• Med indkvartering

Solferie ved Gardasøen med halvpension

Solferie 3, 4 eller 7 overnatninger Pietramurata

kr. 1.115,- -32%
per person fra kr. 769,-
baseret på 2 personer

Oplev en af Italiens perler: Gardasøen! Tilbring 4, 5 eller 8 dage på Hotel Daino inkl. halvpension, adgang til swimmingpool og vinsmagning i Castel Toblino

Få en uforglemmelig solferie i Norditalien! Jeres hotel er beliggende i den charmerende landsby Pietramurata, hvor I kan nyde en ferie i fredelige omgivelser. Samtidig er I kun 20 minutters kørsel fra den smukke Gardasø, hvor I kan prøve spændende aktiviteter midt i den storslåede natur. Under opholdet får I både morgenmad og aftensmad serveret, og I bliver heller ikke snydt for en gang vinsmagning i Castel Toblino.

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse, 3-personersværelse (maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år) eller familieværelse (maks. 2 voksne og 2 børn op til 17 år) på Hotel Daino***
 • Halvpension
 • Adgang til swimmingpool og solsenge (når vejret tillader det)
 • 1x vinsmagning i Castel Toblino
Gardasøen

Tilbring nogle dejlige dage i naturskønne Pietramurata, hvor der er rig mulighed for at tage på vandreture, udforske områdets gamle, smukke slotte og tage en dukkert i Italiens største og reneste sø. Her kan I både prøve windsurfing, klatring, mountainbiking, ridning og golf. Der er også mange byer i nærheden, som er et besøg værd. Tag f.eks. til de historiske byer Lazise og Peschiera del Garda eller den maleriske landsby Torri del Benaco. Gardasøen har aktiviteter til alle aldre!

Hotel Daino

(87 anmeldelser)
Hotel Pietramurata, Italien
Hotel Daino day

Det hyggelige og charmerende Hotel Daino er et familiehotel, der er blevet drevet i to generationer. Det ligger i naturskønne omgivelser, men er samtidig kun 500 meter fra Pietramuratas centrum og 20 minutters kørsel fra Gardasøen. Hotellet råder over en bar, en terrasse, en restaurant, en stor have med legeplads og en udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller.

 • +4
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres lyse og komfortable dobbeltværelse er indrettet med TV, telefon og eget badeværelse.

family room

Familieværelse

2 voksne per værelse

På det jeres familieværelse til 4 personer finder I et TV, telefon samt eget badeværelse.

3 persons

3-personersværelse

2 voksne per værelse

Jeres 3-personersværelse er komfortabelt og lyst indrettet. Værelset er udstyret med TV, telefon samt eget badeværelse.

Vi anbefaler

 • Gardasøen (20 km): På grænsen til ​​Alperne finder I den største og mest berømte sø i Italien, Gardasøen. Den smukke blå sø er især velegnet til windsurfing, men det omkringliggende område er også fantastisk til vandreture, cykling, mountainbiking, ridning og golf.
 • Verona (98 km): I denne romantiske by kan I besøge balkonen, der er berømt fra Shakespeare's ​​Romeo og Julie, fare vild i de snoede gader og smukke pladser og ikke mindst nyde godt af lækker italiensk mad på en af de mange hyggelige restauranter.
 • Monte Bondone (41 km): Dette område i hjertet af Trentino er bedst kendt som et berømt skisportssted. Men området har også masser at byde på i sommermånederne. Her har I storslåede udsigter over de omkringliggende bjergkæder, og der er rig med mulighed for både at opleve naturen til fods, på cykel eller ved at klatre op ad de stejle bjergsider.
Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Igna's Tour. Du indgår derfor direkte aftale med Igna's Tour. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prs

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
3-personersværelse: Min. og maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år
Familieværelse: Min. og maks. 2 voksne og 2 børn op til 17 år

Børnerabat

Rabatten er gældende i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Gratis
Børn i alderen 7-14 år: 50% rabat
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 2 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i fællesområder

Parkering

Gratis parkering (ved tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmad og middag

Vinsmagning

Ved ankomst til hotellet vil I modtage information omkring den inkluderede vinsmagning. Vinsmagningen vil finde sted i Castel Toblino, der ligger 7 minutters kørsel fra hotellet

Swimmingpool

Den udendørs swimmingpool er åben mellem maj og september afhængigt af vejret

Sted

Hotel Daino ligger i rolige og smukke omgivelser i Sydtyrol ca. 20 minutters kørsel fra Gardasøen. Der er ca. 12½ times køretur til hotellet fra den dansk-tyske grænse og omkring 14½ time fra København.