• Med fly
 • Med indkvartering

Athen & krydstogt i Det Ægæiske hav

Krydstogt 7 overnatninger Grækenland

(5 Anmeldelser)
per person fra kr. 7.159,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 15 gange

På opdagelse i Det Ægæiske Hav: 3 overnatninger på Blue Sea Hotel Alimos med morgenmad i Athen og 4 overnatninger på krydstogtskibet Celestyal Olympia med helpension. Inkl. fly tur-retur fra København eller Hamborg og al transport

Santorini, Kreta, Mykonos og Rhodos er blot et par af de græske øperler, I kan glæde jer til at opleve. Nyd synet af smukke kyster, antikke templer og en krystalklar havudsigt under jeres fem dage lange krydstogt på Det Ægæiske Hav. I kommer til at passere både græske og tyrkiske øer, mens I bliver forkælet med helpension inkl. drikkevarer. Men I får også lov til at opleve Athen med 4 nætter på Blue Sea Hotel Alimos og tid til at udforske den mytiske stad. I flyver fra København eller Hamborg, og så er al transport undervejs naturligvis inkluderet i opholdet, så skynd jer at booke drømmeferien nu!

Inklusive
 • 3 overnatninger på Blue Sea Hotel Alimos*** (eller tilsvarende) i Athen med morgenmad
 • 4 overnatninger på krydstogtskibet Celestyal Olympia med helpension (inkl. drikkevarer)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Athen
 • Transport tur-retur mellem lufthavn, hotel og havn
 • Håndbagage
 • Alle havneafgifter
Tilvalg
 • Drikkevarer
 • Alkoholiske drikkevarer (+18 år)
 • Ikke-alkoholiske drikkevarer (alle aldre)
 1. Dag 1: Athen

  I starter jeres ægæiske eventyr i Athen – en af verdens ældste byer, der byder på en rig kulturhistorie, et pulserende storbyliv og skønne pladser med cafeer og restauranter, hvor I kan nyde en ouzo og udsøgt græsk mad. Athen er kendt for sine monumenter til ære for de græske guder, heriblandt Akropolis og Parthenon-templet. Besøg Syntagmapladsen, hvor Parlamentet ligger, og oplev vagternes unikke beklædning. Herfra kan I gå videre til Athens ældste bydel, Plaka, fuld af hyggelige gader med restauranter og butikker. Trænger I til en dukkert, kan I hoppe på en sporvogn og tage til den nærmeste strand, ca. ½ time væk. Men sørg for at få en god nattesøvn, for i morgen skal I på krydstogt.

  hotel

  Blue Sea Hotel Alimoseller tilsvarende

  Hotel Alimos, Grækenland

  Jeres ophold i Athen bliver fuldent med et ophold på Blue Sea Hotel Alimos, der, som navnet antyder, ligger i Athens sydlige bydel Alimos blot 400 meter fra det Ægæiske Hav og gyldne sandstrande. Vil I udforske Athens kulturskatte og byliv, kan I fra hotellet nå den græske hovedstad på ca. 50 minutter. Hotellet tilbyder gratis WiFi, og i hotellets stilfulde restaurant nyder I jeres morgenmad fra morgenbuffeten. I bor på et af hotellets dobbeltværelser, som alle er lyst og indbydende indrettet. Alle værelser råder over en altan. Derudover er værelserne udstyret med fladskærms-TV, aircondition, minikøleskab, elkedel, værdiboks samt privat badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere
 2. Dag 2: Afsted til søs og Mykonos

  I dag starter I dagen tidligt! I vågner op til hotelmorgenmaden, og så er I ellers klar til at tjekke ud, for i dag skal I på krydstogt! Jeres skib afgår fra havnen i Piræus og sætter til søs omkring kl. 11.30. Her kan I nyde udsigten over de beundringsværdige kyster og det græske øhav, som var I Odysseus på hans søfart! I skal ikke være bange for at kede jer, for skibet er fuld af underholdning; Her finder I alt fra pools, restaurant og butikker. I når Mykonos ved 18-tiden og går en aften i møde, som I helt selv råder over, indtil skibet sejler kl. 23.00.

  Mykonos er en af Grækenlands mest afholdte øer, som i sig selv ligner et postkort med en betagende kystlinje, dybblå hav og solnedgange, som kan tage pusten fra enhver. Tag en vandretur gennem øens landsbyer med de ikoniske græske hvidkalkede bygninger, og brug et øjeblik på at beundre de mere end 800 kirker og kapeller, maleriske stræder og charmerende vindmøller. Øens hovedstad Hóra byder på en særlig seværdighed, den historiske kirke Panayia Paraportiani samt rådhuset og byens betagende slot, som med sin placering højt hævet over havnen byder på en åndeløst smuk havudsigt.

  boat

  Celestyal Olympiaeller tilsvarende

  Cruise Ship Lavrio, Grækenland

  Celestyal Olympia er et moderne krydstogtskib på 215 meter og 28 meter i bredden. I bor i en indre eller ydre kahyt med et badeværelse, og så er der sørget for helpension og drikkevarer, så I bare kan læne jer tilbage og nyde rejsen. Det imponerende krydstogtskib råder over flere barer og lounger, hver med sit eget tema, en restaurant, et kasino, flere pools og saunaer, et fitnesscenter, en legeplads, en skønhedssalon, et bibliotek og flere souvenirsbutikker. Og så skal I ikke bekymre jer om at mangle noget, for I finder både lægehjælp, internethjørne og turistinformationsmateriale på skibet.

  Læs mere
 3. Dag 3: Ephese & Patmos

  På denne første morgen i jeres kahyt, har I spændende oplevelser i vente. I dag sejler skibet til Kusadasi i Tyrkiet. Her kan I nyde den skønne badestrand og gå amok i kultur, for i Kusadasi ligger den historiske stad Efesos, en vigtig havneby i det gamle Grækenland. Omkring kl. 13.00 sejler I igen mod græsk farvand og kun et par timer senere går I i land på Patmos. Patmos byder på en summende stemning af solmættet siesta, og I kan allerede nu se frem til at nyde solnedgangen over fiskerbådene i havnen.

 4. Dag 4: Rhodos

  Godmorgen og velkommen til Rhodos! I dag skal I bare nyde denne græske solfavorit af en ø, for I sejler først igen kl. 18.00. Rhodos er en fortryllende ø, som foruden sine sandstrande er kendetegnet af de klassiske hvidkalkede huse, grønklædte bjerge og historiske arkitektur. Tag en historisk slentretur gennem Rhodos' centrum, hvor nybyggede restauranter og barer står side om side med gamle moskéer og ruiner fra fortiden. Rhodos vækker måske genkendelse ved den antikke "Hvide By" LÍndos, som er hjemsted for Akropolis, hvis ældste del daterer sig helt tilbage til 300 f.v.t., mens andre dele af det imponerende forsvarsværk blev tilbygget af bl.a. romerne og osmannerne.

 5. Dag 5: Heraklion & Santorini

  I dag har I intet mindre end 2 højdepunkter i vente! Jeres første destination er Kreta. Fra havnen i Heraklion kan I allerede se den venetianske fæstning og lidt længere inde til lands den endnu større seværdighed, oldtidsbyen Knossos. Brug dagen på at dykke ned i Antikken og lad jer opsluge af den græske mytologis Kong Minos, Ariadne og Minotaurere. Om eftermiddagen går I ombord, hvor kursen nu er sat mod vulkanøen Santorini, kendt for de arkæologiske fund fra minoisk tid og sine smukke, hvide huse, blå kupler, facader med farverige blomster – og efter sigende verdens smukkeste solnedgang fra byen Oia. Santorinis havn er destinationen for jeres sidste nat på krydstogtskibet.

 6. Dag 6 - 8: Athen

  På jeres rundrejses 6. dag går I i havn i Athen, hvor I tjekker ind på jeres første hotel og tilbringer jeres sidste par dage. I ankommer i havnen Piræus, hvorfra I bliver kørt til hotellet, og herfra står de næste dage på præcis, hvad hjertet begærer. Athen er en umættelig kulturby, som tilfredsstiller alle ferieønsker med sin legendariske historiske indflydelse, imponerende arkitektur og oldtidsruiner samt pulserende storbyliv. I har 2 overnatninger til at nyde hovedstaden, så få det fulde ud af jeres ægæiske eventyr af en ferie, og kombiner solbadning og svømmeture med kultur, historie og masser af græske delikatesser.

  På jeres 8. dag om morgenen bliver I hentet fra hotellet og kørt til lufthavnen, hvor jeres fly venter på at tage jer hjem til Danmark.

  hotel

  Blue Sea Hotel Alimos

  Hotel Alimos, Grækenland

  Jeres ophold i Athen bliver fuldent med et ophold på Blue Sea Hotel Alimos, der, som navnet antyder, ligger i Athens sydlige bydel Alimos blot 400 meter fra det Ægæiske Hav og gyldne sandstrande. Vil I udforske Athens kulturskatte og byliv, kan I fra hotellet nå den græske hovedstad på ca. 50 minutter. Hotellet tilbyder gratis WiFi, og i hotellets stilfulde restaurant nyder I jeres morgenmad fra morgenbuffeten. I bor på et af hotellets dobbeltværelser, som alle er lyst og indbydende indrettet. Alle værelser råder over en altan. Derudover er værelserne udstyret med fladskærms-TV, aircondition, minikøleskab, elkedel, værdiboks samt privat badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Depositum: 250 € (refunderes ved check-ud)
 • Turistskat: ca. 1,50 € per værelse per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Dobbeltværelse og kahyt: Maks. 3 personer

Rabat

En 3. person får rabat på opholdet afhængigt af alder og afrejsedato

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis på krydstogtskib og hotel. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for værelset og kahytten (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rejse egner sig desværre ikke til kørestolsbrugere

Lift

Hotel og krydstogtskib har elevator

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på Blue Sea Hotel
WiFi i fællesareal mod gebyr på Celestial Olympia

Krydstogtskib

I sejler med krydstogtskibet Celestyal Olympia eller Celestyal Nefeli

Depositum

I bliver opkrævet et depositum på 250 € for krydstogtskibet, som refunderes ved check-ud

Forplejning

Blue Sea Hotel: Morgenmad
Celestyal Olympia: Helpension inkl. drikkevarer

Flere rejser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 rejser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport

Al transport på rejsen er inkluderet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse