Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Oplev skønne München

 • Storbyferie
 • München
Pris fra kr. 1.779,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev den dejlige stemning i München: 2, 3 eller 5 overnatninger på Hotel Carmen inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København

Velkommen til den bayerske hovedstad, München! Her kan I beundre den smukke arkitektur, besøge et af de spændende museer, se det eventyrlige Schloss Nymphenburg eller drikke en god øl i en typisk Bierstube. I bor på Hotel Carmen, hvor I også kan nyde jeres morgenmad, inden I tager på opdagelse i byen. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til en herlig weekend i en af Tysklands dejligste byer!

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Carmen***
 • Morgenmad
 • 1 flaske Cava per værelse
 • Fly tur-retur fra København til München
 • Håndbagage
På opdagelse i München

Velkommen til München! I Bayerns charmerende hovedstad kan I opleve den livlige Karlsplatz også kaldet "Stachus", det udendørs marked Viktualienmarkt og det gamle rådhus på Marienplatz. Tag et billede foran den smukke Frauenkirche eller foran det berømte kinesiske tårn i den engelske have, og udforsk den eksklusive shoppinggade Maximilianstraße.

Vil I krydre ferien med lidt kultur, er München leveringsdygtig i oplevelser for enhver smag. Besøg for eksempel BMW Welt eller Deutsches Museum, der er intet mindre end verdens største museum for videnskab og teknologi. Kunstfanatikere vil heller ikke blive skuffede, for museumskvarteret, Kunstareal, byder på hele 7 museer og adskillige gallerier.
Efter en lang dag med sightseeing kan I hygge jer på en fortovscafé i den livlige bydel Schwabing eller nyde en lokalbrygget øl i en af byens mange Biergartens. Der er masser at opleve i München.

Hotel Carmen

 • Hotel
 • München, Tyskland
Comfort Room

Hotel Carmen München ligger i udkanten af centrum ca. 4 km fra Marienplatz. Hotellet ligger tæt på offentlig transport, så I kan nemt komme rundt i byen. Hotellet er indrettet med en restaurant, hvor I kan nyde jeres morgenmad samt en bar.

 • +3
Læs mere
Doppelzimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng. Derudover har værelset et TV, en minibar (mod betaling) samt et privat badeværelse med hårtørrer.

Doppelzimmer

Dobbeltværelse med to enkeltsenge

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med to enkeltsenge. Værelset har et privat badeværelse med hårtørrer og er derudover indrettet med TV og minibar (mod betaling).

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport fra lufthavnen til hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så bliver der pålagt et gebyr på hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Parkering

Gratis parkering

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Carmen München ligger i udkanten af centrum ca. 4 km fra Marienplatz. Hotellet ligger omkring 36 km fra München lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice