Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie på 5-stjernet hotel centralt i Berlin

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Berlin
Pris fra kr. 1.929,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3 eller 4 overnatninger på det 5* Steigenberger Hotel Berlin inkl. morgenmad, adgang til wellnessområde, et Berlin Travel Card samt fly tur-retur fra København

Åh, Berlin – Tysklands fantastiske hovedstad har altid noget nyt at byde på. Hvad end det er jeres første tur, eller det er ved at være tid til et gensyn, skal I nok få et skønt ophold. I bor nemlig 2, 3 eller 4 overnatninger på et smukt og elegant 5-stjernet hotel lige ved Kurfürstendamm, Tysklands mest kendte og elskede shoppinggade. Med i pakken er også morgenbuffet, adgang til wellnessområdet og et Berlin Travel Card, der giver jer gratis transport i byens centrum!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-5 år) på Steigenberger Hotel Berlin****
 • Morgenbuffet
 • Fly tur-retur fra København til Berlin
 • Håndbagage
 • Berlin Travel Card (gratis transport i Berlins centrum under hele opholdet)
 • Opgradering af værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)
 • Brug af wellness- og fitnessfaciliteter
 • Sen check-ud til kl. 15.00 (afhængigt af tilgængelighed)
Velkommen til Berlin!

Berlin er altid et besøg værd! Tysklands hovedstad er en by, hvor fortid og fremtid mødes i skøn forening, og hvor historiske monumenter står side om side med de hippeste natklubber. Tilbring dagen med besøg på et af de mange spændende museer eller ved seværdigheder som Checkpoint Charlie, Holocaust-monumentet og Gedächtniskirche, og sørg også for at udforske de lækre restauranter og små alternative caféer. Oplev også Kurfürstendamm, der i folkemunde er kendt som Ku'damm og er Berlins absolut mest berømte shoppinggade. Om aftenen er det oplagt at begive sig ud i Berlins sprudlende natteliv, der med garanti vil fascinere og beruse.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Steigenberger Hotel Berlin

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Hotel © Steigenberger Hotel Berlin

Velkommen til et luksuriøst ophold på det 5-stjernede Steigenberger Hotel Berlin! Det flotte hotel ligger lige midt i Berlins livlige centrum blot fem minutters gang fra Kurfürstendamm. Her er to restauranter, hvor der serveres nationale og internationale retter, en bar og et stort wellnessområde, hvor I kan tage en tur i swimmingpoolen efter en begivenhedsrig dag i byen. Det er også muligt at bestille massage og skønhedsbehandlinger mod betaling.

 • +7
Læs mere
Superior room © Steigenberger Hotel Berlin

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et rummeligt superior dobbeltværelse på 22-24 m², som har plads til 2 voksne og 1 barn 0-5 år. Jeres værelse har aircondition, minibar, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter, gratis WiFi, fladskærms-TV med SKY Pay-TV, telefon og et skrivebord. Badeværelset er udstyret med bruser, toilet, hårtørrer, kosmetikspejl og toiletartikler. Ved tilgængelighed vil I blive opgraderet til et deluxe værelse.

Vi anbefaler

 • Yesterday: Berlin er propfuld af unikke barer, og Yesterday er ingen undtagelse. Med sin psykedeliske indretning og sin gammeldags jukebox er denne bar et must for alle, der er interesserede i byens alternative natteliv.
 • Brücke Museum: Det lille museum ligger i udkanten af skoven Grunewald. Her kan I beundre verdens største samling af værker fra den ekspressionistiske kunstretning Die Brücke, og med de hyggelige skovomgivelser er det oplagt at snuppe en naturskøn gåtur efter museumsbesøget.
 • Curry 36: De fleste berlinere er glade for currywurst. Bedøm selv, om der er noget om hypen på den populære Curry 36 – eller bestil karry-pomfritter som et vegetarisk alternativ.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 5% af opholdets pris per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 voksne + 1 barn 0-5 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Overnatter gratis i forældrenes seng

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Det er muligt at parkere i hotellets garage mod et gebyr på 24 € per dag (betales på hotellet)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Berlin Travel Card

I modtager jeres Berlin Travel Cards ved ankomst til hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Sen check-ud

I kan gratis benytte jer af sen check-ud indtil kl. 15.00 (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Steigenberger Hotel ligger i det vestlige Berlin lige ved den berømte butiksgade Kurfürstendamm.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice