Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Rundrejse med lejebil i græske Halkidiki

 • Rundrejse
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Grækenland
Pris fra kr. 2.989,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Masser af sol, strand og feriestemning i græske Halkidiki: 7, 10 eller 14 overnatninger på hoteller med morgenmad inkl. lejebil og fly fra København

Den græske halvø Halkidiki byder både på massevis af strande, turkisblåt hav, fantastisk natur samt en spændende historie — og I kommer nemt omkring i jeres lejebil. Halkidikis kyststrækning omfatter 522 kilometer sandstrande, og området er ideelt til vandreture, hvor I blandt andet kan nyde olivenlundene eller gå på opdagelse i arkæologiske seværdigheder. I Halkidikis byer kan I besøge museer, butikker, markeder, barer samt restauranter, og I kan godt glæde jer til at smage på de lækre græske specialiteter. Denne ferie byder på masser af græsk stemning og ægte sydlandsk livsnyderi. Ind i mellem jeres eventyr kan I lade batterierne op på hotellerne, hvor I også spiser jeres morgenmad. Så sæt kryds i kalenderen, find jeres bedste feriehumør frem og glæd jer til at udforske Halkidiki i jeres eget tempo!

Inklusive
 • Rundrejse i Halkidiki:
 • 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Porfi Beach Hotel i Nikiti (kun ved 10 eller 14 overnatninger)
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Lemon Garden Villa i Pefkohori
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Aegean Blue Hotel i Nea Kallikratia
 • Morgenmad
 • Lejebil (VW Polo eller tilsvarende)
 • Parkering
 • Fly fra København til Halkidiki
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Upgradering af lejebil
 1. Dag 1 - 4: Velkommen til Halkidiki og Nikiti (kun ved 10 eller 14 overnatninger)

  Bemærk at I kun besøger byen Nikiti ved 10 eller 14 overnatninger

  Første stop på turen er den historiske badeby Nikiti! Denne populære ferieby er beliggende på halvøen Sithonia, der er den midterste halvø på Halkidiki. Området her er kendt for sin uberørte natur fyldt med farverige blomster og vidunderlige badestrande. Nikiti på den nordlige del af halvøen er fyldt med masser af hyggelig atmosfære og labyrintlignende gader. Dette er stedet for ægte livsnyderi — kombinationen af den stemningsfulde by og det søde strandliv kan få enhver til at sætte tempoet ned. I kan dase med en god bog på de hvide sandstrande, tage en dukkert i det turkisblå hav og lytte til bølgernes skvulpen i vandkanten. I havnen i Nikiti ligger fiskerbådene på række, og hvis I har lyst til at beundre landskabet fra havet, er det også muligt at komme på bådture i området. Efter en dag i naturen kan I gå på opdagelse i områdets lokale specialiteter — byen er blandt andet kendt for sin honningproduktion.

  Thessaloniki Airport -> PORFI BEACH HOTEL 84.4 km

  garden

  Porfi Beach Hotel eller tilsvarende

  1 Anmeldelser
  • Hotel
  • Grækenland, Grækenland
  garden

  Porfi Beach Hotel ligger i Sithonia omkring 4 km fra den hyggelige by Nikiti. Hotellet har 87 værelser samt en restaurant, hvor I kan spise jeres morgenmad. Derudover har hotellet en swimmingpool med tilhørende liggestole.
  Jeres dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset et køleskab, TV, aircondition, telefon og en altan.

  Læs mere
 2. Dag 5 - 9: Pefkohori

  Næste stop på turen (eller det første hvis I rejser 7 overnatninger) er Pefkohori, hvor I vil bruge de næste dage. De himmelske strande ved Kassandra, en af Halkidikihalvøens "fingre", kan ikke vente med at byde jer velkomne. Her kan I slentre af sted langs fantastiske bugter med hvide strande og turkisblåt hav. I kan holde pause på en af de små hyggelige restauranter og nyde stemningen på terrassen med en iskold ouzo eller en lækker omgang moussaka, skaldyr, tzatziki eller velsmagende lam.
  Pefkohori er både kendt for sine strande og livlige centrum, så her er lidt for enhver smag. I kan besøge den middelalderlige by Afitos (ca. 21 km fra hotellet), som er beliggende på en klippe, hvorfra I får en fantastisk udsigt over havet. I kan beundre de autentiske græske huse og smalle historiske gader og nyde en soldnedgang med et glas retsina inden I stå op til flere dages eventyr.

  Bemærk: Ved 7 overnatninger bor i 4 nætter på hotellet i Pefkohori, og rejser I 10 overnatninger bor I 3 nætter her, før turen går videre til Nea Kallikratia.

  PORFI BEACH HOTEL -> Lemon Garden Villa 76.7 km

  Pool

  Lemon Garden Villa eller tilsvarende

  • Hotel
  • Pefkochori, Grækenland
  Pool

  Lemon Garden Villa ligger i dejlige omgivelser ca. 250 meter fra Pefkochori-stranden og med udsigt til bjergene. Hotellet serverer morgenmad i en lille morgenmadsrestaurant, og der er også en have, hvor I kan nyde en kold forfriskning.
  Jeres værelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset et et lille te-køkken samt et TV.

  Læs mere
 3. Dag 10 - 14: Nea Kallikratia

  Sidste stop på turen er Nea Kallikratia på Halkidikis vestkyst. Området er kendt for sine skønne strande og det fantastiske græske køkken — og der er masser af frisk fisk på menuen. I Nea Kallikratia lægger fiskerbådende til med deres friske fangst, og I kan godt glæde jer til at smage på de tilberedte retter.
  I kan køre et smut op i bjergene og besøge den berømte Petralona-grotte (omkring 15 km fra hotellet), der borer sig dybt ind i Katsika-bjerget. I denne 10.000 kubikmeter store grotte har forskere fundet million år gamle spor af menneskeskabt ild — det er de ældste spor nogensinde. I grotten følger I en halvanden kilometer lang lys-afmærket sti, der med trapper og små broer leder jer gennem det dunkle kalkstenslandskab. Fra grottens loft hænger spidse drypsten som istapper, og dråber af kondensvand løber ned ad tapperne og former grotten langsomt år for år.

  Efter nogle skønne dage ved havet med masser af græsk stemning er det nu tid til, at I skal vende snuden hjemad igen — forhåbenligt med nogle herlige ferieminder og dejlige billeder!

  Bemærk: Ved 7 eller 10 overnatninger opholder I jer 3 nætter i Nea Kallikratia.

  Lemon Garden Villa -> Aegean Blue 70.7 km

  Terrace

  Aegean Blue Beach Hotel eller tilsvarende

  8 Anmeldelser
  • Hotel
  • Nea Kallikratia, Grækenland
  Terrace

  Aegean Blue Beach Hotel ligger på stranden i Nea Kallikrateia. Hotellet er indrettet med 57 værelser, en reception, en lounge samt en restaurant og bar.
  Jeres dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse, aircondition og altan.

  Læs mere
  • +3
Vejret i Halkidiki

Laveste og højeste temperaturer i Halkidiki:

Januar: 6°C - 13°C
Februar: 6°C - 13°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 10°C - 20°C
Maj: 14°C - 25°C
Juni: 19°C - 30°C
Juli: 21°C - 32°C
August: 21°C - 32°C
September: 18°C - 29°C
Oktober: 14°C - 23°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 14°C

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Toyota Yaris 2dr eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 3 € per værelse per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelserne (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Lejebil

Der er en lejebil (Renault Twingo eller tilsvarende) inkluderet i tilbudet. I afhenter jeres lejebil i lufthavnen ved Sixt Rental Station.

Vi anbefaler, at I opgraderer til en større bil, hvis I rejser mere end 2 personer sammen.

Depositum for lejebil kategori C: 450 €, kategori D: 650 €
Ekstra primærchauffør: 3,50 € + moms per dag (betales på destinationen)
OBS! Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositummet på 450 € eller 650 €. Bemærk at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
Barnestol: 3 € + moms per dag (betales på destinationen)
Afhentning eller aflevering af lejebil udenfor åbningstiden fra kl. 7.00 til 23.30: 20 € per time
Ved ung chauffør i alderen 21 til 22 år vil der pålægges et gebyr på 22 € per dag
Lejebilen afhentes med fuld tank og skal afleveres med fuld tank
Inklusive: forsikring (ekskl. dæk, spejle, bilruder, undervogn og skader indeni bilen), tyveriforsikring, fri kilometer og vejhjælp

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice