• Med fly
 • Med indkvartering

Eventyrlig rundrejse på Filippinerne

Rundrejse 16 eller 20 overnatninger Filippinerne

per person fra kr. 20.959,-
baseret på 2 personer

Kultureventyr på Filippinernes paradisøer: 14 eller 18 overnatninger på 6 hoteller med morgenmad, udflugter, transport og fly fra København, Billund eller Hamborg

Gør jer klar til et uforglemmeligt eventyr blandt mere end 7000 eventyrligt smukke øer, hvide bountystrande, brusende floder og et utroligt venligt folkefærd. Turen går nemlig til Filippinerne! Glæd jer til at opleve underjordiske floder, svajende palmer og lysende ildfluer, og til at udforske forskellige øer, byer og strande på jeres fantastiske rundrejse i den fascinerende østat. Fly og transport er der sørget for, og undervejs bliver I taget med på hele 4 spændende udflugter, hvor I kommer helt tæt på den filippinske natur. Her er der er plads til både kulturelle opdagelsesrejsende og strandglade livsnydere!

Inklusive
 • 14 eller 18 overnatninger i dobbeltværelser (maks 3 voksne + 1 baby 0-1 år):
 • 3 overnatninger på Hotel Jen Manila****
 • 2 overnatninger på Banaue Hotel**
 • 1 overnatning på St. Joseph Resthouse** eller Masferre Inn**
 • 1 overnatning på Hotel Luna****
 • 3 overnatninger på El Nido Four Seasons Resort eller Spin Designer Hotel***
 • 4 eller 8 overnatninger på Panglao Bluewater Resort****
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Velkomstpakke ved ankomst på Hotel Jen
 • 5-dages udflugt til "The Great Luzon Getaway" (dag 2-6, inkl. entré, daglige vandflasker og engelsktalende guide)
 • Indenrigsfly fra Laoag til Manila (dag 6)
 • Indenrigsfly fra Manila til El Nido (dag 7)
 • Tour C: El Nido (dag 8, inkl. gebyr, picnic, engelsktalende guide, økoturisme og snorkeludstyr)
 • Tour A: El Nido (dag 9, inkl. gebyr, picnic, engelsktalende guide, økoturisme og snorkeludstyr)
 • Indenrigsfly fra El Nido til Cebu (dag 10)
 • Færge fra Cebu til Tagbilaran (dag 10)
 • Chocolate Hills Tour (dag 11, inkl. frokost)
 • Indenrigsfly fra Tagbilaran til Manila (dag 14 eller 18)
 • Al transport på rejsen
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg til Manila
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Lufthavnsskat i Tagbilaran: 2 € per person
 • Internationale rejseafgifter: 12 € per person
Tilvalg
 • Pamilacan Marine Life tour inkl. frokost
 • Island Excursion med besøg til Virgin Island inkl. frokost
 1. Dag 1: Ankomst i Manila

  Mabuhay! Ordet betyder både "hej" og "velkommen" på filippinsk, og dette ord kommer I helt sikkert til at høre meget på jeres tur rundt i den fantastisk smukke østat, I lige er landet i, for de næste to uger står den på uforglemmelige oplevelser hos det venlige og gæstfri folk.

  I starter turen i Manila, hvor I bliver budt velkommen i lufthavnen af personale, der holder et TravelBird-skilt, så I nemt kan finde dem. Her får I alle de rejsedokumenter, I skal bruge i løbet af turen, og I bliver kørt til hotellet. Som resten af landet er hovedstaden en fascinerende blanding af nyt og gammelt, og her vil I se moderne skyskrabere i glas stå side om side med blikskure og gamle huse fra den spanske kolonitid. Biler, cykeltaxier og hestevogne suser ind og ud mellem hinanden, og seværdigheder og forskelligartede kvarterer står i kø for at imponere sine gæster. I lander om aftenen og har nok brug for at få hvilet ud, inden det hele for alvor går løs næste dag, men bare rolig: I slutter også turen af i Manila, så I skal nok nå at opleve byen.

  Bedroom

  Hotel Jen Manila

  Hotel Pasay, Filippinerne

  Hotellet har udendørs swimmingpool, fitnesscenter og gratis WiFi. Den karakteristiske Restaurant Kitsho serverer autentiske japanske retter. På Restaurant Latitude serveres asiatiske retter og en international frokostbuffet, og i Lobby Lounge er der aftenunderholdning.
  Værelser: På jeres værelse har I LCD-TV, aircondition, gratis WiFi og eget badeværelse.

  Læs mere
 2. Dag 2 & 3: The Great Luzon Getaway Tour: Banaue

  I dag står I tidligt op til en omgang morgenmad, hvorefter I bliver hentet af jeres chauffør og påbegynder jeres 5-dages udflugt, The Great Getaway Luzon! Rejsen starter kl. 07.00 og tager i alt 9 timer til Banaue. Køreturen er dog langt fra kedelig, for naturen undervejs er storslået, og I vil gøre holdt undervejs, blandt andet ved La Loma.

  Halvvejs på turen passerer I det unikke område, hvor de to bjergkæder, Sierra Madre og Caraballo Sur mødes. Området hedder Dalton Pass, og det var på japanske hænder under 2. Verdenskrig. Dalton Pass er en fantastisk seværdighed, især for historieentusiaster.

  Rejsen fortsætter gennem smaragdgrønne rismarker i Batad, og I skal bare læne jer tilbage og nyde den pragtfulde udsigt over det fantastisk bjerglandskab og endeløse bakker, som også kaldes for "trapper til himlen". I ankommer til Banaue sent på eftermiddagen og har resten af ​​aftenen til at udforske Banaues skønne afkroge eller bare slappe af ved hotelpoolen- eller baren.

  Hotel Jen Manila -> Banaue Hotel 371.1 km

  pool

  Banaue Hotel

  Hotel Banaue, Filippinerne

  Banaue Hotel er et fint hotel med fokus på komfort og afslapning. Hotellet ligger i hjertet af Banaue tæt på byens seværdigheder. Der er både restaurant, pool, souvenirshops og bar på hotellet, så I ikke mangler noget. De lyse værelser er indrettet med dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge, altan, skrivebord og eget badeværelse med bruser.

  Læs mere
 3. Dag 4: The Great Luzon Getaway Tour: Sagada

  Jeres næste destination er Sagada. Efter morgenmaden bliver I hentet af jeres chauffør kl. 07.00 og kørt på udflugt til Batak Trek, hvor I kan glæde jer til at opleve den fængslende udsigt fra Kiltepan Peak. De berømte "hængende kister", Sumaguing-huler med deres fascinerende kalkstenformationer samt det smukke Bomod-ok vandfald står blandt andet på listen af oplevelser i dag.

  Sagada har meget at byde på; fra gastronomiske lækkerier til spektakulære landskab præget af søer, frodige bjerge og bløde skyer til risterrasser hugget ind i bjergskråningerne. Under jeres besøg i Sagada vil I blive guidet af en lokal ekspert. I vil også komme tæt på de silkebløde sandklitter.

  Sagada har en helt særlig mystisk atmosfære, som skyldes de oldgamle kalkstensformationer og 'hængende kister'. De oprindelige beboere i området troede på, at de dødes ånder ønskede at være helt tæt på himlen. Byens storslåede natur og gæstfrie lokalbefolkning giver stedet en fantastisk stemning, der udstråler ro og harmoni.

  Banaue Hotel -> Saint Joseph Resthouse 67.2 km

  House

  Saint Joseph Resthouseeller tilsvarende

  Hotel Sagada, Filippinerne

  Saint Joseph Resthouse er det perfekte sted til at nyde Sagadas kølige brise. Her har I en smukt panoramaudsigt over områdets grønne fjelde, fyrretræer og små landsbyer. I bor i hyggelige hytter eller rummelige værelser med eget badeværelse. Hotellet har en restaurant, som sammen med hotellets øvrige indtjening donerer en andel til velgørende og sociale projekter.

  Læs mere
 4. Dag 5: The Great Luzon Getaway Tour: Vigan

  Klar til en ny dag med flere oplevelser? Dagens køretur tager ca. 5 timer og bringer jer til UNESCO-byen Vigan. En særlighed ved denne by er, at den er præget af traditionel spansk middelhavsarkitektur. Jeres guide vil fragte jer i hestevogn rundt i byen, og efter en skøn tur langs de spanske bygningsfacader med capiz-shell-vinduer, ankommer I i maleriske Calle Crisologo.

  Vigan er en af de ældste byer på Filippinerne, men er trods sin alder meget velbevaret. Byen er en sand spansk-kolonial-tidsboble med mørke palæer i træ, brostensbelagte gader og skramlende kalesaer (hestevogne). Vigan fortæller historien om den spanske kolonimagts indflydelse på området, som selv den dag i dag er tydelig at spore. Glæd jer til at opleve denne fascinerende krydsningsby af spansk og filippinsk kultur - og gå ikke glip af en mundfuld friskbagte empanadas eller et smut i de betagende antikvitetsforretninger og keramikkollektiver.

  Saint Joseph Resthouse -> Hotel Luna 185.3 km

  lobby1

  Hotel Luna

  Hotel Vigan City, Filippinerne

  Hotel Luna ligger i en bygning i kolonialstil i et hyggeligt område med butikker og spisesteder. Hotellet ligger ca. 6 minutters gang fra Plaza Salcedo Dancing Fountain og 7 minutters gang fra St. Paul Metropolitan Cathedral. Der er både restaurant, elegant bar og en tagterrasse på hotellet samt et kunstmuseum. De rummelige værelser har fladskærms-TV, minibar, eget badeværelse samt te- og kaffefaciliteter.

  Læs mere
 5. Dag 6: The Great Luzon Getaway Tour: Laoag og tilbage til Manila

  I dag rejser I to timer mod nord, hvor den charmerende by Laoag venter jer. Laoag er hovedstaden i provinsen Ilocos Norte i Filippinerne, som er jeres første, men heldigvis ikke det sidste, møde med Filippinernes uovertrufne paradisstrande.

  I får en rundvisning i byens centrum samt kirken Paoay efterfulgt af en udflugt til de nærliggende klitter i La Paz, som er den eneste ørken i Filippinerne. Sørg for at bruge tiden til at udforske resten af den pulserende men historiske by, og smag på de kulinariske specialiteter på restauranten Calian Grill, som ligger langs Bacarra Road, og restaurant Dap-Ayan, hvor I kan smage Laoag egen fortolkning af Empanada.

  Når dagen har nået sin afslutning, skal I på et indenrigsfly til Manila, hvor I overnatter på jeres velkendte Hotel Jen, før rejsen fortsætter til paradisiske El Nido. Ved ankomsten til lufthavnen i Manila bliver I mødt af jeres chauffør, som vil køre jer til hotellet.

  Hotel Luna -> Hotel Jen Manila 409.8 km

  Bedroom

  Hotel Jen Manila

  Hotel Pasay, Filippinerne

  Hotellet har udendørs swimmingpool, fitnesscenter og gratis WiFi. Den karakteristiske Restaurant Kitsho serverer autentiske japanske retter. På Restaurant Latitude serveres asiatiske retter og en international frokostbuffet, og i Lobby Lounge er der aftenunderholdning.
  Værelser: På jeres værelse har I LCD-TV, aircondition, gratis WiFi og eget badeværelse.

  Læs mere
 6. Dag 7 - 9: El Nido

  Efter morgenmaden er det tid til at køre mod lufthavnen igen, for i dag skal I besøge et af verdens smukkeste steder: El Nido. Dette sted består af isblå laguner, de hvideste silkestrande og smaragdgrønne øer, der skyder op af det azurblå hav. El Nido er et vaskeægte paradis på jorden. Under jeres ophold i El Nido, skal I på to udflugter, som tager jer til nogle af områdets mest utrolige seværdigheder. Programmet består af to udflugter, Tour C og Tour A.

  Tour C starter på jeres rundrejses dag 8: I bliver hentet på hotellet og kørt til den smukke ø Dilumacad, også kaldet Helikopter-øen, hvor I ser den hellige Mantiloc kiste. I er under hele udflugten ledsagte af en professionel guide, men I får også mulighed for at bevæge jer lidt omkring på egen hånd. Der er snorkeludstyr inkluderet, hvis I har lyst at udforske den farverige undersøiske verden. Frokosten er der også sørget for, og den bliver serveret omkring middagstid. Guiden står klar til at besvare alle jeres spørgsmål, hvis I har lyst til at høre mere om eller måske selv vil udforske omgivelserne.

  Den næste dag er afsat til Tour A: I dag skal I se på koraller, laguner og paradisiske oaser. I bliver guidet af en lokal ekspert, som vil vise jer områdets ukendte spots og give jer tips til at udforske landskabet på egen hånd. Men I kan også bruge dagen på at dase og solbade ved de krystalklare laguner, blive fortrolig med undervandsrigdommene eller komme tæt på naturens eksotiske dyreliv. Dagen byder også på et visit til Simiz-øen, som er et magisk fænomen af undersøiske tunneler, kalkstensklipper, gyldne sandstrande og havskilpadder. Udflugten inkluderer snorkeludstyr, engelsktalende guide og frokostpicnic.

  Hotel Jen Manila -> El Nido Four Season’s Beach Resort 589.2 km

  Room

  eller tilsvarende

  Hotel El Nido, Filippinerne

  El Nido Four Seasons Resort er omgivet af palmer og sandstrand. Hotellet ligger 8 km fra El Nido lufthavn og 14 km fra øen Shimizu. Hotellet råder over en udendørs pool, privat strand, restaurant, en frodig tropisk have og en terrasse med udsigt over bugten. Massagebehandlinger og lejekajakker kan bookes på stedet. Værelserne er indrettet i en afslappet stil og har gratis WiFi til rådighed samt fladskærms-TV, siddehjørne og myggenet. De fleste værelser har enten altan eller terrasse.

  Læs mere
 7. Dag 10 - 13: Panglao

  Efter 2 dejlige dage i El Nido er det tid til at rejse videre til jeres næste destination, nemlig den pragtfulde ø Panglao. I bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Cebu. Her bliver I taget imod af jeres chauffør, som kører jer til færgekajen i Cebu. I skal sejle i cirka en times tid til Tagbilaran (Bohol-øen), hvorefter I køres til jeres strandhotel, som ligger på Bohols henrivende kyststrækning. Bohol er berømt for sine små nuttede og storøjede tarsierer (også kaldet spøgelsesaber), et junglelignende naturlandskab, risterrasser og uberørte hvide sandstrande.

  På dag 11 skal I på udflugt til Bohols 'Chocolate Hills', en masse bakker dækket af grønt græs, der i tørtiden skifter farve til brun — heraf navnet, Chokoladebakkerne. I bliver hentet efter en bid morgenmad kl. 08.00 fra hotellet, og så skal I ellers på oplevelsestur! I besøger også forskellige historiske og kulturelle vartegn som Blood Compact Shrine, et symbol på den første venskabspagt mellem spanierne og filippinerne efter kolonitiden, og Bilar Man-made Forest, en strækning på to kilometer med røde og hvide mahognitræer. I kommer også på et afslappende flodcruise, og hvis I er heldige, kommer I til at møde verdens mindste primat, spøgelsesaben. Frokost og guide er inkluderet, og sidst på eftermiddagen bliver I kørt tilbage til hotellet.

  Har I valgt en rundrejse på 18 overnatninger, får I yderligere 4 overnatninger på hotellet i fantastiske Bohol. De næste fire dage er til egen disposition, og I kan gøre lige det, I har lyst til. Jeres hotel ligger lige ud til stranden, så det er oplagt at geare helt ned og bare nyde det hvide sand og palmerne. Besøg eventuelt også nogle af øens andre fantastisk smukke strande. I kan også tilkøbe en valgfri udflugt for ekstra spænding:

  Valgfri udflugt: Pamilacan Marine Life tour inkl. frokost: Tidligt om morgenen går I ombord på båden, der tager jer med rundt i vandet sydøst for Tagbilaran. Vandet her er hjem for mindst 6 hval- og delfinarter (hvaler kan ses mellem februar og august). I kommer også til at svømme og snorkle samt besøge en landsby. Turen varer 7-8 timer.

  Valgfri udflugt: Island Excursion med besøg til Virgin Island inkl. frokost: I sejler til øen Balicasag, og her kan I snorkle i det krystalklare vand, nyde den hvide sandstrand, de smukke koraler og de spændende fisk. Turen varer 8 timer.

  El Nido Four Season’s Beach Resort -> Hotel Jen Manila 588.5 km

  Massage in garden

  Bluewater Panglao Beach Resort

  Hotel Panglao, Filippinerne

  Dette komfortable hotel med udsigt over Bohol Sea ligger omkring 13 km fra lagunen på Hinagdanan Cave og ca. 12 minutters gang fra Danao Strand. Hotellets faciliteter tæller et wellnessområde, et spillerum, 2 udendørs pools med vandfald, en filippinsk-asiatisk restaurant og en poolbar, som serverer snacks og drinks. I kan booke udflugter og vandsportsaktiviteter hos receptionen. Værelserne er indrettet i moderne stil med traditionelle islæt og er udstyret med TV, te- og kaffefaciliteter, iPod-dockingstation, altan eller terrasse samt eget badeværelse.

  Læs mere
 8. Dag 14 & 15: Retur til Manila

  Efter nogle både spændende og afslappende dage på Bohol er det nu blevet dag 14, og det er tid at vende tilbage til hovedstaden, Manila. I bliver hentet på hotellet, når I har spist morgenmad, og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Manila. Tilbage i Manilas lufthavn bliver I hentet og atter kørt til turens første hotel, og nu kan I bruge den sidste tid, inden I i morgen flyver hjem igen, på at få set den spændende hovedstad. I Manila kan man mærke både den amerikanske indflydelse på den amerikanske kirkegård, shoppe løs i Chinatown og besøge den gamle bydel, hvor spaniernes knap 350 år lange kolonistyre har sat sit præg. Og samtidig er man ikke i tvivl om, at man befinder sig i Filippinerne. Det filippinske folk er nemlig kendt for igennem historien at have udvist en bemærkelsesværdig evne til at acceptere og inkorporere andre kulturer i deres hverdag, og samtidig bibeholde deres helt unikke filippinske væremåde og udstråling ved at blande det amerikanske, det kinesiske, det spanske og også det arabiske med det filippinske.

  Efter den sidste nat i Manila er det tid til at tage afsked med jeres filippinske eventyr, før flyet bringer jer hjem med masser af uforlignelige minder med i kufferten.

  Bedroom

  Hotel Jen Manila

  Hotel Pasay, Filippinerne

  Hotellet har udendørs swimmingpool, fitnesscenter og gratis WiFi. Den karakteristiske Restaurant Kitsho serverer autentiske japanske retter. På Restaurant Latitude serveres asiatiske retter og en international frokostbuffet, og i Lobby Lounge er der aftenunderholdning.
  Værelser: På jeres værelse har I LCD-TV, aircondition, gratis WiFi og eget badeværelse.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ud

Til kl. 12.00 på alle hoteller

Check-ind

Fra kl. 14.00 på alle hoteller

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Maks. 3 voksne og 1 baby (0-1 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år får rabat på hotelopholdene afhængigt af alder, rundrejsens varighed og sæson
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så får du rabat på hotelopholdene afhængigt af rundrejsens varighed og sæson

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Alle hoteller har internet. Bemærk venligst, at der kan være gebyr for brug af internet samt svingende hastighed

Flere rundrejser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 rundrejser ad gangen, såfremt det er samme varighed (afhængigt af tilgængelighed)

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe (bestående af andre TravelBird-kunder). Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato.

The Great Getaway Luzon: Privat tur eller sammen med andre TravelBird-rejsende
Tour C: El Nido: Gruppetur
Tour A: El Nido Gruppetur
Chocolate Hills Tour: Privat tur eller sammen med andre TravelBird-rejsende

Information om rejsevaccinationer

Information om rejsevaccinationer
Inden afrejse til Filippinerne kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og B og japansk encephalitis samt at beskytte sig mod malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

Danske rejsende til Filippinerne er visumfri i op til 30 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Klima

Manila: Maj er den varmeste måned i Manila med en gennemsnitstemperatur på 30°. Den koldeste måned er januar med en gennemsnitstemperatur på 26° C. Regntiden er fra august til oktober med milde temperaturer

Valuta

På Filippinerne bruges der Filippinske Pesos (PHP). I turistområder og store byer findes der hæveautomater, men i det små landsbyer hæveautomater sjældne. Det anbefales at bære rigeligt med kontanter. De fleste hoteller godtager Mastercard og Visa

Rejsens varighed

Hvis I vælger 14 overnatninger, bor I 4 nætter på Panglao Bluewater Resort. Vælger I 18 overnatninger får I yderligere 4 nætter på Panglao Bluewater Resort (i alt 8 nætter).

I har 2 overnatninger på flyet på ud- og hjemrejse og skal derfor afsætte i alt 17 eller 19 dage til rejsen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse