Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Spanskkursus, storby & strand i Valencia

 • Storbyferie
 • Valencia
Pris fra kr. 3.959,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kombiner sol og strand med et spanskkursus i maleriske Valencia: Tilbring 7 overnatninger på hostel eller hos værtsfamilie. Inkl. paella-kursus, byrundvisning, transport mellem lufthavnen og hotellet og fly-tur retur fra København

Lær at tale et af verdens allerstørste sprog med en uges ophold i solrige Spanien! Spanskundervisningen varer ca. 3 timer om dagen, så benyt den resterende tid på at udforske Valencias smukke strande, som I finder under 5 km fra byen, og gå på opdagelse i den historiske by på den spanske østkyst. I har 7 overnatninger til at øve jeres spanske, udforske Valencias rige planteliv og smage på det fantastiske spanske køkken. Jeres hostel eller værtsfamilie er beliggende i centrum og tæt på skolen, og så er der desuden en rundvisning i byen inkluderet samt et madlavningskursus i paella. ¡Nos vemos pronto en España!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på River Hostel**, Quart Youth Hostel** eller hos værtsfamilie (maks. 1 person) i Valencia
 • Sprogkursus på PICKUP Valencia Spanish Academy (15 lektioner a 50 minutter)
 • Morgenmad (helpension hos værtsfamilie)
 • Rundvisning i Valencia inkl. smagning af lokale specialiteter
 • Madlavningskursus i Paella
 • Fly tur-retur fra København til Valencia
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Håndbagage
Valencia

Valencia er en af Spaniens oversete perler. Valencia har 320 solskinsdage om året og byder på UNESCO-mærkede seværdigheder, en smuk kystlinje og delikat køkken. Byen er Spaniens tredjestørste by og har ry for ikke at være bange for at forny sig uden at give slip på sine traditioner. Og legenden fortæller, at den hellige gral siges at være gemt i Valencias katedral! Valencia byder desuden på fine, næsten uberørte strande, der nemt kan nås med offentlig transport og er hjemstavn til nationalretten paella med ris, skaldyr og fisk.

PICKUP Valencia Spanish School

 • Hotel
 • Valencia, Spanien
Pickup Valencia Spanish School

Pickup Valencia Spanish School er en sprogskole placeret centralt i Valencia. Skolen underviser i en lærerig undervisningsmetode, der kombinerer sprog og grammatik med landets (og Valencias) kultur og historie. Kursus løber fra mandag til fredag og omfatter 12 lektioner a 50 minutter.

Skolen udbyder 2 typer indkvartering: Ophold hos værtsfamilie eller på River Hostel eller Quart Youth Hostel. De to hostels ligger centralt i Valencia og tæt på sprogskolen. Værtsfamiliens bolig vil ligeledes ligge centralt og tæt på sprogskolen. Hos en værtsfamilie får I mulighed for at afprøve jeres spanske og lære kulturen bedre at kende. På hostel har I eget værelse.

Læs mere
River Hostel

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse har dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. I vil blive indlogeret på River Hostel eller Quart Youth Hostel, som begge ligger centralt i Valencia og inkluderer morgenmad.

Host family room2

Værtsfamilie

1 voksen per værelse

Få et autentisk ophold i Valencia og bo hos en værtsfamilie. Her kommer du helt tæt på den spanske kultur og får mulighed for at øve dit spanske. Din værtsfamilie bor centralt i Valencia og tæt på sprogskolen. Her får du helpension (morgenmad og aftensmad). Bemærk venligst, at der maks. kan bo 1 person per værtsfamilie.

Aprender español - Lær spansk!

En uges spanskkursus midt på den spanske solkyst - det kalder vi god undervisning! Spansk er et af verdens mest talte sprog - og et af de allerstørste modersmål. Hos PICKUP Valencia Spanish School er der fokus på den holistiske sprogforståelse, som kombinerer kultur, tale, grammatik og historie for at give elever en bedre fornemmelse for det spanske sprog. Før undervisningen vil niveauet bestemmes med en sprogtest, således at hver elev bygger videre på sit nuværende niveau.

Efter fuldendt booking bliver I kontaktet af sprogskolen. Mere information om sprogkurset udleveres med jeres rejsedokumenter før afrejse.

 • 15 lektioner i alt
 • 3 timer om dagen (3 x 50 minutters undervisning og 3x 10 minutters pause)
 • Maks. 10 elever per gruppe
 • Mandag til fredag mellem kl. 09.00 og kl. 14.00
 • Vores tip: Vil I lære endnu mere spansk? Så vælg at bo hos en værtsfamilie - her får I hver dag mulighed for at træne sproget med jeres værtsfamilie!
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indskrivningsgebyr: 40 € (materialer, certifikat og memory-stick)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Dobbeltværelser på hostel: Maks. 2 personer
Værtsfamilie: Maks. 1 person

Børn

Bemærk venligst, at dette tilbud kun kan bookes af personer fra 18 år

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for et dobbeltværelse (prisen er baseret på 2 voksne)

Du kan booke enkeltværelse, hvis du vælger at bo hos en værtsfamilie

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hostels, hos værtsfamilie og på sprogskolen

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet mod gebyr

Forplejning

Morgenmad er inkluderet ved ophold på hostel

Helpension er inkluderet ved ophold hos værtsfamilie. Helpension omfatter morgenmad, frokost og aftensmad

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køreturen varer ca. 30 minutter

Sted

Sprogskolen ligger i hjertet af Valencia i Spanien mindre end 5 km fra Middelhavskysten. Der er ca. 11 km til lufthavnen og ca. 350 km til Barcelona.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice