Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

4* voksenhotel på Portugals Algarvekyst

 • Solferie
 • Tavira
Pris fra kr. 8.299,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Ferie på Algarvekysten: Tilbring 5 eller 7 overnatninger på 4-stjernet voksenhotel i Tavira inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København eller Billund samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Skal ferien byde på ro, strand og afslapning langt væk fra hverdagens stress og jag? Så tag din udkårne i hånden og rejs med til Portugals skønne Algarvekyst. Her venter jer 5 eller 7 overnatninger på det 4-stjernede voksenhotel Maria Nova Lounge Hotel, hvor I hver dag får serveret morgenmad i hotellets restaurant, før det står på enten afslapning ved poolen eller udforskning af byen. I bor i Tavira, der er en af Portugals endnu uopdagede små perler, hvor I kan gå på opdagelse i de smalle gader med farverige huse, gå ture langs Gilãos flodbred og opleve den søde orientalske atmosfære uden at fare vild blandt tusindvis af turister. Så sæt kryds i kalenderen og pak strandtasken – Algarvekysten venter jer!

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse på Maria Nova Lounge Hotel****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Faro lufthavn
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Velkommen til Tavira!

Sæt kursen mod Algarvekysten i det sydlige Portugal, hvor I omkring 40 km fra Faro finder den endnu ukendte perle Tavira. Området var tidligere besat af arabere, hvilket ses tydeligt i dag, hvor byens arkitektur er kendetegnet ved dens mellemøstlige stil, hvilket giver en helt særlig orientalsk stemning i byen. En perfekt dag i byen kan starte ud med en gåtur langs Gilão-flodens maleriske breder og de farverige, kringlede gader. Få jer et hvil, mens I spiser frokost på en af byens hyggelige restauranter eller caféer. Afslut med et besøg i den idylliske have Jardim do Coreto, der med sin musikpavillion er byens midtpunkt i sommermånederne, hvor der regelmæssigt er masser af underholdning. Trænger I til en dag med solbadning ved havet, skal I ikke langt væk fra byen, før I bliver mødt af skønne, gyldne sandstrande. Tavira har alt, hvad et feriehungrende hjerte kan begære, så skynd jer at opleve det, før alle andre opdager, hvor skøn byen er. Velkommen til Tavira!

Maria Nova Lounge Hotel

 • Hotel
 • Tavira, Portugal
Outside pool + hotel

5 minutters gang fra centrum af Tavira og beliggende i rolige omgivelser på en bjergskråning finder I det 4-stjernede Maria Nova Lounge Hotel. Hotellet er dedikeret udelukkende til voksne og tilbyder en indendørs og udendørs swimmingpool med snackbar samt en bar, Panorâmico, hvor I kan nyde en lækker cocktail med panoramaudsigt over byen,.

 • +6
Læs mere
Room 2

Standardværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er lyst og elegant indrettet. Værelset er 23 m² stort og er vendt mod bjergene eller Tavira by. Værelset er indrettet med to enkeltsenge, en minibar, en altan, fladskærms-TV med satellitkanaler, en telefon, en værdiboks samt et badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer.

Room 1

Dobbeltværelse med pooludsigt

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse med udsigt over den udendørs swimmingpool er 23 m² stort og lyst og elegant indrettet. Værelset er indrettet med to enkeltsenge, en minibar, en altan, fladskærms-TV med satellitkanaler, en telefon, en værdiboks samt et badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • En af Taviras hovedattraktioner er det gamle slot, der ikke blot er smukt i sig selv, men som også giver en formidabel udsigt over byens tage og ikke mindst de intet mindre end 37 kirker, som er at finde i byen.
 • Tavira er ligesom den franske by Guerande verdensberømt for din produktion af salt, så læg endelig vejen forbi en af de mange saltproducenter, hvor I også kan købe en pose med hjem som souvenir.
 • Området omkring Tavira bugner også med smukke vandfald. To af de smukkeste er Moinhos da Rocha og Pego do Inferno, der begge ligger kun 8 km fra Tavira, og som absolut er et besøg værd!
Vejret i Tavira

Laveste og højeste temperaturer i Tavira:
Januar: 7°C - 15°C
Februar: 8°C - 16°C
Marts: 8°C - 18°C
April: 10°C - 20°C
Maj: 12°C - 23°C
Juni: 15°C - 26°C
Juli: 18°C - 30°C
August: 18°C - 30°C
September: 17°C - 28°C
Oktober: 14°C - 23°C
November: 10°C - 19°C
December: 8°C - 16°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er cirka 70 minutter. I vil modtage yderlige information omkring transporten med jeres rejsedokumenter

Pools

Begge pools er åbne mellem maj og oktober fra kl. 08.00 til kl. 20.00.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet er beliggende på en bjergside 5 minutters gang fra centrum af Tavira, 10 minutters gang fra slottet og 15 minutters gang fra togstationen. Hotellet ligger cirka 40 km fra Faro lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice