Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Solferie ved Gardasøen med halvpension

 • Solferie
 • 3 eller 7 overnatninger
 • Pietramurata
Pris fra kr. 1.879,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev en af Italiens perler: Gardasøen! Tilbring 4, 5 eller 8 dage på Hotel Daino inkl. halvpension, adgang til swimmingpool og vinsmagning i Castel Toblino

Få en uforglemmelig solferie i Norditalien! Jeres hotel er beliggende i den charmerende landsby Pietramurata, hvor I kan nyde en ferie i fredelige omgivelser. Samtidig er I kun 20 minutters kørsel fra den smukke Gardasø, hvor I kan prøve spændende aktiviteter midt i den storslåede natur. Under opholdet får I halvpension, som inkluderer morgenmad og 3-retters aftenmenu, og I bliver heller ikke snydt for en vinsmagning i Castel Toblino.

Inklusive
 • Fri brug af swimmingpool samt liggestole og parasoller
 • WiFi
 • Vinsmagning i Castel Toblino
Gardasøen

Tilbring nogle dejlige dage i naturskønne Pietramurata, hvor der er rig mulighed for at tage på vandreture, udforske områdets gamle, smukke slotte og tage en dukkert i Italiens største og reneste sø. Her kan I både prøve windsurfing, klatring, mountainbiking, ridning og golf. Der er også mange byer i nærheden, som er et besøg værd. Tag f.eks. til de historiske byer Lazise og Peschiera del Garda eller den maleriske landsby Torri del Benaco. Gardasøen har aktiviteter til alle aldre!

Hotel Daino

 • Hotel
 • Pietramurata, Italien
Hotel Daino day

Det hyggelige Hotel Daino er et familiehotel, der er blevet drevet i to generationer. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for både de aktive, og de som ønsker nogle afslappende dage. Hotel Daino ligger i naturskønne omgivelser, men er samtidig kun 500 meter fra Pietramuratas centrum og 20 minutters kørsel fra Gardasøen. Hotellet råder over en bar, en terrasse, en restaurant, en frodig have med legeplads og en udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller.

De rummelige værelser enkelt indrettet og er udstyret med en dobbeltseng, TV, telefon og eget badeværelse.

 • +3
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres lyse og komfortable dobbeltværelse er indrettet med TV, telefon og eget badeværelse.

family room

Familieværelse

2 voksne per værelse

På det jeres familieværelse til 4 personer finder I et TV, telefon samt eget badeværelse.

3 persons

3-personersværelse

2 voksne per værelse

Jeres 3-personersværelse er komfortabelt og lyst indrettet. Værelset er udstyret med TV, telefon samt eget badeværelse.

Vi anbefaler

 • Gardasøen (20 km): På grænsen til ​​Alperne finder I den største og mest berømte sø i Italien, Gardasøen. Den smukke blå sø er især velegnet til windsurfing, men det omkringliggende område er også fantastisk til vandreture, cykling, mountainbiking, ridning og golf.
 • Verona (98 km): I denne romantiske by kan I besøge balkonen, der er berømt fra Shakespeare's ​​Romeo og Julie, fare vild i de snoede gader og smukke pladser og ikke mindst nyde godt af lækker italiensk mad på en af de mange hyggelige restauranter.
 • Monte Bondone (41 km): Dette område i hjertet af Trentino er bedst kendt som et berømt skisportssted. Men området har også masser at byde på i sommermånederne. Her har I storslåede udsigter over de omkringliggende bjergkæder, og der er rig med mulighed for både at opleve naturen til fods, på cykel eller ved at klatre op ad de stejle bjergsider.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
3-personersværelse: Min. og maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år
Familieværelse: Min. og maks. 2 voksne og 2 børn op til 17 år

Børnerabat

Rabatten er gældende i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Gratis
Børn i alderen 7-14 år: 50% rabat
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 2 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i fællesområder

Parkering

Gratis parkering (ved tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmad og 3-retters aftenmenu med valgmuligheder

Vinsmagning

Ved ankomst til hotellet vil I modtage information omkring den inkluderede vinsmagning. Vinsmagningen vil finde sted i Castel Toblino, der ligger 7 minutters kørsel fra hotellet

Swimmingpool

Den udendørs swimmingpool er åben mellem maj og september afhængigt af vejret

Sted

Hotel Daino ligger i rolige og smukke omgivelser i Sydtyrol ca. 20 minutters kørsel fra Gardasøen. Der er ca. 12½ times køretur til hotellet fra den dansk-tyske grænse og omkring 14½ time fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice