Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Afslapning med familien på Toscanas kyst

 • Solferie
Pris fra kr. 3.449,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd solen i Toscana: Tilbring 6, 8 eller 15 dage på det 4-stjernede ferieresort Paradù Tuscany EcoResort på Toscanas kyst inkl. helpension, adgang til pool, børneklub samt adgang til privat strand med strandservice

Bakkede landskaber, idylliske landsbyer og vidunderlige strande – Toscana har det hele! På denne ferie for hele familien bor I i et mobilehome på det 4-stjernede ferieresort Paradù Tuscany EcoResort, hvor I har direkte adgang til en privat sandstrand. Hver dag bliver I forkælet med helpension, så I kan lade batterierne op til en dag bestående af dasen ved poolen, vandsjov ved stranden eller opdagelse i de maleriske toscanske landsbyer. Velkommen til Toscana!

Inklusive
 • 5, 7 eller 14 overnatninger i mobilehome til 2 personer (maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år) eller mobilehome til 4 personer (min. 2 og maks. 4 voksne) på Paradù Tuscany EcoResort****
 • Helpension (morgenmad, frokost og middag med vand og lokal vin)
 • Børneklubkort (adgang til swimmingpool, tegnefilm (fra den 18. juni til den 10. september), miniklub og legeplads)
 • Adgang til privat strand med strandservice (1 parasol, 2 solsenge og opbevaring)
Toscanas kyst

Toscana er en populær feriesdestination for folk fra hele verden, og det er med god grund. Her finder I noget, der vil falde i enhver smag, uanset om I er til mad, kunst og kultur eller sjov på stranden eller i de bakkede landskab. Jeres ferieresort ligger i den hyggelige strandby Marina di Castagneto Carducci, der ligger i perfekt afstand til nogle af Toscanas allerskønneste storbyer og ikke mindst mindre, charmerende landsbyer. Køb lokale, friske råvarer på de hyggelige madmarkeder, gå på opdagelse i de snoede gader i de uspolerede landsbyer, og slut dagen af med en gåtur langs den smukke strandstrækning. Skal den stå på ren afslapning, kan dagen også bruges ved hotellets pool, hvor I har en smuk panoramaudsigt over havet eller på den private strand, hvor I har jeres egen solseng og parasol samt en kiosk, hvor I kan købe forfriskninger til at køle jer ned efter en dag under den varme, toscanske sol. Velkommen til Toscanas kyst!

Paradù Tuscany EcoResort

 • Hotel
 • Province of Livorno, Italien
Pool 1

Det 4-stjernede Paradù Tuscany EcoResort er beliggende i strandbyen Marina di Castagneto Carducci og har direkte adgang til privat strand med strandservice. Resortet råder over en udendørs swimmingpool med udsigt over havet, restaurant, en kiosk på stranden samt tennisbaner, bordtennis, en volleyballbane og mulighed for at leje cykler (mod betaling). Børnene vil modtage et børneklubkort, der giver dem adgang til swimmingpool, tegnefilm (fra den 18. juni til den 10. september), miniklub og legeplads.

Læs mere
Chalet Montecristo

Mobilehome til 2 personer

2 voksne per værelse

Jeres mobilehome til 2 voksne og 1 barn op til 12 år er 20 m² stort og indrettet med eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer, tekøkken, TV, gratis WiFi, aircondition samt værdiboks. Derudover har I egen altan eller terrasse på 15 m².

Chalet Pianosa

Mobilehome til 4 personer

4 voksne per værelse

Jeres mobilehome til maks. 4 voksne er 22 m² stort og indrettet med to værelser med en dobbeltseng og køjeseng, eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer, tekøkken, TV, gratis WiFi, aircondition samt værdiboks. Derudover har I egen altan eller terrasse på 15 m².

Vi anbefaler

 • 37 km fra hotellet finder I landsbyen Volterra, der ligger på en bakketop omringet af den skønneste natur. Gå på opdagelse i de gamle kirker, Amfiteatret fra romertiden eller pladsen foran byens rådhus, der er den ældste af sin slags i Toscana.
 • 48 km fra hotellet ligger Livorno, der er Toscanas vigtigste havneby og som i høj grad minder om Venedig. Udover smukke pladser og imponerende katedraler byder Livorno også på nogle af områdets allerskønneste vadestrande.
 • Knap 15 km fra hotellet finder I jeres landsbys søsterby Castagneto Carducci, der er en af kystens mest populære byer. Bymidten er utroligt hyggelig og byder på fantastiske panoramaudsigter over det omkringliggende landskab.
Vejret i Marina di Castagneto Carducci

Laveste og højeste temperaturer i Marina di Castagneto Carducci:
Januar: 2°C - 10°C
Februar: 3°C - 12°C
Marts: 5°C - 14°C
April: 8°C - 18°C
Maj: 11°C - 22°C
Juni: 14°C - 25°C
Juli: 17°C - 29°C
August: 17°C - 29°C
September: 15°C - 25°C
Oktober: 11°C - 21°C
November: 6°C - 15°C
December: 3°C - 11°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person over 12 år per dag (betales på destinationen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 16:00 - 22:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Mobilehome til 2 personer: Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år
Mobilehome til 4 personer: Min. 2 voksne og maks. 3 voksne og 1 barn 0-17 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per mobilehome:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 3-11 år: 50% rabat
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker en mobilehome til 2 personer, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Resortet råder over mobilehomes egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på resortet

Parkering

Gratis parkering

Flere mobilehomes

I bookingprocessen er det muligt at booke flere mobilehomes ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Helpension omfatter morgenmad, frokost og middag med vand og lokal vin

Swimmingpool

Den udendørs swimmingpool er åben mellem kl. 09.00 og kl. 19.00. Børn har kun adgang til poolen med voksne

Sted

Jeres resort er beliggende i strandbyen Marina di Castagneto Carducci i Toscana 15 km fra Castagneto Carducci, 37 km fra Volterra og 48 km fra Livorno. Den nærmeste lufthavn er Marina di Campo Airport, der ligger cirka 49 km fra resortet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice