Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet
 • Med oplevelse

Spaniens kyst med halvpension og udflugt

 • Solferie
 • Salou
Pris fra kr. 3.389,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Glæd jer til sol, strand og vand ved den spanske kyst. I bor 5 eller 7 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Best Negresco inkl. halvpension, heldagsudflugt til Montserrat, transport mellem lufthavnen og hotellet samt fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund

Hvide sandstrande, turkisblåt vand og varme sommeraftener — velkommen til skønne Spanien! På Costa Dorada kan I for alvor nyde det herlige ferieliv. I kan gå på opdagelse i de hyggelige kystbyer i området, smage på spanske specialiteter eller tage en dukkert i havet. I bor på det 4-stjernede Hotel Best Negresco blot 100 meter fra havet, hvor I kan nyde halvpension og dase ved swimmingpoolen med en iskold drink. Med i dette tilbud er også en heldagsudflugt til Montserrat, hvor I besøger det historiske kloster og får rig mulighed for at nyde den fantastiske udsigt over bjergene. Så pak solcremen og jeres bedste feriehumør, Spanien venter på jer!

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 4 voksne) eller dobbeltværelse med havudsigt (maks. 4 voksne) på Hotel Best Negresco****
 • Halvpension
 • Heldagstur til Montserrat
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Barcelona
 • Håndbagage
Salou på Spaniens Costa Dorada

Velkommen til Spaniens Costa Dorada! Med sit smukke hav og gyldne sandstrande er den lille by Salou et vaskeægte strandparadis. Udover sine ni strande byder området også på majestætiske bjerge, frodige nationalparker, forlystelsesparker og en kulturarv uden lige. Tag for eksempel til byen Tarragona, ca. 13 km fra Salou, hvor I kan opleve tusind år gamle historiske og imponerende ruiner og et amfiteater fra romertiden. Gå på opdagelse i de hyggelige kystbyer, og nyd den spanske stemning med et iskoldt glas sangria og en traditionel tapasanretning. Costa Dorada har alt, hvad man kan ønske sig.

Hotel Best Negresco

 • Hotel
 • Salou, Spanien
balkon

Det 4-stjernede Hotel Best Negresco ligger i dejlige omgivelser ud til havet i den lille strandby Salou ca. 13 km fra Tarragona. På hotellet finder I en udendørs swimmingpool, en restaurant, en bar samt en mini-klub for børn. Derudover kan I mod et gebyr (5 € for 2½ time) benytte hotellets wellness-område med sauna, tyrkiske bade og massage.

 • +7
Læs mere
room standard

Dobbeltværelse

4 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset TV, telefon, aircondition, værdiboks (mod betaling) samt en altan.

room sea view

Dobbeltværelse med havudsigt

4 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse med udsigt til havet har en altan. Værelset er indrettet med TV, Telefon, aircondition samt en værdiboks (mod betaling). Derudover har værelset et privat badeværelse med hårtørrer.

Heldagstur til Montserrat

Glæd jer til en dag i bjergene og til at opleve den fantastiske udsigt i Montserrat! Bjergene er omgivet af mystik og mange års spændende historie — Montserrat er nemlig hjemsted for statuen ​​Jomfru Maria af Montserrat, som er berømt for at have udført en lang række mirakler, og stedet har derfor en helt speciel betydning for mange catalanere. Hvert år tiltrækker området også massevis af pilgrimme fra hele verden. Montserrat, der betyder “savtakket bjerg” på catalansk, ligger i vidunderlige omgivelser i bjergene.
Montserrat har en lang religiøs historie, som går helt tilbage til, da romerne byggede et tempel her for at tilbede Venus. Senere blev området kristent, og i 1025 blev klosteret Santa Maria de Montserrat bygget, hvorefter de første pilgrimme begyndte at opsøge området, der blev kendt for sine uforklarlige mirakler og specielle atmosfære. Her kan I besøge den fascinerende Basilika, Santa Maria de Montserrat Abbedi, hvor den berømte statue af Jomfru af Montserrat hænger.

 • Turen varer omkring 8 timer
 • Inklusive togbillet, entré til klosteret samt skatter og afgifter
 • Engelsktalende guide
 • I bliver hentet på det aftalte mødested (I får mere information om tid og sted i jeres rejsedokumenter)
Vejret i Salou

Laveste og højeste temperaturer i Salou:

Januar: 5°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 17°C
April: 9°C - 19°C
Maj: 12°C - 22°C
Juni: 16°C - 26°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 19°C - 29°C
September: 17°C - 26°C
Oktober: 13°C - 22°C
November: 8°C - 17°C
December: 6°C - 14°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 1 maks. 4 voksne
Dobbeltværelse med havudsigt: Min. 1 maks. 4 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: Får rabat på hotellet (afhænger af rejsedatoer)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 15 € per dag (afhængigt af tilgængelighed)

Swimmingpool

Hotellets swimmingpool er åben alle dage fra maj til oktober fra kl. 10.00 til 19.00

Wellness-område

Det er muligt at benytte hotellets wellness-område mod et gebyr på 5 € for 2½ time. Her finder I en indendørs swimmingpool, sauna og tyrkiske bade. Det er derudover også muligt at bestille tid til massage (det kan være en god ide at bestille inden afrejse)

Halvpension

Halvpension består af morgenmad og aftensmad i form af buffet. Hotellet serverer både nationale og internationale retter

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Lufthavnen ligger ca 100 km fra hotellet

Sted

Hotel Best Negresco ligger ud til havet i den lille strandby Salou ca. 13 km fra Tarragona og omkring 100 km fra lufthavnen i Barcelona.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice