Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Spændende storbyferie i hippe Brooklyn

 • Storbyferie
 • New York
Pris fra kr. 5.289,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i New Yorks hippeste borough Brooklyn: 3, 4, 5 eller 7 overnatninger på boutiquehotel Dazzler Brooklyn inkl. fly fra København eller Billund

New York, New York, sang Frank Sinatra om denne summende storby, der aldrig sover. Hvert et øjeblik i New York byder på indtryk, oplevelser og spænding, og det er umuligt ikke at forelske sig hovedkuls i den imponerende metropol. I bor på det moderne boutiquehotel Dazzler Brooklyn i hippe Brooklyn. Brooklyn er en af New Yorks fem boroughs, som de seneste årtier har udviklet sig til et knudepunkt for kunst og kultur i staten New York. Start dagen med en 'coffee to go', tag gåturen over Brooklyn Bridge til Manhatten, gå tur i Central Park, shop løs på Fifth Avenue og vend tilbage til middag og drinks i Brooklyns livlige gader. Start spreading the news, you're leaving today!

Inklusive
 • 3, 4, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse på Dazzler Brooklyn***
 • Fri afbenyttelse af fitnessrum
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til New York
 • 1 overnatning på flyet på hjem- eller udrejsen
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Billet til One World Observatory
 • Foretrukket besøgstid til One World Observatory
 • Gåtur til Brooklyn Bridge og Dumbo-kvarteret
I want to be a part of it - New York!

Hvad end I drømmer om at shoppe, spise, danse, feste eller tage på sightseeing, så har New York, hvad I leder efter. Det kan være svært at vælge, hvilke oplevelser der skal øverst på dagsordnen, men fortvivl ikke, for den ægte new-yorker-feeling kommer fra gaderne. Lad benene styre ruten og øjnene suge til sig af de uendelige indtryk - for byen er så fuld af oplevelser. Få det meste ud af ferien med en tidlig morgenkaffe 'to go', og sus afsted til fods, med metroen eller i en yellow cab til en af New Yorks must-see-attraktioner: Central Park, Brooklyn Bridge, Metropolitan Museum, Empire State Building, Frihedsgudinden, Times Square - blot for at nævne nogle få. Husk de gode vandresko, og glem ikke at kigge op, for New Yorks skyline er storslået både på afstand og nært hold. Velkommen til New York!

Dazzler Brooklyn

 • Hotel
 • New York, USA
hotel

Jeres stilfulde hotel ligger i det trendy New-Yorker-kvarter Brooklyn kun få minutters gang fra Brooklyn Bridge. Hotellet har en ideel beliggenhed i forhold til at udforske Brooklyn og komme til New York med offentlig transport. Det moderne hotel råder over en restaurant, bar og en 'Beer Garden', hvor I kan nyde en kold øl på solskinsdage. I har desuden fri adgang til hotellets fitnesscenter.

Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. I har eget badeværelse med bad eller bruser og toiletartikler. Værelset er udstyret med TV, minibar (mod gebyr), gratis WiFi og et skrivebord.

Brooklyn: Vi anbefaler

 • Shake Shack: Denne legendariske (og verdensberømte på sociale medier) burgerrestaurant startede sin karriere som en pølsevogn, men har nu restauranter overalt i USA. I finder den nærmeste Shake Shack ca. 1,5 kilometer fra hotellet i Dumbo-kvarteret.
 • Brooklyn Roasting Company: New York er cafeernes by! I finder lækre kaffebarer overalt i Brooklyn og bør som minimum aflægge Brooklyn Roasting Company i Dumbo-området et besøg: Kaffen er fairtrade og bygningen industriel med et retro-look.
 • TRIX: Er I til farverig street art, moderne spisesteder, vintage-butikker og stemningsfulde rooftop barer? Så bør I ikke gå glip af Williamsburg-kvarteret! Besøg for eksempel hotspottet TRIX til en frokost på toppen af byen, mens I nyder udsigten over livlige Bedford Avenue.
 • Bushwick-kvarteret: Det unge, hippe kunstnerkvarter byder på industriel skønhed, hyggelige barer, spændende gallerier og en helt særlig stemning, som skyldes den kreative ånd, der hersker i nabolaget.
Valgfrie udflugter

Billet til One World Observatory: Er I på udkig efter en storslået udsigt over New York? Tag en high-speed elevator til toppen af bygningen på 60 sekunder. Billetten giver desuden adgang til bygningens 3 øverste etager, som blandt andet huser en biograf og cafe. I vælger selv, hvilken dag, I ønsker at besøge observatoriet samt hvilken tid på dagen, I foretrækker. I modtager endelig besked om entré og tidspunkt sammen med jeres rejsedokumenter.

Gåtur til Brooklyn Bridge og Dumbo-kvarteret: I løbet af denne 2½ timers guidede rundtur får I set de mest historiske dele af Brooklyn. I starter ud med en gåtur på Brooklyn Bridge, hvor I får et øjeblik til at beundre udsigten fra den ikoniske bro. Herefter besøger I til fods Brooklyns Dumbo-kvarter, hvor I vil opleve enestående arkitektur, besøge en berømt dessertbutik og blive fortryllet af East River. Gåturen starter kl. 11.00 fra mandag til lørdag ved 52 Chambers Street, NY 10007 uden for retsbygningen og slutter ved Brooklyn Bridge tæt på jeres hotel.

Alle turistskatter er inkluderet.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Rejsevisum (ESTA)

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside. Derudover skal jeres pas være gyldigt i minimum 6 måneder efter afrejsedato

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Forplejning

Opholdet er uden forplejning, men hotellet ligger tæt på butikker, supermarkeder og spisesteder

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen til hotellet skal I tage JFK AirTrain JFK til Green Howard Beach station. Skift derefter til A-linjen mod Jay St - Metrotech station. Herfra er der ca. 450 meter til hotellet

Rejsens varighed

I har 3, 4, 5 eller 7 overnatninger i Brooklyn og en enkelt overnatning i flyet på vej ud eller hjem. Derfor skal I sætte 5, 6, 7 eller 9 dage af til rejsen i alt

Sted

Jeres hotel ligger i Brooklyn tæt på Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge. I kommer let til Manhatten med offentlig transport eller taxa. Fra lufthavnen til hotellet skal I tage JFK AirTrain JFK til Green Howard Beach station. Skift derefter til A-linjen mod Jay St - Metrotech station. Herfra er der ca. 450 meter til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice