Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

4-stjernet kulinarisk ferie i Umbrien

 • Solferie
 • 7 eller 9 overnatninger
Pris fra kr. 4.879,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Madoplevelser i Umbrien: Tilbring 7 eller 9 overnatninger på det 4-stjernede hotel Abbazia dei Collemedio inkl. morgenmad (kan opgraderes til halvpension i forbindelse med booking), madlavningskursus, vinsmagning, lejebil samt fly tur-retur fra København

Grønne bakketoppe, maleriske olivenlunde, idylliske landsbyer og en gastronomi uden lige. Umbrien gemmer på alt dette og meget mere! Den italienske region er endnu ganske ukendt i forhold til naboregionen Toscana, men det er kun til jeres fordel. Her kan I nemlig nyde 7 eller 9 overnatninger i uspoleret natur på denne ferie i gastronomiens tegn uden at skulle bekymre jer om andre end jer selv. I bor på et tidligere franciskanerkloster på en bakketop 30 km fra regionens hovedstad, hvor I hver dag bliver forkælet med morgenmad eller halvpension. Under opholdet kommer I til at opleve både en vinsmagning og et madlavningskursus, hvor I får kendskab til Umbriens allerbedste råvarer og delikatesser. Buon appetito!

Inklusive
 • 7 eller 9 overnatninger i dobbeltværelse på Abbazia dei Collemedio****
 • Morgenmad (kan opgraderes til halvpension i forbindelse med booking)
 • Fri adgang til pool (fra maj til oktober afhængigt af vejret)
 • 1x velkomstdrink per person per ophold
 • 1x vinsmagning
 • 1x 1 times madlavningskursus (for to personer)
 • Lejebil (VW Polo eller tilsvarende model)
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
 • Fly tur-retur fra København til Rom
 • Håndbagage
Velkommen til Umbrien!

Umbrien er Italiens grønne hjerte, der endnu er helt uspoleret af masseturismen, og som gemmer på utallige fantastiske kulturskatte. Regionen er ikke blot et gastronomisk paradis med frodige vinmarker, maleriske olivenlunde og en madkultur i en klasse for sig, området gemmer også på oplevelser inden for sport og sightseeing. De idylliske landsbyer er beriget af gamle religiøse bygninger, smukke kunstmuseer og hyggelige, lokale madmarkeder. Udenfor landsbyerne venter jer en vidunderlig natur, hvor I kan tage på vandreture langs de blomstrende enge, op ad bakketoppe med udsigt til majestætiske bjerge. Velkommen til Umbrien!

Abbazia dei Collemedio****

 • Hotel
 • Province of Perugia, Italien
pool

Det 4-stjernede Abbazia dei Collemedio har til huse i et gammelt kloster på en bakketop i hjertet af Umbrien. Stedet emmer af historie og er et af de franciskanerklostre, der blev opført til ære for Frans af Assisi omkring år 1200. I dag er klosteret forvandlet til et hotel med pool, hvor I kan nyde panoramaudsigten over det umbriske landskab. Derudover råder hotellet over en restaurant, hvor der serveres lokale og sæsonbetonede retter samt en døgnåben reception, fitnessrum og tennisbaner.

 • +3
Læs mere
superior bedroom

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et rummeligt superior dobbeltværelse på 20 m², der er placeret i klosterets daværende sovesale. Værelset er indrettet med aircondition, TV, et skrivebord, minibar (mod betaling) og værdiboks. Det private badeværelse har en stor bruser eller badekar, toiletartikler og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Cirka 25 minutters kørsel fra jeres hotel finder I hovedstaden i Umbrien, Perugia. Udover at være en yderst hyggelig og malerisk by, er Perugia også hjemsted for et kunstgalleri, der absolut er værd at besøge.
 • Tag på vandretur i den uspolerede natur. Valnerina-dalen og Sibillini-bjergene er vores favoritter.
 • Umbrien er et paradis for madelskere. Smag den lokale pasta, "strangozzi", som minder tagliattelles, og gå ikke glip af lokalt kød fra Norcia (pølser og skinker). Umbrien er især kendt for sin lækre olivenolie takket være et gunstigt klima, og skal I smage på lokal vin, er rødvinen fra Sagrantino di Montefalco og hvidvinen fra Orvieto fantastisk gode!
 • Også brødet har en helt særlig smag i Umbrien. Det skyldes, at brødet siden det 16. århundrede ikke er blevet tilsat salt. Paven pålagde i sin tid indbyggerne i Perugia en skat på salt, hvilket har resulteret i en saltfri kost, som man endnu lever efter den dag i dag.
 • Sidste gastronomiske tip er den lokale ret pølse med linser. I finder den allerbedste af slagsen på Taverna Castelluccio i landsbyen Castelluccio. La Taverna del Lupo i Gubbio serverer også fantastiske lokale retter!
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer ved halvpension (der kan opgraderes til halvpension i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset og lejebilen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Halvpension

Der kan opgraderes til halvpension i forbindelse med booking. Halvpension omfatter morgenmad og middag ekskl. drikkevarer

Pools

Den udendørs pool er åben mellem maj og oktober afhængigt af vejret

Madlavningskursus og vinsmagning

I vil modtage yderligere information omkring det inkluderede madlavningskursus samt vinsmagning på hotellet. I sørger selv for transporten til aktiviteterne

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres hotel ligger i Collepepe mindre end 3 km fra Collazzone og ca. 15 km fra Perugia, der er hovedstaden i Umbrien. Fra lufthavnen i Rom Ciampino (CIA) er der cirka 180 km til hotellet. Kører I fra Danmark er der ca. 1.750 km fra den dansk-tyske grænse og 1.800 km fra København, hvis I tager færgen til Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice