• Med indkvartering

Stauning Whisky & 4-stjernet ophold

 • Miniferie
 • 1 eller 2 overnatninger
 • Ringkøbing
11 Anmeldelser
Pris fra kr. 949,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 51 gange

Tilbring 2-3 dage på Hotel Fjordgården med morgenmad, 3-retters middag, adgang til spa samt whiskysmagning og rundvisnisning hos Stauning Whisky

Kalder alle whisky-entusiaster! Så er det tid til årets herretur eller en forkælelseferie med dit livs udkårne i skønne Vestjylland. Det 4-stjernede Hotel Fjordgården står klar med wellness, en 3-retters middag og smukke omgivelser. Højdepunktet under jeres ophold bliver et besøg hos Stauning Whisky, hvor I bliver taget med indenfor til en helt unik oplevelse med et indblik i produktionen af whisky og ikke mindst en smagning af de gyldne dråber, som finder sted på tirsdage, torsdage og lørdage. Så sæt kryds i kalenderen, og glæd jer til enestående oplevelser ved Vesterhavets kyst!

Inklusive
 • Hotel Fjordgården: 1 eller 2 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Whiskysmagning og guidet rundvisning hos Stauning Whisky (kl. 14.00 på tirsdage, torsdage og lørdage)
 • Adgang til wellnessområde
 • Adgang til yogatimer
 • Adgang til swimmingpool
 • Gratis cykelleje (afhængigt af tilgængelighed)
 • 1x 3-retters middag per person på ankomstdagen
 • Gratis parkering
Ringkøbing & Stauning Whisky

I Ringkøbing og området omkring byen finder I både smuk natur og hyggelig historie. Ringkøbing er en af Danmarks ældste købstæder, og har en charmerende og velbevaret bymidte, som vidner om byens historie. Besøg f.eks. torvet, som er omgivet af hyggelige caféer, eller det helt fantastiske naturområde omkring Ringkøbing Fjord. På kun 25 minutter kan I også komme til Hvide Sande, som er et populært sted for campister. Der er kort sagt en masse at tage sig til, når man besøger Danmarks smukke vestkyst.

Knap 16 kilometer fra Fjordgården og lidt uden for Stauning venter jer en unik oplevelse på en gammel gård, hvor Stauning Whisky-destilleri har til huse. Her kommer I til at både se, dufte og smage, hvordan man laver whisky helt fra bunden af, og uanset om I er de helt store whisky-entusiaster eller blot nyder godt af de gyldne dråber i ny og næ, er det helt fascinerende at komme helt tæt på det stolte håndværk. På destilleriet møder I mændene bag Stauning Whisky, som giver jer et indblik i hvordan, de bragte drømmen om et destilleri til virkelighed. Rundvisningen, som foregår på tirsdage, torsdage og lørdage, afsluttes med en smagning af Stauning Whiskys populære dråber. Skål!

Hotel Fjordgården

 • Hotel
 • Ringkøbing, Danmark
Hotel Fjordgården - Reception

Det 4-stjernede Hotel Fjordgården byder jer velkommen til et par behagelige og afslappede dage i skønne Ringkøbing. Når I er tjekket ind, kan I frit benytte jer af hotellets mange muligheder. Her kan bl.a. nævnes spa, sauna, swimmingpool, fitness og gratis cykeludlejning (afhængigt af tilgængelighed).

 • +6
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse på ca. 20 m². På værelset er der en elkedel til kaffe og te, fladskærms-TV samt gratis WiFi. Der er desuden et mindre badeværelse med toilet og bruseniche.

Stauning Whisky-smagning

Rundvisningen og whiskysmagningen finder sted hver tirsdag, torsdag og lørdag fra kl. 14.00 til kl. 15.30. Destilleriet har til huse i en gammel gård knap 16 km fra hotellet, og I sørger selv for transporten hertil. Det forventes, at I er fremmødt 15 minutter før turen starter. Hotellets reception kan være behjælpelig med at bestille en taxa, hvis dette ønskes.

Ved check-ind tirsdag, torsdag og lørdag ved 1 overnatning er der check-ind fra kl. 13.00, så I kan nå ud til whiskysmagningen. I modtager jeres billetter ved ankomst til hotellet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Fjordgården. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Fjordgården. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:30

Check-ud

Indtil 10:30

Check-ind

Ved check-ind tirsdag, torsdag og lørdag ved 1 overnatning er der check-ind fra kl. 13.00, så I kan nå ud til whiskysmagningen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 3 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 408,- - kr. 529,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over 1 kørestolsvenligt værelse. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Stauning Whisky-smagning

Fra 1. juni - 31. oktober 2018 finder rundvisningen og whiskysmagningen sted hver tirsdag, torsdag og lørdag fra kl. 14.00 til kl. 15.30. Destilleriet har til huse i en gammel gård knap 16 km fra hotellet, og I sørger selv for transporten hertil. Det forventes, at I er fremmødt 15 minutter før turen starter. Hotellets reception kan være behjælpelig med at bestille en taxa, hvis dette ønskes.

Ved check-ind tirsdag, torsdag og lørdag ved 1 overnatning er der check-ind fra kl. 13.00, så I kan nå ud til whiskysmagningen. I modtager jeres billetter ved ankomst til hotellet.

Bemærk venligst, at fra 1. november -2018 - 31. maj 2019 finder rundvisningen og whiskysmagningen kun sted på torsdage og lørdage.

Sted

Det hyggelige Hotel Fjordgården ligger ud til Danmarks smukke vestkyst, og under 2 kilometer fra Ringkøbing Museum. Fra København har I cirka 369 kilometer hertil, mens Århus er beliggende cirka 140 kilometer væk.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice