til det 225 år gamle fort, Al Fahidi. En lille båd tager jer til det lokale krydderimarkedet og souk, og I vil holde stop uden for Jumeirah Moské.
Turen finder sted lørdag, mandag eller onsdag og varer 4-5 timer. Husk at have lukkede sko på og lange bukser eller kjole på.

Bådtur med middag:
På denne tur kan I nyde byen fra vandet og slappe af i Dubais aftensluft med en dejlig middag under måneskinnet.
Turen varer omkring 2 timer og inkluderer transport til og fra hotellet samt middag og vand/sodavand.

Ørkensafari:
Denne tur er ikke guidet og anbefales ikke til gravide eller rejsende med dårlig ryg og nakke.
I drøner rundt i ørkenens bakkede landskab og besøger en Bedouin lejer, hvor i kan få en lille forfriskning. I kan prøve at ride på kameler og smage den lokale vandpipe. Dagen sluttes af med traditionel musik, mavedans og grillbuffet under stjernerne.
Turen varer omkring 4-5 timer.

Tilvælger I en udflugt, modtager I yderligere information om denne sammen med jeres rejsedokumenter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Omkring 15 AED per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 7-11år: Får rabat på hotelopholdet (afhænger af de valgte datoer og antal overnatninger)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til De Forenede Arabiske Emirater kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

En chauffør vil vente på jer i lufthavnen med et TravelBird skilt eller et skilt med jeres navne

Sted

Somewhere Hotel Tecom ligger i bydelen Barsha Heights i Dubai ca. 1,5 km fra kysten. Hotellet ligger ca. 9 km fra Palm Jumeirah, ca. 7 km fra Maal of the Emirates og omkring 30 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice