Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Historisk 4* hotel i Alperne i Østrig

 • Miniferie
 • 5 eller 7 overnatninger
kr. 4.098,- -39%
Pris fra kr. 2.519,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Afslapning i de østrigske alper: Tilbring 6 eller 8 dage på det 200 år gamle Hotel Gasthof Adler St. Gallenkirch med halvpension og adgang til wellness

Idylliske Vorarlberg i det vestlige Østrig byder på storslåede bjerglandskaber, grønne skove, rislende bække og et rigt dyreliv. Her får I ro i sindet og frisk luft helt ned i lungerne. Tag vandrestøvlerne på, og kom ud i den vidunderlige natur, for her får I lov til at udforske Alperne på tæt hold. Efter en skøn dag i naturen, vender I tilbage til hotellet, nyder jeres inkluderede halvpension og hviler de trætte ben i det store wellnessområde med saunaer, dampbad, tyrkisk bad og mere til. Det familiedrevne 4-stjernede hotel var oprindeligt en historisk landsbykro, hvis historie daterer 200 år tilbage, hvilket tydeligt kommer til udtryk i den velbevarede bygning. Glæd jer til en skøn ferie, hvor natur og selvforkælelse forenes i Vorarlbergs maleriske rammer.

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i historisk dobbeltværelse (maks. 2 personer), superior dobbeltværelse eller studioværelse (maks. 4 voksne) på Hotel Gasthof Adler St. Gallenkirch****
 • Halvpension
 • Fri afbenyttelse af wellnessområde (finsk sauna, biosauna, dampbad, fitnessmaskiner, opvarmede liggestole og designbrusebad)
St. Gallenkirch i Vorarlberg

Den idylliske delstat Vorarlberg i det vestlige Østrig har det hele. Med sin afsondrede og idylliske beliggenhed højt oppe i Alperne her Vorarlberg udviklet sine egne traditioner blandt de østrigske delstater – men er samtidig mindst lige så naturskøn som nabostaten Tyrol. I bor i St. Gallenkirch-distriktet ved Montafon-dalen, hvor lokalliv og natur blomstrer side om side. Med et ophold i Vorarlberg bor I også tæt på grænsen mellem Østrig og Liechtenstein, et af Europas mindste lande. Så når I ikke går på vandring, tager på cykeltur eller klatrer i bjergene, kunne I jo lægge vejen forbi dette charmerende lille fyrstendømme. I er desuden knap 30 km fra Schweiz og under 100 km fra Italien, hvis I får lyst til at kombinere ferien med lidt mere international sightseeing.

Hotel-Gasthof Adler

 • Hotel
 • Bludenz District, Østrig
exterior entrance

Hotel Gasthof Adler St. Gallenkirch er et 4-stjernet familiedrevet bjerghotel med en 200 år gammel historie bag sig. Hotellet har på værdigste vist bevaret den historiske Vorarlberg-stil og moderniseret den oprindelige landsbykro til et charmerende hus for gæster, som søger ro og rekreation i Østrigs betagende natur. Med romantiske værelser, antikke malkestalde og restauranter, regionalt køkken, vinkælder og et stort wellnesscenter med blandt andet sauna og dampbad, er der lagt op til et skønt ophold i Alperne.

Læs mere
room 3

Superior dobbeltværelse

4 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse på ca. 32 m² er udstyret med et komfortabelt siddehjørne, altan, eget badeværelse i marmor med seperat badeværelse, og indretningen er holdt i traditionel stil med parketgulve, træmøbler og lyse farver.

room 1

Historisk værelse

2 voksne per værelse

Jeres historiske dobbeltværelse er indrettet i klassisk alpinsk stil med bad, toilet og altan. Værelset er ca. 25 m² med farverige vægge og møbler og har et helt særlig 1970'er udtryk. Det historiske værelse ligger i den ældste del af hovedbygningen.

room 2

Studioværelse

4 voksne per værelse

Jeres studioværelse er omkring 35 m² stort eget bad og separat toilet. Det rummelige værelse har en altan og en møbleret stue og er indrettet med klassiske træmøbler og parketgulv.

Vi anbefaler

 • Silvretta Stausee (26 km fra hotellet): Vandreservoiret Silvretta blev anlagt i 1938 og har siden 1954 været åben for offentligheden. Silvretta Stausee inviterer sine besøgende til at nyde omgivelserne med fiskeri, vandreture og restaurantbesøg. Tag den familievenlige vandrerute rundt om søen på ca. 2 timer, og nyd den fascinerende udsigt over Montafon-dalen og de sneklædte tinder.
 • Montafon-dalen: Når I holder ferie i Montafon-dalen, er det et must at udforske det 39 km store område. Montafon snor sig gennem bjerge, floder og landsbyer og er ideel til vandreture, picnic, cykelture og udendørs aktiviteter for alle aldre.
 • Bodensee: Er vejret til det, skal I unde jer selv med en svømmetur i Bodensee. Den imponerende sø strækker sig over de 3 lande Tyskland, Østrig og Schweiz, og i jeres ende af søen kan I både svømme, sejle, dyrke vandsportsaktiviteter og fiske.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,70 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00 - 19:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Superior dobbeltværelse: Min. 2 og maks. 4 voksne
Historisk dobbeltværelse: Min. og maks. 2 personer
Studioværelse: Min. 2 og maks. 4 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Gratis
Børn i alderen 12-15 år: 50% rabat
Fra 16 år: 30% rabat

Babyseng

En babyseng kan lånes gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe kæledyr for 6 € per dyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad samt en mindre snack til frokost, ekskl. drikkevarer

Sted

Jeres hotel ligger i den vestlige del af Østig under 30 km fra den schweiziske og under 100 km fra Italien. Der er ca. 140 km til Innsbruch og ca. 230 km til München.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice