Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Oplev Løvernes Konge i Hamborg

 • Storbyferie
 • Hamborg
Pris fra kr. 1.639,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Løvernes Konge i Hamborg! 3, 4 eller 5 dage på det 4-stjernede Hyperion Hotel Hamburg inkl. morgenmad og billetter til musicalen Løvernes Konge

Hold miniferie i skønne Hamborg med en smuttur til Afrika! Den storslåede Disney musical Løvernes Konge, som har taget verden med storm, kommer I selv til opleve på Hamborgs Stage Theater im Hafen. Musicalen byder på fortryllende kostumer, imponerende skuespil og Elton Johns fantastiske kompositioner. Herudover får I 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hyperion Hotel Hamburg, hvor I står op til morgenmad hver morgen, og om aftenen kan I slappe af i hotellets wellnessområde, hvor der er mineralske fodbade, sauna og boblebad. Brug resten af ferien på at nyde den dejlige havneby med dens overflod af cafeer, spisesteder og kulturaktiviteter.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 4-6 år) eller superior dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Hyperion Hotel Hamburg****
 • Morgenmad
 • Billetter til musicalen Løvernes Konge på Stage Theater im Hafen på opholdets 2. dag (3. rang)
 • Fri adgang til hotellets wellnessområde (fitness, sauna, boblebad og fodbade)
 • 1 flaske vand på værelset
Disneys Løvernes Konge

Glæd jer til at opleve en af verdens mest elskede musicals – Løvernes Konge! Den blev opført for første gang i London i 1999 på Lyceum Theatre i West End, og siden da har den prisvindende musical rejst verden rundt: 70 millioner entusiastiske tilskuere i mere end 90 byer har været vidne til det spektakulære stykke. Følg Simbas dramatiske eventyr, der fortælles med farverige kostumer, flotte special effects og fængslende musik, og oplev hans transformation fra legesyg løveunge til savannens konge! Den ekstraordinære produktion af fantastiske masker, kostumer og fortryllende musik samt Sir Elton Johns usammenlignelige kompositioner har indtjent den imponerende forestilling intet mindre end 70 internationale musikpriser.
Løvernes Konge er mere end bare en musical – det er et kreativt festfyrværkeri af sang, dans og drama, som har en helt særlig plads i både børne- og voksenhjerter. I får lov til at se festlighederne på Stage Theater i Hamborg havn, som ligger blot 20 minutters kørsel fra hotellet.

Hyperion Hotel Hamburg

 • Hotel
 • Hamborg, Tyskland
Hotel

Jeres 4-stjernede hotel har en god beliggenhed under 10 minutter fra Hamborg Hovedbanegård og Speicherstadt. Hotellet har døgnåben reception, restaurant og en bar på 11. etage med panoramablik over byen. I har fri adgang til hotellets fitnessrum og sauna samt wellnessområde med boblebad og mineralske fodbade.

 • +9
Læs mere
doubleroom

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er mellem 23 og 30 m² stort og er udstyret med aircondition, minibar, stole, te- og kaffefaciliteter, værdiboks og telefon. Værelset har fladskærms-TV med Sky film- og sportkanaler samt eget badeværelse med regnbruser, makeupspejl og føntørrer.

Superior Room

Superior dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Jeres superior dobbeltværelse er 30 m² stort og er udstyret med regulerbar aircondition, minibar, stole, Nespresso kaffemaskine eller almindelige te- og kaffefaciliteter, værdiboks og telefon. Værelset har fladskærms-TV med Sky film- og sportkanaler samt eget badeværelse med regnbruser, makeupspejl, badekåber, badetøfler og føntørrer.

Billetter til Løvernes Konge

I modtager jeres billetter via e-mail senest 2 uger inden afrejse. Disse bedes I udskrive og medbringe til billetkontoret på Stage Theater i Hamborg. Billetterne er gyldige til opholdets 2. aften, altså dagen efter I ankommer til Hamborg, og I har plads på 3. rang. Det er ikke tilladt at medbringe børn under 4 år i teatret.

Forestillingen finder sted på Stage Theater 'im Hafen' på AIDA-Musical-Boulevard på opholdets 2. dag:

Mandag: Ingen forestilling
Tirsdag: Kl. 18.30
Onsdag: Kl. 18.30
Torsdag: Kl. 20.00
Fredag: Kl. 20.00
Lørdag: Kl. 15.00 eller kl. 20.00
Søndag: Kl. 14.00 eller kl. 19.00

Der kan forekomme ændringer i forbindelse med rejseankomst. Det nøjagtige tidspunkt vil fremgå af jeres billetter.

Bemærk venligst, at forestillingen er på tysk.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hyperion Hotel Hamburg. Du indgår derfor direkte aftale med Hyperion Hotel Hamburg. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (4-6 år) i forældres seng
Superior dobbeltværelse: Maks. 3 personer (en 3. person sover i ekstraseng)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet (i forældres seng) og får rabat på musicalbilletten
Børn i alderen 6-14 år: Betaler fuld pris for hotelopholdet og får rabat på musicalbilletten
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris for hotel og musical

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet kan tilgås af kørestolsbrugere og har elevator, men råder desværre ikke over nogen direkte kørestolsegnede værelser

Sprog

Forestillingen er på tysk

Kæledyr

Det er muligt at medbringe kæledyr for 15 € per dyr per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering koster 20 € per døgn (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger i Hamborgs Hammerbrook-distrikt i Nordtyskland ca. 800 meter fra Speicherstadt og kun 600 meter fra Hamborg Hovedbanegård. Busstoppestedet Spaldingstraße er placeret direkte udenfor hotellet, hvorfra I når hovedbanegården på 3 minutter. I kommer til teatret med bus eller metro indenfor ca. 30 minutter og i bil ca. 19 minutter. Der er ca. 350 km til København og 340 km til Aarhus.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice