Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Forkælelse i efteråret på Costa Brava

 • Solferie
 • Blanes
Pris fra kr. 5.809,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv ned til solen på Costa Brava: Tilbring 5 eller 7 overnatninger på det 4-stjernede spahotel Hotel Beverly Park & Spa inkl. halvpension med mulighed for opgradering til helpension samt fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg

Skal sensommeren stå på kvalitetstid og livsnyderi med jeres kære? Så flyv med til altid skønne Costa Brava. Her venter jer 5 eller 7 overnatninger på et 4-stjernet spahotel 3 minutters gang fra stranden og i afslappede omgivelser. Hver dag bliver I forkælet med halvpension med mulighed for opgradering til helpension, så I kan lade batterierne op, før den står på vandsjov i poolen, solbadning på stranden eller eventyr på den populære kyst. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til en afslappende ferie fyldt med sol, strand og skønne sommerminder!

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Beverly Park & Spa****
 • Halvpension (kan opgraderes til helpension i forbindelse med booking)
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Barcelona
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Costa Brava og Blanes

Kystbyen Blanes blev i sin tid opkaldt "Blanda" af de gamle romerne, hvilket betyder mild, og det er netop det ord, der kendetegner turistbyen med det milde og behagelige klima midt på den varme Costa Brava. Blanes byder på en 4 kilometer lang gylden sandstrand, tapasrestauranter, fine små butikker og markeder samt en god portion traditionel, spansk charme, som man oplever bedst på en gåtur langs byens gader og historiske huse. Byen er populær blandt turister, men er slet ikke så befærdet som sine naboer i nord, Lloret de Mar og Tossa de Mar. Her finder I alligevel et hav af aktiviteter for hele familien. Brug dagene på stranden eller ved swimmingpoolen, udforsk de hyggelige middelalderbygninger i byen, køb frisk fisk på markedet eller tag familien med på en bådtur på Middelhavet. Velkommen til Blanes!

Hotel Beverly Park & Spa

 • Hotel
 • Blanes, Spanien
Poool area

I den spanske turistby Blanes ligger det 4-stjernede spahotel Hotel Beverly Park & Spa med kun 3 minutters gang fra stranden. Dette moderne hotel er ideel for både par og familier, der trænger til sol og rolige omgivelser. Spahotellet har et wellnessområde (mod betaling) med badestue, boblebad og dampbad. Her har I også flere pools, et træningsrum, en restaurant som serverer spanske retter samt en livlig bar. På hotellet har I også et dagligt underholdningsprogram. Hotellet ligger ca. 20 minutters gang fra Blanes centrum.

 • +5
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er ca. 16 m² stort og er indrettet i varme farver. Værelset er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, satelit-TV, telefon, værdiboks (mod gebyr), aircondition, skrivebord og minibar (mod gebyr). På det private badeværelse har I en bruser eller et badekar og en hårtørrer. Værelset er desuden indrettet med en altan.

Vi anbefaler

 • Sæt en dag af til vandring eller en bådtur langs Blanes' kyst mod nord, og det vil hurtigt blive klart, hvorfor Costa Brava har fået sit navn, som på dansk betyder 'Den vilde kyst'. Her bliver I mødt af kystens karakteristiske rå klippeformationer, øde grotter, uspolerede strande og ikke mindst det azurblå Middelhav.
 • Skal I have frokost eller middag i byen, ligger en af områdets bedste restauranter, Lounge Restaurant Sentits, ikke langt fra jeres hotel. Her serveres traditionel spansk mad, som I kan nyde i rolige og hyggelige omgivelser.
 • Er børnene med, bør en af dagene stå på vandsjov i Parc Aquàtic Water World, som ligger nær Lloret de Mar 7,5 kilometer fra Blanes. Der kører en gratis bus hertil fra Blanes.
Vejret i Blanes

Laveste og højeste temperaturer i Blanes:
Januar: 3°C - 13°C
Februar: 4°C - 14°C
Marts: 5°C - 16°C
April: 7°C - 17°C
Maj: 11°C - 21°C
Juni: 15°C - 25°C
Juli: 18°C - 28°C
August: 18°C - 28°C
September: 16°C - 25°C
Oktober: 11°C - 21°C
November: 7°C - 16°C
December: 4°C - 14°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering er tilgængeligt mod betaling i nærheden af hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension og Helpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad
Der kan opgraderes til helpension i forbindelse med booking. Helpension omfatter morgenmad, frokost og aftensmad (ekskl. drikkevarer)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Køretiden er 120 minutter. I vil modtage yderligere information om jeres transport mellem lufthavnen og hotellet med jeres rejsedokumenter

Sted

Hotellet ligger ca. 20 minutters gåtur fra Blanes centrum, ca. 100 km fra Barcelona og 55 km fra Girona.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice