Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Ferie i London med Jack the Ripper tour

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • London
Pris fra kr. 1.449,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

London: 2, 3 eller 4 overnatninger på DoubleTree by Hilton inkl. fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus og spændende spøgelsesudflugt

Tag på miniferie i metropolen London og oplev en verden af indtryk. Denne minferie er dog ekstra spædningsfyldt, for I får lov til at opleve 'Tour of Haunted London', hvor I i bus og til fods går i Jack the Ripper og Sherlock Holmes' fodspor. Glæd jer til at opleve fortidens og nutidens London, og lad jer opsluge af hovedstadens forskellige kulturer og spraglede bybillede. I vælger selv, om I vil have 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hilton Hotel, som ligger i det populære London Docklands. Vi har også sørget for fly både frem og tilbage, så det eneste I skal sørge for er at pakke passet!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år) på DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel****
 • Morgenmad
 • Guidet byvandring og bustur: Jack the Ripper and Sherlock Holmes Tour of Haunted London
 • Fly tur-retur fra København, Aarhus, Aalborg eller Billund til London
 • Håndbagage
London

Den engelske hovedstad er muligvis den mest dynamiske i Europa. Uanset tid på døgnet, så summer Londons gader af liv — og hvilket liv! Kun få andre byer fremstår så mangfoldig og med så mange muligheder. Her er der altid noget at kigge på, og der er altid noget at lave. I kan mærke de royale vibrationer ved Buckingham Palace og ved Tower of London, se fodbold og drikke pints på hvert et gadehjørne, sætte kulør på dagen med farverige og storslåede musicals eller blive inspireret af den fantastiske kunst på Tate Modern. Timerne flyver forbi!

DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel****

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Standard Double type: Room

Det 4-stjernede DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel ligger i finanskvarteret London Docklands i det østlige London. Hotellet ligger direkte ned til vandet, som I har udsigt til fra hotellets restaurant og bar. Slå et sving forbi hotellets veludstyrede fitnesscenter, og start byturen med en delikat cocktail i loungebaren. I restauranten serveres der et bredt udvalg af moderne engelske og internationale retter. Fra hotellet har I ca. 500 meter til metrostationen Prince Regent Station, hvorfra I kan tage jer ind til det centrale London på 20-25 minutter.

 • +7
Læs mere

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De rummelige dobbeltværelser er moderne og smagfuldt indrettet med aircondition, fladskærms-TV, værdiboks, skrivebord og kaffe/te-faciliteter. Her er desuden gratis WiFi og eget badeværelse med hårtørrer.

Billet til Jack the Ripper and Sherlock Holmes Tour of Haunted London

Det spøger i Londons gader! Jeres inkluderede guidede bus- og vandretur fører jer ud på et eventyr i fortidens makabre London.
I får udleveret yderligere information samt værdibevis med jeres rejsedokumenter senest 5 dage før afrejse. Bemærk venligst, at den anbefalede aldersgrænse er 12 år.

 • I starter tidsrejsen i en vintage dobbeltdækkerbus. Jeres guide og lokale ekspert underholder jer med fortælliner om gadernes historie, indtil I når jeres to indlagte stop. Her skal I selv ud og betræde de forheksede brosten:
 • Udforsk Ripper's atmosfæriske jagtområde
 • Se Smithfield Market
 • Lær om blodtørstige Sweeney Todd og Cock Lane-spøgelset
 • Hør om de spændende legender, der ligger begravet i Westminster Abbey
 • Se Banqueting House, hvor Charles I blev halshugget på Oliver Cromwells ordre i 1649
 • Oplev Old Bailey, stedet for utallige offentlige hængninger
 • Besøg Royal London Hospital, som engang husede patienten Elephant Man
 • Lær om det 19. århundredes Body Snatchers, der opgravede lokale grave i 'videnskabens interesser.'
 • I afslutter dagen på Sherlock Holmes Pub nær Trafalgar Square, som er et mindesmærke for mesterdetektiven. Her kan I passende købe en drink eller en omgang fish 'n' chips til at sunde de slidte nerver på. Udflugten varer 2½ time og starter på Londons Victoria Coach Station i vintage-dobbeltdækkerbus. Inkl. professionel guide.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Vi anbefaler

- Canary Wharf Shopping Center: Gå shop-amok i det luksuriøse indkøbscenter med intet mindre end 120 butikker spredt over 5 bygninger. Uanset hvad I leder efter, finder I det her.

- Emirates Air Line: Kun halvanden kilometer fra jeres hotel finder I Londons eneste kabelbane, som byder på en fantastisk udsigt over Themsen og The Royal Docks.

- Greenwich: Knap 7 km fra hotellet finder I det gamle Royal Naval College, en prestigefyldt bygning på bredden af Themsen. Følg ruten lidt længere og nå Greenwich Park, en skøn grøn plet midt i al industrien.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 13-17 år

Bemærk venligst, at spøgelsesturen er ikke anbefalet for børn under 13 år

Babyseng

Det er muligt selv at medringe eller at låne en babyseng gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Bemærk venligst, at den inkluderede udflugt 'Tour of Haunted London' ikke egner sig til kørestolsbrugere

Elevator

Hotellet har elevator

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel ligger i det fashionable finanskvarter East London Docklands ikke langt fra koncertstedet The O2 Arena. Den nærmeste undergrundsstation ligger ca. 500 meter fra hotellet. Fra London Luton Lufthavn har I ca. 60 km til hotellet, fra London Gatwick Lufthavn ca. 48 km og fra London Stansted Lufthavn ca. 53 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice