Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

På vandreferie i storslåede Syditalien

Rundrejse Italien

kr. 8.152,- -21%
per person fra kr. 6.519,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med på en unik vandreferie i solrige Syditalien: Tilbring 8 aktive dage langs olivenlunde og landlig idyl i regionerne Puglia og Basicilica! Opholdet inkluderer transport undervejs, transport af bagage, morgenmad, GPS og besøg på gårdsted

Har I allerede set Toscana, Rom og Gardasøen, og vil I opleve en ny side af Støvlelandet? Så tag med på en unik rundrejse til fods i de mindre turistramte regioner Puglia og Basilica, hvor der venter jer 8 dages vandring i et panorama af overvældende naturskønhed. Transport af jeres bagage mellem de 5 hoteller, morgenmad, GPS og gårdbesøg er inkluderet i opholdet, så I er godt rustet til at indtage de solskinsklædte veje. Ruten gennem Støvlelandets 'hæl' er fastlagt, men tempoet er jeres, så I selv kan indlægge en strandtur eller museumsbesøg undervejs. Ci vediamo in Italia!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelser:
 • 2 overnatninger på Hotel Sassi Matera (eller tilsvarende)
 • 1 overnatning på Trullidea Resort Alberobello (eller tilsvarende)
 • 1 overnatning på Park Hotel San Michele (eller tilsvarende)
 • 1 overnatning på Hotel Aia del Vento Cisternino (eller tilsvarende)
 • 2 overnatninger på Hotel La Terra (eller tilsvarende)
 • Morgenmad på alle hotellerne
 • Udflugt til gård i nationalparken Dune Costiere inkl. smagning på dag 6
 • Udflugt og rundvisning på historisk landejendom inkl. smagning på dag 7
 • Informationsmateriale og GPS
 • Transport af bagage mellem hotellerne
 • Transport under turen (lufthavnstransport ekskl.)
 • Døgnåbent akuttelefonnummer
 1. Dag 1 & 2: Stenbyen i Matera

  Velkommen til dag 1 af jeres fantastiske rundrejse! Første skridt på rejsen fører jer til "Sassi di Matera" (Materas sten), som siden 1991 har optrådt på UNESCO's verdensarvsliste, og som er udkåret som europæisk kulturhovedstad i 2019. Sassi betyder hulebolig, og I Sassi di Matera er en hel by udskåret i klippeformationer. De porøse kalksten er nemme at udhugge, hvilket har muliggjort den mytiske stenbys eksistens. Efter en god første dag på benene, vender I tilbage til hotellet og nyder en rolig aften med tid til at fordøje de fantastiske syn, Matera har benådet jer med.

  I står op til rundrejsens 2. dag og spiser en god gang morgenmad, hvorefter kursen går mod Parco della Murgia Materana, som byder på stenkirker og utrolige udsigtspunkter. I vandrer i cirka 2 timers tid over en 7 kilometer lang rute, hvorefter I får lov til at se nærmere på I Sassi di Matera. Allerede på feriens 2. dag vil de vidunderlige vejnet, som fører jer forbi små, charmerende landsbyer og uberørt natur, frigive en helt særlig ro, som i kombination med sol, motion og frisk luft får hverdagen til at forsvinde som dug fra solen.

  Hotel

  Hotel Sassieller tilsvarende

  Hotel Matera, Italien

  Jeres hyggelige hotel ligger i Materas centrum blandt forhistoriske klippehuler. Hotellet råder over en terrasse med en skøn udsigt over byen samt en lys morgenmadssal, hvor I får serveret jeres inkluderede morgenmad. Dobbeltværelserne har aircondition, eget badeværelse gratis WiFi.

  Læs mere
 2. Dag 3: En nat i Trullo i Alberobello

  På rundrejsens 3. dag bliver I kørt til hjertet af Puglia, den betagende Itria-dal. Itria-dalen er et fascinerende område, hvis ide er at fastholde balancen mellem menneske og natur ved at fremhæve og bygge videre på — eller lade sig inspirere af — landskabets naturlige arkitektoniske særpræg. Når I ankommer med jeres inkluderede transport, er det på tide at snøre vandreskoene og komme afsted på eventyr! I dag vil I møde landsbyerne Martina Franca, Locorotondo og Cisternino, og jeres første stop på vandreruten er Locorotondo langs Puglia-akvædukten, som er intet mindre end Europas længste akvædukt. Denne dag byder på ca. 14 kilometers vandring fordelt over cirka 3 timer. Tag en tur i den gamle bydel, og benyt jer herefter af bus eller tog med et lille hvil til fødderne for at nå jeres næste indlogering i Trullidea Resort. I skal sove i en vaskeægte 'trulli', som er Alberobellos traditonelle bolig bestående af sten og stråtag. Trullierne er kendt helt tilbage fra det 15. århundrede, og fik i 1996 Alberobello optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Glæd jer til en nat under historiske himmelstrøg!

  Hotel Sassi - Matera -> Trullidea 67.7 km

  Hotel

  Trullidea Resorteller tilsvarende

  Hotel Alberobello, Italien

  Med et ophold i Alberobello er det et absolut must at overnatte i en traditionel trullo! De karakteristiske stenboliger ligger i hjertet af Alberobello, tæt på restauranter og butikker, og byder på en autentisk overnatningsmulighed i historiske rammer. I får serveret klassisk italiensk morgenmad, og jeres værelser har tekøkken, dobbeltseng og eget badeværelse.

  Læs mere
 3. Dag 4: Mod syd og Martina Franca

  På jeres 4. morgen står I op til en morgenmadsbuffet, hvor I tanker op på energi til dagens knap 20 kilometers vandring. Jeres rute leder jer fra Alberobello mod syd til Martina Franca. I går forbi skoven Bosco Selva, det 'grønne hjerte', som skoven kaldes i folkemunde: Et majestætisk pragteksemplar af egetræer i fuld flor, der knejser sig stolt mod himlen som nogle af de sidste egetræsskove i det tidligere ellers så frodige skovområde. Jeres mål når I efter 17 km og 4,5 times gang i Martina Franca. Her kan I besøge Dom San Martino, et pragtfuldt eksempel på barokbyggeri i Puglia. Nyd byen og forkæl de brugte kroppe med en god middag på en af byens traditionelle italienske spistesteder, før I tager jernbanen retur til Alberobello på det elegante Park Hotel San Michele, som sørger for en god nats søvn, så I er klar til morgendagens eventyr.

  Trullidea -> Park Hotel San Michele 15.4 km

  Hotel

  Park Hotel San Micheleeller tilsvarende

  Hotel Martina Franca, Italien

  Jeres klassisk italienske hotel ligger i centrum af Martina Franca og råder over en udendørs swimmingpool, stor terrasse og flere restauranter. Hotellet udbyder et menukort af traditionelle og klassiske egnsretter. Dobbeltværelserne har TV, telefon og eget badeværelse.

  Læs mere
 4. Dag 5: Charmerende Cisternino

  Efter en kort tur i den tidlige morgenstund med offentlig transport til Locorotondo, som I genkender fra sin smukke bydel og hvide huse i koncentriske forme. I kan snuse lidt rundt i de nu velkendte gader, før I træder jeres næste skridt langs Puglia-akvædukten, som denne gang leder jer til den chamerende landsby Cisternino, kendt for sine hvide huse og slagterbutikker med egne brændeovne. Slagteren kaster, som traditionen kræver, jeres valgte kød direkte på grillen — glæd jer til at sætte tænderne i det friske kød, og smag på det italienske køkken, som du sjældent møder det - direkte fra den kulinariske arv. Denne dag byder på 15 kilometers vandring over ca. 4 timer, så en god bøf til middag kommer på det helt rigtige tidspunkt. I tilbringer natten på Hotel Aia del Vento i Cisternino, hvor I finder ro og komfort til jeres solmættede lemmer.

  Park Hotel San Michele -> Hotel AIA Del Vento 11.3 km

  Hotel

  Hotel Aia del Ventoeller tilsvarende

  Hotel Province of Brindisi, Italien

  Hotel Aia del Vento ligger omkring en kilometer uden for Cisternino. Hotellets have byder på en smuk udsigt over Trulli. Hotellet råder over en bar, en morgenmadssal og en TV-stue. Værelserne har aircondition, altan, minibar (mod gebyr) og eget badeværelse.

  Læs mere
 5. Dag 6 - 8: Overdådige Ostuni

  Rundrejsens 6. dag starter med en kort køretur med privat transport til et lille gårdsted ved nationalparken Dune Costiere, hvor der venter jer en lille bid mad og en smagning. I fortsætter til fods op ad bakken mod den gamle bydel i Ostuni, hvor I kan vælge på egen hånd at tage en afstikker til klostret San Biagio. Denne dag byder på 8 kilometers vandring over 2 timer, så der er masser af plads til at sætte jeres helt egen dagsorden.

  På jeres næstsidste og 7. dag spiser I morgenmad, før I bevæger jer ud til de venlige veje. I går langs grusvejen ned mod havet og tilbage til naturparken Dune Costiere. Det beskyttede område mellem Ostuni og Fasano byder på historiske olivenlunde og underjordiske oliemøller, der begge spiller en vigtig rolle for kommunens kamp for bevarelse og beskyttelsen af miljøet. På en af områdets gamle gårde får I mulighed for at smage på den delikate olivenolie samt at besøge en underjordisk oliemølle. I kommer desuden til at udforske det tilhørende private museum samt en mindre kirke fra det 18. århundrede. Oliventræerne, I har besøgt, er undervejs til at blive optaget på UNESCO's verdensarvsliste i nærmeste fremtid. I går tilbage til Ostuni, hvor I nyder jeres sidste aften. Dagen byder på 12 kilometers vandring over 3 timer og er sidste gang, I skal snøre skoene på jeres ferie. Nyd at slippe fødderne fri på hotellet og sug til jer af Bella Italia på denne sidste magiske aften i Ostuni.

  I vågner på rundrejsens 8. dag til en god omgang morgenmad, hvorefter det er tid til at tage afsked med de syditalienske landeveje. Send jeres fødder en kærlig tanke, når I tjekker ud af hotellet, for at have båret jer gennem fantastiske byer, landlig idyl og en helt særlig side af Syditalien, som de færreste besøgende får lov at opleve.
  Kursen går atter mod nord, så tag grib et roligt øjeblik og lad indtrykkene forankre sig som minder, mens I vinker farvel til drømmeagtige landskaber og summende, syditaliensk stemning.

  Hotel AIA Del Vento -> Hotel Relais Sant'Eligio 18.4 km

  Hotel

  Hotel Relais Sant'Eligioeller tilsvarende

  Hotel Province of Brindisi, Italien

  Det elegante hotel ligger ved foden af Ostunis historiske bycenter. Der er en pragtfuld udsigt over byen fra hotellets terrasse, og hotelrestauranten Hostaria Antica Posada serverer middelhavsretter og kvalitetsvine fra regionen. Hotellet var oprindeligt et postkontor, og dets historie daterer tilbage til det 16. århundrede. Værelserne er komfortable og klassisk indrettede med satellit-TV, telefon, minibar (mod gebyr), værdiboks, aircondition og eget badeværelse.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport til og fra Italien
 • Transport til og fra lufthavnen
 • Turistskat: ca. 14 € per ophold (betales på hotellerne)
 • Måltider der ikke er nævnt i tilbuddet
 • Adgangsgebyrer
 • Vandreudstyr
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Slow Active Tours. Du indgår derfor direkte aftale med Slow Active Tours. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra kl. 15.00 på alle hoteller

Check-ud

Til kl. 10.00 på alle hoteller

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Min. og maks. 2 voksne

Tilgængelighed

Rundrejsen egner sig desværre ikke til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i alle hotellers fællesområder

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Hoteller

I er indlogeret på nævnte hoteller eller hoteller af tilsvarende standard. I kender jeres specifikke indlogeringer, når I får udleveret jeres rejsedokumenter før afrejse