Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Solskinsferie på Costa del Sol

 • Solferie
 • Marbella
Pris fra kr. 5.929,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sommer og sol på Costa del Sol: 5, 7 eller 9 overnatninger på Hotel Roc Marbella Park inkl. halvpension (mulighed for at opgradere til all-inclusive), fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet

På skønne Costa del Sol står den på lutter afslapning og sand mellem tæerne! Her kan I tilbringe 5, 7 eller 9 overnatninger på 4-stjernet hotel, hvor den står på hygge og badeferie. Slæng jer på stranden, køl af med en dukkert i poolen, eller tag ind til Marbellas gamle by, hvor I kan gå tur i de postkortsmukke, labyrintiske gader. Det bliver nogle herlige dage i skønne omgivelser, så I kan godt begynde at glæde jer!

Inklusive
 • 5, 7 eller 9 overnatninger i dobbelt- eller familieværelse (maks. 3 voksne og 1 barn 0-11 år) på Hotel Roc Marbella Park****
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Malaga
 • Halvpension (mulighed for at opgradere til all-inclusive)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Marbella og Costa del Sol

Marbella er et yderst populært feriested på Costa del Sol, der fortryller sine besøgende med sine lækre strande, milde klima og den gamle, charmerende midte i Marbella by. Området byder også på nogle af Europas bedste golfbaner, Michelin-bestjernede restauranter, shoppingcentre, museer og barer. Kort sagt er det muligt at krydre solferien med en bred palette af oplevelser! Det kan anbefales at besøge nogle af Costa del Sols mange kystbyer som for eksempel Puerto Banús, der er kendt for sin eksklusive lystbådehavn.

I Marbella by findes flere spændende museer, der udstiller alt fra værker af spanske mestre som Picasso og Miró til samlinger af bonsai-træer, og her er en slentretur langs havnen ved solnedgang er en helt særlig oplevelse. Snyd heller ikke jer selv for en dagstur til Estepona, Benalmádena eller Malaga, der hver især byder på deres egne spændende oplevelser.

Hotel Roc Marbella Park

 • Hotel
 • Marbella, Spanien
Hotel Roc Marbella Park

Det farverige Hotel Roc Marbella Park byder på underholdning for både store og små. Her er nemlig swimmingpool, pool med vandrutsjebaner, legeplads, et spillerum med blandt andet bordtennisbord og en bar, hvor de voksne kan bestille kølende cocktails. Den nærmeste strand er der omkring 900 meter til. Hotellet har desuden en buffetrestaurant med middelhavsretter på menuen, og WiFi kan benyttes gratis i hotellets reception, restaurant og bar.

 • +3
Læs mere
Bedroom

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, værdiboks, WiFi (mod betaling) samt et badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer. Derudover har værelserne altan eller terrasse.

Bathroon

Familieværelse

3 voksne per værelse

Hotellets familieværelser har ligeledes TV, telefon, aircondition, værdiboks, altan eller terrasse, WiFi (mod betaling) samt et et badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer.

All-inclusive:

I forbindelse med booking har I mulighed for at opgradere til all-inclusive, som omfatter følgende

 • Morgenbuffet
 • Frokostbuffet
 • Aftenbuffet
 • Drikkevarer ad libitum fra kl. 11.00-00.00 (serveres i poolbaren): vand, juice, sodavand, almindelig kaffe, te samt lokale mærker af whisky, rom, gin og vodka. Ikke-inkluderede drikkevarer: mineralvand og sodavand på flaske, øl, espresso, energidrikke samt friskpresset juice (disse kan købes i hotellets bar)
 • Snacks ved poolbaren: Brød, smør, kødpålæg og marmelade (kl. 11-12), pommes frites, popcorn og oliven (kl.12-13), kager og andet bagværk (kl. 16-17) samt varme snacks såsom burgere, nuggets og hotdogs (kl. 17-18.30)
Vejret på Costa del Sol

Laveste og højeste temperaturer på Costa del Sol:
Januar: 6°C - 15°C
Februar: 7°C - 16°C
Marts: 8°C - 18°C
April: 10°C - 19°C
Maj: 12°C - 23°C
Juni: 16°C - 27°C
Juli: 19°C - 30°C
August: 19°C - 30°C
September: 17°C - 27°C
Oktober: 13°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 7°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år
Familieværelse: Min. 2 voksne og maks. 3 voksne + 1 barn (0-11 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-11 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for hotelværelset, som afhænger af sæson (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder. På værelserne kan WiFi benyttes for 5 € per dag eller 20 € per uge

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Ved booking kan I vælge mellem halvpension (morgenmad og aftensmad) eller all-inclusive

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køreturen til hotellet tager omkring 75 minutter

Sted

Hotel Roc Marbella Park ligger i området Carretera de Cádiz omkring 15 km fra Marbellas centrum. Der afgår busser til både Málaga og Marbella lige udenfor hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice