Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Oplev byernes by

 • Storbyferie
 • Paris
Pris fra kr. 4.539,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sig bonjour til Paris og tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Alpha Paris Tour Eiffel med morgenmad, cruise på Seinen og fly tur-retur fra København eller Billund

Find parløren frem og puds gymnasiegloserne af, for nu går turen til Paris! Byernes by ligger for jeres fødder på denne miniferie, og I bestemmer selv om jeres 2, 3 eller 4 overnatninger skal stå på shopping, gastronomi eller rendyrket romantik. I får en sejltur på Seinen med oven i hatten, så I rigtig kan få set byen fra sin smukkeste side. Tag kæresten i hånden og glæd jer til idyl på fortorvscaféerne, enestående museumsoplevelser og al den franske rødvin og ost I kan tænke jer. Bon voyage et bon appétit!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Alpha Paris Tour Eiffel***
 • Morgenmad
 • Sejltur på Seinen
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Paris
 • Håndbagage
Velkommen til Paris!

Selv en simpel fortovscafé i Paris er noget ganske særligt. Her smager vinen bare bedre, og en lys baguette med et cremet stykke fromage er en lille bid af himlen. I de brostensbelagte gader mødes historisk charme og moderne nytænkning. Under gamle messingskilte sælges alt fra antikvariske bøger til den nyeste franske mode, og det hele omringes af byens særlige elegance. Seværdigheder er der nok af i den franske hovedstad, og om I vil se Notre Dame, Sacré-Cœur, Louvre, Triumfbuen eller Eiffeltårnet, det er op til jer. Så længe I husker også at spise godt, for gastronomien, ja den er i sandhed en stor attraktion i sig selv. Med i jeres rejse er inkluderet en sejltur langs den ikoniske og ikke mindst romantiske Seine til at fuldende jeres ferie i lysets by. Velkommen til Paris!

Hotel Alpha Paris Tour Eiffel

 • Hotel
 • Boulogne-Billancourt, Frankrig
Property

I bor på et hotel i Boulogne-Billancourt, blot 100 meter fra metrostationen Marcel Sembat. Indretningen er inspireret af Eiffeltårnet, og I vil finde adskillige udgaver af byens stolthed rundt omkring på hotellet. Hotellet har en hyggelig have, døgnåben reception og gratis WiFi. I starter dagen med morgenmadsbuffet i restauranten og kan slutte dagen af med en drink i baren.

 • +1
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets moderne værelser er indrettet med elegante og stilrene møbler. Samtlige værelser er lydisolerede og er udstyret med TV og eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. I kan benytte hotellets WiFi på værelset uden beregning.

Vi anbefaler

 • Harry's New York Bar: I 1911 hev newyorkeren Harry MacElhone både teltpæle og en Manhatten-bar op og drog med hele molevitten til Paris. Baren blev genskabt med alle de oprindelige detaljer, og i dag byder den fortsat på newyorker-stemning og næsten 300 forskellige whiskyer og utallige typer øl.
 • Centre Georges Pompidou: Det gigantiske, futuristiske Pompidou-center er både hjemsted for Europas største samling af moderne kunst, et offentligt bibliotek og en hyggelig café. Udover de 6 etager med kunst er der ofte ekstra underholdning i form af liveshows, koncerter, workshops og filmforevisninger.
 • Cimetière du Père-Lachaise: Den største kirkegård i Paris er det sidste hvilested for ikke så få berømtheder. Oscar Wilde, Frédéric Chopin, Édith Piaf og Jim Morrison er alle indehavere af en gravplads her, og sidsnævntes grav er nærmest blevet et pilgrimssted for fans.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer + 1 baby 0-2 år

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Sejltur på Seinen

I vil modtage billetter samt yderligere information omkring jeres sejltur ved ankomst til hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Alpha Paris Tour Eiffel ligger i Boulogne-Billancourt, omkring 100 meter fra metrostationen Marcel Sembat. Herfra kommer I til centrum af Paris på 10 minutter. Charles de Gaulle lufthavn ligger cirka 7,5 km væk, mens Orly lufthavn er cirka 24 km væk.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice