Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Sol og strandhotel i Lido ved Venedig

 • Solferie
 • Lido di Jesolo
kr. 2.130,- -21%
Pris fra kr. 1.699,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Solferie i Lido nær Venedig: 8 eller 15 dage på Hotel Miami Lido di Jesolo kun 150 meter fra stranden med pool, liggestole samt morgenmad eller halvpension

Tilbring en uge eller 2 i italienske Lido di Jesolo ved den skønne venetianske riviera! Med pool, liggestole og 150 meter til stranden er Hotel Miami Lido di Jesolo den perfekte destination for en afslappende uge eller to i solen for familien – og så ligger Venedig kun en time væk. I kan bo op til 4 personer i jeres dobbeltværelse, og så har I mulighed for at opgradere til halvpension, hvis I ønsker lidt ekstra forkælelse. Hotellet har sit eget strandområde på Adriaterhavskysten ved den Lidos hyggelige strandpromenade. Glæd jer til en skøn solferie i vidunderlige Italien!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 4 personer) på Hotel Miami Lido di Jesolo***
 • Morgenmad (mulighed for opgradering til halvpension)
 • Fri afbenyttelse af pool og liggestole
Lido di Jesolo

I Lido di Jesolo er der alt det, man har brug for, når ferien skal handle om afslapning, strandture og sjov med familien. Den 15 km lange sandtrand er bred og børnevenlig, og byen vrimler med underholdning og aktiviteter for alle aldre. Lido di Jesolo er en populær badeby, der strækker sig over 17 kilometer langs den italienske adriaterhavskyst. I kan tage børnene med i det sjove vandland Aqualandia Jesolo i den vestlige del af kystbyen - der er kort sagt masser af fornøjelser for familiens yngste medlemmer. Om sommeren er hovedgaden lukket for trafik hele aftenen, og I kan glæde jer til at slentre ned ad den lange gågade, der er fyldt med liv og sommerferiestemning. Under 50 km fra Lido di Jesolo ligger Venedig med de mange kanaler og gondoler, og fra Sabbione eller Treporti kan man sejle direkte til den romantiske by.

Hotel Miami Lido di Jesolo

 • Hotel
 • Lido di Jesolo, Italien
Hotel Miami

Blot 150 meter fra stranden ligger jeres Hotel Miami Lido di Jesolo. Hotellet har sit eget private strandområde, en pool med liggestole, en bar samt en restaurant, der serverer klassiske italienske retter. I har desuden mulighed for at leje cykler i receptionen, hvis I har lyst på at udforske den smukke kyststrækning på cykelryg.

Læs mere
Hotel Miami - Room

Dobbeltværelse

4 voksne per værelse

Det lyse dobbeltværelse har eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler. Værelset er udstyret med satellit-TV, skrivebord, skab og minibar samt en lille altan.

Venedig

Lyst til at krydre solferien med en dagsudflugt? Så tag en tur til Venedig!

 • Blot 47 km fra hotellet Lido ligger den pragtfulde by Venedig, som er et absolut must, når man befinder sig i denne del af Italien. Besøg Venedig og oplev Markuskirken og Dogepaladset på den berømte Markusplads og Sukkenes Bro, hvor fangerne blev ført ned i byens gamle fængsel. Tag på gondoltur på Canal Grande og smag på de mange lækre lokale specialiteter og vine – fx sort risotto, som farves med blæksprutteblæk, og den mousserende vin prosecco, som oprindelig kommer fra området nord for Venedig. Her er virkelig noget for enhver smag! Hvis I er glade for at sejle, kan I også nå Venedig med færge fra Punta Sabbioni, som ligger ca. 20 minutters kørsel fra hotellet.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner ITALICA TURISMO SPA. Du indgår derfor direkte aftale med ITALICA TURISMO SPA. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 4 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Gratis
Børn i alderen 2-11 år: 50% rabat
En 3. eller 4. person fra 12 år får 15% rabat på hotelværelset

Babyseng

Det er gratis selv at medbringe eller låne en babyseng. Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, er der 50% rabat på hotelopholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Elevator

Hotellet har elevator

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i hotellets fællesområder

Parkering

Der er desværre ingen parkering ved hotellet, men der er offentlig parkering mod betaling nær hotellet

Pool

Poolen er åben fra maj til september

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Det er muligt at opgradere til halvpension i forbindelse med booking. Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer

Sted

Jeres hotel ligger ca. 150 meter fra stranden og ca. 47 km fra Venedig i Italien. Der er ca. 25 km til lufthavnen Aeroporto di Venezia - Lido og ca. 1200 km til Hamborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice